Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Yhteisön_uudistus.jpg 

 

 

Uudistamme ja kehitämme Yhteisöä ja haluamme sinut mukaan

 

Yhteisö on kohta nelivuotias yhteisö, starttasimme Klaani-nimellä joulukuussa 2014. Matkan varrella olemme kasvaneet mukavan kokoiseksi ja täällä keskustellaan tuotteistamme sekä myös muista digiin liittyvistä asioista. Autetaan kysyjää ongelmissaan, suositellaan, jaetaan näkemyksiä ja parannetaan olemassa olevaa sekä luodaan uutta erilaisissa testipiloteissa.

 

Matka on ollut huikea ja kiitos kun olet ollut mukana ❤️

 

Neljä vuotta on pitkä aika. Toisaalta, yhteisön rakentamisen näkökulmasta se on kuitenkin verrattain lyhyt aika. Meillä on paljon vielä saavutettavissa, matka on vasta alussa. Haluamme viedä Yhteisön aivan uusiin sfääreihin ja sitä varten haluaisimme ottaa sinut mukaan miettimään Yhteisön tulevaisuutta.

 

Olemme jo aloittaneet tulevaisuuden suunnittelun yhdessä käyttäjiemme kanssa. Minulla on apunani kaksi palvelumuotoilijaa, jotka auttavat tässä projektissa. Tähän mennessä olemme keränneet ideoita sekä mahdollisuuksia työntekijöiltämme. Olemme myös kutsuneet jäseniä sekä ei jäseniä haastatteluihin, joissa selvitämme jokaisen kokemuksia Yhteisöstä sekä ideoita tulevaisuutta silmällä pitäen. 28.9. - 8.10.2018 meillä on käynnissä kysely, jolla kartoitamme suomalaisten netin käyttöä sekä tiedon hakemista.

 

Haastatteluissa on tullut esille muun muassa se, että Yhteisössä on hieno ja avoin meininki sekä ilmapiiri. Täällä aloittelija tai edistynyt käyttäjä voi kysyä neuvoa ja kaikille vastataan ystävällisesti ja kohteliaasti. Hienoa on ollut kuulla myös se, että Yhteisössä saa apua ongelmiin ja moni kertoikin, että ongelmatilanteessa etsii (tai kysyy) apua ensin täältä ja ottaa tarvittaessa sen jälkeen yhteyttä asiakaspalveluun. Jäsenten asiantuntemusta arvostetaan myös paljon, neuvoihin pystyy luottamaan. Ihan mahtavia kommentteja kaikki!

 

Työ etenee siten, että seuraavana kasaamme kaikki ideat ja kommentit yhteen ja alamme työstämään niistä aihioita, joiden pohjalta pääsemme esittelemään parannettuja tai kokonaan uusia konsepteja. Tulemme esittelemään niitä talon sisällä työntekijöillemme sekä myös teille arvon jäsenet. Näin kaikki pääsevät kommentoimaan ja esittämään niihin mahdollisesti parannusehdotuksia. Lopulta saamme uunista ulos jotain uutta ja hienoa 🙂

 

Avasin uudistustyötä varten uuden ketjun, jonne olet tervetullut missä tahansa vaiheessa kertomaan, miten sinun mielestäsi Yhteisöstä tehtäisiin entistä parempi paikka sinulle. Mitä uutta toivoisit tänne, mitä ehkä viilaisit toiseen suuntaan, mitä ehkä jättäisit pois? Mistä haluaisit lukea ja niin edelleen.

 

Kiitos vielä kerran kun olet mukana ja kiitos jo etukäteen kaikista ideoistasi ja näkemyksistäsi 😊

 

Tero / Susanna / Tero

 

Siirry keskustelemaan Yhteisön uudistuksesta.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Miten-rakennetaan-pohjoismaiden-paras-online-yhteiso-Tervetuloa/ba-p/172975
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.