Uusi ohjelmistopäivitys ja kaukosäädin lopetti toimimasta

  • 21 October 2020
  • 1 kommentti
  • 8 katselukertaa

Tänään ilmoitti boxi uudesta päivityksestä.

Tämän päivityksen yhteydessä lopetti kaukosäädin toimimasta kokonaan,

Boxi käynnistetty uudestaan, käytetty kaikki johdotkin irti, eli käynnistetty useaan kertaan uudelleen. Myös kaukosäätimen patterit on vaihdettu uusiin.

 

Taisi pieni bugi olla päivityksessä?


1 kommentti


@jannerem@  kirjoitti:


Tänään ilmoitti boxi uudesta päivityksestä.Tämän päivityksen yhteydessä lopetti kaukosäädin toimimasta kokonaan,Boxi käynnistetty uudestaan, käytetty kaikki johdotkin irti, eli käynnistetty useaan kertaan uudelleen. Myös kaukosäätimen patterit on vaihdettu uusiin. Taisi pieni bugi olla päivityksessä?


Joku tuossa on nyt mennyt pieleen, kun näin on käynyt. Itse päivityksen kanssa ei ole tullut muualla tällaista vastaan. On mahdollista että digiboksin ja kaukosäätimen välinen bluetooth-paritus on hävinnyt, mikäli käytössä on joku näistä uudemista kiekon mallisista bokseista. Tällöin kaukosäätimen pitäisi käyttää boksin ohjaukseen infrapunaa, mutta jos tässä on ollut alusta asti vikaa, eikä infrapuna ei ole ikinä ollut aiemmin käytössä niin ongelma ei ole tullut vastaan.Tästä kannattaa olla nyt meihin yhteydessä kaukosäätimen takuuvaihdon osalta, mutta mikäli sinulla on joku näistä uudemmista kiekonmallisista bokseista, niin voit koittaa parittaa kaukosäätimen vielä uudestaan bluetoothilla. Näin voit saada palvelun toimimaan kaukosäätimen vaihdon ajaksi. Ohjeet paritukseen löydät asiakastuestamme.

Vastaa