Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

Soneran liittymä toimii yli 200 maassa joten reissussa pystyy hoitamaan akuutit ja vähemmän akuutit asiat melkeinpä missä vain.

 

 

Soneran asiakkaat saavat muutenkin enemmän nimittäin Pohjolassa ja Baltiassa Sopiva -liittymää ja sen paketteja voi käyttää samaan hintaan kuin kotimaassa. Mitä se tarkoittaa käytännössä ja mikä on Sonera Sopiva?

 

Lyhyesti sanottuna, Sonera Sopiva on pakettiliittymä jossa on kiinteään hintaan tietty määrä viestejä ja puhetta sekä nettipaketti. Sen kanssa ei ole väliä oletko Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Latviassa tai Liettuassa, Sopiva toimii samalla tavalla ja samalla hinnalla kaikissa näissä maissa ja myös näiden maiden välillä. Sopiva-liittymiä on muutamia erilaisia, kuluttajille esimerkiksi Sonera Sopiva Suurenmoinen tai Sonera Sopiva Näppärä ja ne kaikki on lueteltu tällä sivulla --> linkki. Yrityksille tarkoitetut Sopiva-liittymät on kerrottu täällä --> linkki.

 

On sitten kyseessä esimerkiksi työmatka Viroon tai irtiotto arjesta -reissu ruotsinlaivalle, voit soittaa kotiin kysyäksesi vaikka tuliaisten ostamisesta ja puhelu sisältyy Sopiva-liittymän pakettiin. Ja kun vastaat puheluun niin vastaanottomaksua puheluista ei mene ollenkaan. Tai, kun lähetät viestin kotiin niin sekin sisältyy Sopivan pakettiin, ilman eri maksua. Palvelupuhelut ja -viestit hinnoitellaan erikseen mutta niinhän se menee myös täällä kotimaassakin. 

 

Sopiva-liittymä on siitä kätevä, että puhelupaketti sisältää perinteisten puheluiden lisäksi myös videopuhelut ja viestipaketti sisältää tekstareiden lisäksi myös multimediaviestit. Reissussa sinun ei siis tarvitse miettiä lähettäisitkö kotijoukoille pelkän tekstarin vaiko sittenkin kuvan multsarina. Tai soittaisitko videopuhelun näyttääksesi ostatko tuliaisiksi vihreän pikeepaidan vaiko sittenkin sinisen hupparin. Kaikki nämä kuuluvat Sopivan paketteihin ja kk-maksuun, kotimaassa ja Baltiassa sekä Pohjolassa.

 

Matkalla tulee usein tarve varmistaa mistä se tietty nähtävyys taas löytyikään, tai mitkä olivatkaan sen aukioloajat ja mistäpä muualta tiedon löytää yhtä kätevästi kuin netistä. Sopiva-liittymän nettipaketti toimii samaan rahaan kotimaan lisäksi myös Baltiassa ja Pohjolassa. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa ja Liettuassa on se tilanne että Sopiva-liittymällä pääsee tätä nykyä myös 4G-verkkoon joten näissä maissa meidän asiakas pystyy hyödyntämään huippunopeita yhteyksiä myös reissun päällä.

 

Sopiva-liittymä on siis ylivoimainen matkakumppani eritoten Pohjolassa ja Baltiassa mutta myöskin lähes kaikkialla maailmassa laajan kuuluvuuden ansiosta. Käsittelen myöhemmin tässä kuussa matkapuhelimen ja esimerkiksi tablet -laitteiden käyttöä muualla maailmassa.

 

Tero

 

 

 

Linkit:

Matkapuhelin ulkomailla

Ohjeet ja vinkit - Sonera Sopiva

 

Kuluttaja-asiakas:

Omat Sivut - vaihda nykyinen Soneran liittymäsi Sonera Sopivaksi

Sonera verkkokauppa - Tilaa uusi Sonera Sopiva-liittymä

 

Yritysasiakas:

Yritysportaali - vaihda nykyinen liittymäsi Sonera Sopiva Pro:ksi

Sonera verkkokauppa - Tilaa uusi Sonera Sopiva Pro-liittymä

 

 

Sopiva ulkomailla.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Matkapuhelin-reissussa-mukana-Pohjola-ja-Baltia/ba-p/97106
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.