Katseluvinkit

Sisarukset-elokuva tulossa Telia Play Vuokraamoon!

  • 26 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 19 katselukertaa
Sisarukset-elokuva tulossa Telia Play Vuokraamoon!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Sisarukset on poikkeuksellinen elokuva, jonka kuvausten taival vierähti peräti seitsemän vuoden mittaiseksi. Tarina kertoo kaksosista, jotka saavat yllättävän tiedon isänsä salatusta entisestä elämästä. Elokuva kietoutuu lämpimän ja syvällisen tarinan ympärille, jossa sisarusten kohtaamiset ja suhteiden kehitys saavat keskeisen roolin. Tämä elokuva on vuokrattavissa Telia Play Vuokraamosta 18.3.2024 alkaen. 
 

Ota käyttöösi maksuton Telia Play -sovellus tai tilaa Telia Play -boksi ja tutustu kuukauden elokuvauutuuksiin. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen veloituksetta!

(Koskee alle 8,80 € -hintaisia vuokraelokuvia)

 

Genre: Draama

Ikäraja: K12

Kesto: 2 t 3 min

Tuotantovuosi: 2023

IMDb: 7.1

 

Sisarukset on ohjaaja-käsikirjoittaja Saara Cantellin luoma ainutlaatuinen tarina kolmekymppisistä kaksosista Jennasta (Henna Tanskanen) ja Jonista (Lauri Tanskanen), jotka saavat yllättävän tiedon perhesuhteistaan: heidän isällään on kolmas lapsi Islannissa, Jóna (Elin Petersdottir). Elokuva kertoo lämpimän ja syvällisen tarinan sisarusten kohtaamisesta sekä heidän välisten suhteiden kehittymisestä. Tarina koostuu osin fiktiosta, improvisaatiosta sekä myös todellisista tapahtumista. 

Sisarukset on kuvattu poikkeuksellisen pitkän ajan kuluessa, mikä antoi mahdollisuuden syventää hahmoja ja tuoda tarinaan aitoa elämänmakua. Kaksossisaruksia näyttelevät Henna ja Lauri Tanskanen, jotka ovat tosielämässä aviopari. Heidän henkilökohtaiset elämänvaiheet kuten Hennan raskaus ja Laurin syöpädiagnoosi värittävät elokuvan tarinaa ja antavat sille erityisen koskettavan sävyn. Lisäksi elokuvassa nähdään liuta eturivin näyttelijöitä, mukaan lukien Anneli Sauli, jonka rooli tässä elokuvassa jäi hänen viimeisekseen ennen kuolemaansa.

Saara Cantellin ohjaama elokuva on vaikuttava kuvaus elämästä ja ihmissuhteista. Cantell on aiemmin tunnettu draamaelokuvistaan, joissa hän käsittelee ihmisten välisiä suhteita herkällä tavalla. Sisarukset jatkaa tätä samaa elokuvakokemuksen linjaa.

Vaikka elokuvan tarinaa on muokattu kuvausten edetessä, se on silti elokuvallinen teos, ei dokumentti. Se on fiktiota ja näyteltyä draamaa, mutta todellisuus on vahvasti läsnä sen tarinankerronnassa. Vaikuttavasta kuvauksestaan huolimatta elokuva saattaa kamppailla hieman kaksituntisen kestonsa kanssa, sillä tarina laajenee ja kehittyy jatkuvasti. Myös tarinan henkilöiden kameralle kertomat osuudet jättävät katsojan miettimään niiden merkitystä. Kokonaisuutena Sisarukset on kuitenkin vangitseva ja koskettava elokuva, joka luo ainutlaatuisen näkökulman ihmissuhteiden monimuotoisuuteen.

 

 

Miltä tämä elokuva sinusta vaikuttaa, päätyykö se kenties omalle katselulistallesi? :) 

 

Lue myös: 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa