katseluvinkit

SkyShowtimen toukokuun suositut leffat ja sarjat

  • 3 May 2024
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa
SkyShowtimen toukokuun suositut leffat ja sarjat
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

SkyShowtime-suoratoistopalvelu on taas lisännyt valikoimaansa uusia sarjoja ja leffoja. Tässä jutussa katsotaan, mitä tuoreita herkkuja palvelusta löytyy. Valikoima on monipuolinen, joten sukella mukaan ja katso, mikä kiinnostaa juuri sinua!

 

Tiesitkö, että SkyShowtime on saatavilla Telia Play -sovellukseen hintaan 6,99€/kk? Voit myös kokeilla ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan ja päättää sen jälkeen, jatkatko tilausta.
​​​​​​

Miten voit katsoa:
✔ Maksuttoman Telia Play -sovelluksen kautta (ladattavissa älypuhelimille ja tableteille. Chromecast ja Apple TV myös tuettu)
✔ Web-selaimen kautta osoitteessa teliaplay.fi
✔ Digiboksilla suoraan TV:n ruudulta (tilattavissa erikseen)

 

The Family Stallone

2. kausi katsottavissa 16.5.

The Family Stallone on viime vuonna ensi-iltansa saanut realitysarja, jonka pääosassa nähdään tietenkin nyrkkeilijämestari Rockyna tunnettu Oscar-palkittu Sylvester Stallone. Sarjassa nähdään myös mestarin vaimo Jennifer Flavin Stallone sekä heidän tyttärensä SophiaSistine ja Scarlet.
Positiivisia arvosteluja kerännyt realitysarja tarjoaa eturivin paikan yhden Hollywoodin kuuluisimpien perheiden arkielämään ja erityisesti Stallonen rooliin perheenisänä. Kakkoskauden uunituoreet jaksot ovat katseltavissa 16. toukokuuta.

 

 

Suuri kusetus

katsottavissa  1.5. 

 

Genre: Komedia

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: 12

Kesto: 1 t 33 min

IMDb: 6.3

Josh Greenbaumin ohjaama seikkailukomedia Suuri kusetus (Strays) kertoo hylätystä lemmikkikoirasta Reggiestä, joka liittouttuu yhteen muiden kulkukoirien kanssa julmaa Doug-omistajaansa vastaan. Reggien äänenä kuullaan Will Ferrell, ja Reggien ystävää, Bugia ääninäyttelee Jamie Foxx. Maggie-koiran äänenä kuullaan Isla Fisher (Wedding Crashers). Suuri kusetus sisältää paljon roisia kielenkäyttöä ja suorastaan hervotonta tilannekomiikkaa. Jos pidät Will Ferrellin elokuvista, viihdyt todennäköisesti tämänkin komedian parissa.

 

 

Kreikkalainen naimakauppa 3

katsottavissa 22.5.

 

Genre: Komedia, romantiikka

Julkaisuvuosi: 2023

Ikäraja: 13

Kesto: 1 t 28 min

IMDb: 5.2

 

Toulan (Nia Vardalos) isä on kuollut, ja hän aikoo suunnata Kreikkaan löytääkseen suvun patriarkan lapsuudenystävät. Hulvattomia hetkiä on luvassa, kun matkaan lähtee koko Portokalosin perhe! Rakastetun Kreikkalainen naimakauppa -elokuvasarjan jatko-osan on ohjannut Vardalos itse, ja pääosissa nähdään hänen lisäkseen lisäksi John Corbett (Ian), Louis Mandylor (Nick) ja Elena Kampouris (Paris). Kreikkalaisen naimakaupan ensimmäinen osa nähtiin valkokankailla vuonna 2002.

 

 

Concordia

katsottavissa 23.5. alkaen

 

Concordia on tulevaisuuden kaupunki ja maailma, jossa miljoonat kamerat ovat yhteydessä tekoälyjärjestelmään, joka valvoo kansalaisten elämää, ja jossa rikokset estetään ennen niiden tapahtumista. Ruotsiin sijoittuvan Nordic Noir-trillerisarjan pääosissa näyttelevät Ruth Bradley (Ted Lasso), Nanna Blondell, Christiane Paul, Steven Sowah ja Kento Nakajima. Kuusiosaisen uutuussarjan ovat luoneet Nicholas Racz ja Mike Walden. Concordian pilottijakso nähdään SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 23. toukokuuta, ja kaksi uutta jaksoa julkaistaan aina torstaisin.

 

 

Kaidalla tiellä 

katsottavissa 2.5.

Thor Bjørn Krebsin ja Mikkel Serupin luoman tanskalaissarjan ykköskausi sai ensi-iltansa vuonna 2018. Innovatiivinen käsikirjoitus sai kriitikoilta erittäin positiivisen vastaanoton, ja draamasarja on saanut nyt jatkoa. Kaidalla tiellä -sarjan (Pros and Cons) pääosia näyttelevät Lars Ranthe (Erik) ja Lene Maria Christensen (Nina). Uudet jaksot nähdään SkyShowtime-suoratoistopalvelussa 2.5. alkaen.

 

 

Kommentoi alle, mikä sarja tai leffa päätyi sinun katselulistallesi? 😎👇🏻

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa