Voita Samsung Galaxy Note 7 omaksesi!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10324 kommenttia

 


 


 


**Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille 🙂 Seuraavaksi valitsemme voittajat ja ilmoitamme heille yksityisviestillä. Seurailehan inboxiasi 🙂 **


 


***Voittajat on nyt tavoitettu ja he ovat Ilkka286 sekä jaypekka. Onneksi olkoon :)


Kiitos vielä kerran kaikille osallistumisesta tähän todella kovatasoiseen skabaan, jäämme kieli pitkällä odottamaan testiraportteja Note 7:sta. Myynnin aloitus vähän nyt siirtyi ja laitteet lähtevät testaajille kunhan niitä saadaan varastoon :)***


 


Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy Note 7:n omaksesi? Olet innokas testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?


 



 


Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanalla miksi sinut pitäisi valita testaajaksi ja miksi juuri ko. laite kiinnostaa sinua. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita :)


 


Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaalle. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi. Haluaisimme löytää myös testaajia jotka voisivat mahdollisesti testailla tätä kynällä varustettua puhelinta myös työkäytössä.


 


Haku alkaa nyt ja päättyy 2.9.2016. Lue kisan tarkemmat speksit alta klikkaamalla Paljastus-sanaa.


 


Onnea kisaan :)


 


Ps. Meillä on käynnissä parhaillaan myös toinen testilaitekilpailu, Huawei Honor 8 :)


 


EDIT: lisätty sääntöihin linkit laitteen käyttökokemusketjuun


EDIT: lisätty linkki toiseen tällä hetkellä käynnissä olevaan testilaiteskabaan, Huawei Honor 8 :)


EDIT: tarkennuksena että haemme kaikenlaisia testaajia, emme pelkästään sellaisia jotka voivat testailla puhelinta työkäytössä. Ihan kaikki näkemykset ja arviot ovat tervetulleita :)


EDIT: Osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille :)


 


Hide content


Kilpailun säännöt:


 


Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.


 


Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 2.9.2016 klo 12:00 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 


 


Valinta suoritetaan 2.9.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Voittajien nimimerkit julkaistaan myös tässä blogissa sen jälkeen kun voittajat on tavoitettu. Jos voittajaa tai voittajia ei tavoiteta 5.9.2015 klo 12:00 mennessä, valitsemme uuden voittajan tai voittajat.

Palkinnot postitetaan voittajille arviolta viikon 38 aikana.
  


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Samsung Galaxy Note 7 käyttökokemukset). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän lataa sen ensin omalle Youtube-kanavalleen, josta Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.


 


Laitetestaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


 



  1. Ensikokemukset pian laitteen vastaanottamisen jälkeen, ja

  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja

  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua laitteen vastaanottamisesta


 


Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa puhelimen Soneralle tai pitää laitteen itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinliittymää.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


  


Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta laitteen hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.



 



59 kommenttia

Moro! Ensinnäkin mieluinen olisi Note7 sillä se soveltuisi itselleni näistä paremmin. Olenkin törmännyt tilanteisiin missä olisi näppärämpi ottaa jotain ylös merkkaamalla se kynällä ylös (esim piirtää kuvaan huomioita). 

 

Note7 pääsisi testiin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Työkseni puuhastelen verkkosovellusten parissa ja muutenkin IT-hommien parissa yrittäjänä. Olen blogannut omassa blogissani niin tietokoneista, kuin omista puhelimista joten oman mielipiteen kirjoittaminen on tuttua.

 

Harmillisesti Note7 ei kerkeä mukaan Kreikan matkalle, joten siellä ei tätä päästäisi testaamaan :/

Terve! Note 7 sekä työ- että vapaa-ajankäyttöön kiinnostaisi kovasti. Töissä singahtelen palavereista toiseen sekä auttelen 50 henkeä monenmoisissa IT-ongelmissa ja nopeille muistiinpanoille on usein tarvetta. Tähän varmaan olisi omiaan Noten kynällä pikaiset ranskalaiset viivat, joita käytävän päästä päähän kulkiessa pahempina päivinä ilmaantuu varmaan puolen tusinaa. Joudun myös pyörittelemään useampaa pilvipalvelua koneilla päivän mittaan ja olisi hieno kokeilla selvityisikö niistä pelkällä phabletilla läppärin sijaan. Puheluitakin saa jatkuvasti hoidella ja Noten akkukesto varmaan auttaisi tuossa. Soneran VIP-puhelinvaihdekin todennäköisesti taipuisi käyttöön bluetooth-luurien kera paremmin kuin nykyisellä kapulalla. Kotona kiireisenä pitää juuri koulun aloittanut tyttölapsi ja linssin edestä vauhdilla karkaava parivuotias poika. Ehkä tällä kameralla saisi kuvattavatkin pysymään kuvissa. Pakolliset ruskakuvat Turun Ruissalossa ehtisi juuri testijaksoon mukaan, jos syyskuusta on kyse. Erinäköisiä laitteita ja luureja tässä työssä saa hypistellä paljonkin, joten vertailujen tekeminen uusiin on aina mukavaa. Tuskin Note jalkoihin jää millään osa-alueella. Onnetarta odottaen 🙂
Moi Mieluusti testaisin laitetta ja juuri noihin videoihin voisin testijakson aikana panostaa, olen myös reilun vuoden ajan kirjoitellut blogia joten tekstin tuottaminenkaan ei ole ongelmallista. Muistiinpanojen teko kynällä kuulostaisi juuri siltä ominaisuudelta mitä olen puhelimeen toivonut, olen hidas naputtelemaan tekstiä puhelimen näytölle ja siksi mukanani kulkee kauppalappuja yms. muinaisjäänteitä. Työn alla on tehdä lähiaikoina multisport video ja siihen saisi helpostikkin muodostettua tarinan puhelimen käyttöön liittyen. Alla olevasta linkistä löytyy viimeisin videoni minkä tein ystäväni kanssa viikonloppuna. https://www.youtube.com/watch?v=ALsxrZjtTFA
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +8

No nyt sattui oikea kilpailu kohdalle!

