Viihde mobiilissa ei toista kanavia.

  • 25 February 2015
  • 9 kommenttia
  • 0 katselukertaa

Koitan katsoa mitä tahansa kanavaa niin saan ilmoituksen.

 

Error during playback. Cn MEDIA_ERROR_UNKNOWN-2063335389

 

Puhelimena HTC One M8. Lollipop 5.0.1.


9 kommenttia


@k2x80w kirjoitti:


Koitan katsoa mitä tahansa kanavaa niin saan ilmoituksen. Error during playback. Cn MEDIA_ERROR_UNKNOWN-2063335389 Puhelimena HTC One M8. Lollipop 5.0.1.


Yrittäisin tuossa ensimmäiseksi poistaa sovelluksen ja asentaa uudelleen puhelimeen. Se pitäisi kuitenkin toimia Lollipop 5 alustallakin ihan normaalisti.

Ohjelma on asennettu uudelleen. Ei vaikutusta.
Videon toisto siis ei ole koskaan toiminut (tänään yritin ottaa tuota käyttöön ensimmäistä kertaa).

Mystistä, Ei puhelin sattumalta ole rootattu? Rootatuissa, tai muutoin ohjelmallisesti muunnelluissa laitteissa ei mobiiliviihde pelitä. Jos kyse ei kumminkaan ole sellasesta, niin mikäli tosiaan uudelleenasennuksesta ei ole ollut apua, voisit melkein laittaa vikailmotusta meillepäin tulemaan, päästään siten tutkimaan tätä tarkemmin. :)Tuo hoituu kätevimmin Omien Sivujen kautta. :) 

Itseasiassa puhelin on rootattu.

Kuitenkin itse ohjelmisto (rom) on originaali.

 

Miksi roottaus vaikuttaa tuon toimintaan?
Ei ohjelmallisesti pitäisi olla mitään väliä onko puhelin rootattu vai ei.

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +16
Sovelluksessa on estot ettei toimi rootatuissa laitteissa.

No selvisipä ainakin syy, miksei mobiiliviihde pelitä sulla. ;) Ei tosiaan tueta noita rootattuja laitteita, kuten ei myöskään moni muukaan samantyyppimen sovellus tue.Tähän vaikuttaa esimerkiksi ihan tietoturvalliset syyt.

LG G3 Lollipop: sama ongelma, sama virheilmoitus kaikkien kanavien yhteydessä: "MEDIA_ERROR_UNKNOWN". Puhelin ei rootattu tms. Sovellus asennettu uudestaan, ei auta, mikään ei näy.

Pääset kuitenkin kirjautumaan sovellukseen normaalisti sisälle ilman herjoja ja saat virheilmoituksen kun laitat ohjelman pyörimään? Ilmeneekö ongelma kaikilla ohjelmilla, sekä live ohjelmat että ohjelmakirjasto? Mikäli ongelma ilmenee ainoastaan osalla ohjelmakirjaston ohjelmista, laita lisätietoja vielä vielä mikä ohjelma, elokuvan / sarjan nimi ja jakso. Oletko testannut, toimiiko palvelu normaalisti tietokoneellasi?

Asiaa selvitetään vikapalvelun kautta.

Vastaa