Netin reissupaketilla vältyt yllätyksiltä

  • 25 January 2017
  • 1 kommentti
  • 157 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Kiinteähintainen nettipaketti on ehdoton valinta huolettomaan reissaamiseen ulkomailla. Reissupaketit tuovat helpotusta netin käyttäjille kaukokohteissa. Paketti on helppo, huoleton ja turvallinen käyttää eikä surffailusta aiheudu laskuyllätyksiä.


 


EU- ja ETA-maissa käyttö sisältyy liittymäsi kuukausihintaan. Kaikki kotimaassa rajattomat liittymät sisältävät siis erillisen maksuttoman EU-nettipaketin, jonka koko on liittymätyypistä riippuen 2-20 Gt. Jos paketti täyttyy, voit jatkaa netin käyttöä päivähinnalla 1 eur/päivä/400Mt. Lisätietoa EU- ja ETA-alueen nettipaketista löydät sivuiltamme.


 


Reissupaketin hintaan kuuluvan netin käyttömäärä riippuu alueesta. Käyttömäärä eri hinnoittelualueilla vaihtelee 1 gigasta aina 1,5 gigaan saakka. Reissupaketin hinta on 24,90 eur ja käyttömäärä eri alueilla on seuraava:


 



  • 1 Gt – Argentina, Australia, Bahrain, Brasilia, Chile, Costa Rica, Ecuador, El Salvador, Etelä-Afrikka, Etelä-Korea, Filippiinit, Gambia, Guatemala, Honduras, Hongkong, Indonesia, Intia, Israel, Japani, Kanada, Kiina, Kolumbia, Macao, Malesia, Meksiko, Myanmar, Nepal, Nicaragua, Panama, Peru, Puerto Rico, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Uruguay, Vietnam, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Yhdysvallat

  • 1,5 Gt – Albania, Andorra, Armenia, Bosnia-Hertsegovina, Färsaaret, Georgia, Grönlanti, Guernsey (Iso-Britannia), Jersey (Iso-Britannia), Mansaari (Iso-Britannia), Monaco, Montenegro, Pohjois-Kypros, Pohjois-Makedonia, Serbia, Sveitsi, Thaimaa, Turkki, Ukraina, Valko-Venäjä, Venäjä


Reissupaketin sekä lisäpaketin tilaus onnistuu tekstarilla, Telia.fi -sivuillta sekä Minun Telia –mobiilisovelluksella ja on käytössä seitsemän vuorokautta ensimmäisestä ulkomailla avatusta nettiyhteydestä alkaen. Paketin voi siis tilata jo valmiiksi kotimaassa.



Mitä 1 gigatavulla voi tehdä? 


 



  • 200+ somepostausta

  • 20+ tuntia nettisurffailua

  • 65 tuntia Pokémon Go:ta

  • 1000+ sähköpostia

  • 5000+ WhatsApp-viestiä

  • 400+ Tinder-tykkäystä


Yllä olevat esimerkit ovat suuntaa antavia. Netin kulutus riippuu paljolti puhelimesta, verkosta, kamerasta, käytetystä sovelluksesta ja sen sisällöstä.


 


VINKKI: Jos haluat varmistua että reissupaketin netti kuluu vain siihen johon itse haluat, täppää puhelimesi mobiiliverkon asetuksista päälle vain ne sovellukset joiden sallit käyttää mobiilidataa.


 



 


Muita vinkkejä matkailijoille löydät aiemmista blogeistamme ”Yleisimmät ongelmatilanteet” sekä ”Mobiilidata kytketty ulkomailla pois päältä, mutta laskua tuli. Miksi?” Nappaa vinkit talteen ja reissupaketti luuriin kun seuraavan kerran lähdet tuulettamaan matkalaukkua!


 


Lue myös:


- Näin varaat lomamatkan omatoimisesti - tärkeimmät sovellukset avuksi


- 7 sovellusta matkailuun


- Kirjavinkit lomalle


 


1 kommentti

 Hieno homma :)

Vastaa