Olen kuluneen kesän tapellut erilaisten puhelinongelmien kanssa, joihin toivon pikaista loppumista. Pitkän linjan Lumia-miehenä olo alkaa vaikuttaa tulleensa päätökseen viimeisen takuuepisodin myötä, jossa kolmisen vuotta vanhan, yhden viimeisimmän nokialaisen vaihtuminen uuteen ja itseään uudelleenkäynnistelevään Microsoftin Lumia 950:een oli täys fiasko kaikilta osa-alueilta ja oma usko Windows-ympäristöön alkoi horjua. Vaihtoehtoja ja eri käyttöjärjestelmiä olen pohtinut aina siitä lähtien, päivin öin, eikä oikein sopivaa ole tuntunut löytyvän, sillä Windows on jo menneen talven lumia, iPhone ei muuten vaan kiinnosta ja jäljelle oikeastaan näyttää jäävän mikäs muukaan kuin Android. Käytännössä olen käyttänyt kaikkia kolmea käyttöjärjestelmää - iOS:a tabletin muodossa, halpaa ja vanhaa kiinalaista Androidia sekä Lumia-sarjaa kolmen puhelimen verran. Samsungista minulla ei olekaan kokemusta, eikä eritoten phabletista.

 

Haluaisin nähdä, kuinka puhelin muuntautuu tarvittaessa myös tabletiksi, mikä saattaisi vähentää iPad minin käytön määrää. Olen itse tällä hetkellä työharjoittelussa mainostuotantoyhtiössä, joten älypuhelin kulkee aina kuvauksissa ja toimistolla matkassa ja sähköposteihin on vastattava on-the-go. Suuri puhelimen näyttö varustettuna kynällä auttaisi nopeasti muistiinpanojen kirjoittamisessa, jotka saattavat tulla hyvinkin hektisesti ja nopeasti. Helsingin kaikki kadutkaan eivät myös ole tuttuja, joten navigointiin olen panostanut ja puhelin on monesti auttanut reittien valitsemisessa sekä lähipaikkojen haussa. Työympäristönä työpaikalla käytetään Googlen palveluja, ja kaikki tiedostot jaetaan ja tallennetaan Drive-pilvipalveluun, jonka on myös kuljettava mukana mobiilisti.

 

Olen itse taustaltani viittä vaille valmistuva medianomi, joka on itseoppinut valo- ja videokuvaamisen salat. Olen aikoinani ollut myös Lumia-testaajana, jossa vastaavanlaisesti kirjoitin sovellusarvosteluja sekä kuvasin videota että kuvia. Viime aikoina olen erikoistunut motion time-lapse -tekniikkaan, ja omina projekteinani tuottamani videot ovatkin keränneet kymmeniätuhansia katsojakertoja ja satoja jakoja somessa asiakastöinä.

 

Testaajapesti kiinnostaisi erityisesti vaativana kuluttajana ja käyttäjänä, mutta myös valmiina kokeilemaan jotain aivan uutta. Kokemukseni puolesta minulla on hyviä vertailupohjia sekä teknillinen valveutuminen on pitänyt minut ajan tasalla kehityksestä. Mainostausta myös antaa minulle esteettisyyttä lähestyä asioita myös hieman eri kulmista, hienovaraista taiteellisuutta unohtamatta.

Motion time-lapse -tekniikalla toteutettu kaupunkikierros Helsingistä 2015

 

Ystävällisin alkusyksyn terveisin,

J-P

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16
Eiköhän Notesta kelpaisi jatkoa S6:lle. Ainakin akku suurempi ja paremmaksi mennään. Huawein ystävä en oikein ole ollut koskaan varsinkaan Android puolella. En oo vaan tykännyt sen ulkoasusta.

Notesta saisi ainakin näppärän välineen muistinpanojen käyttöön sen kynän takia työssä. Työssä kun joutuu liikkumaan ja kirjoittamaan muistinpanojakin välillä niin paperi on näppärä mutta IT alalla siitä pitäisi luopua.

Videoita en paljon tee mutta kirjoittelen aika paljon.

Liian iso taskuun ja liian pieni viedon katseluun. 

 

Just tilasin tähän tablettiin (Note 10.1) uuden akun ja ihan itse asennan sen paikalleen. Aiemmin asensin tablettiin uuden  mini - usb portin. 

 

Olisit mieluummin tarjonnut uutta tablettia.

Vapaa-ajalla ei ole varmaan montaa hetkeä milloin puhelin ei olisi kädessä. Videoiden katselu, some, podcastien ja musiikin kuuntelu ja vedenpitävästä puhelimesta olisi myös hyötyä juoksulenkeillä, kun ei tarvitsisi miettiä etukäteen, että sataako vai ei. Eikä tarvitsi huolehtia akusta kun pikalatauksella saa virtaa nopeasti.
Myös iirisskanneria olisi hieno päässä kokeilemaan, kun kelit kylmenee ja hanskat on pakko laittaa, niin sormenjäljestä ei ole paljon hyötyä.

Työkäytössä ehtisin puhelinta käyttää noin kuukauden ja sen jälkeen se toimisi apunani uuden työn etsinnässä.

Nykyisessä työssäni joudun ottamaan paljon kuvia ja videoita someen ja myös Snapchat on paljolti käytössä. Varsinkin Snäpin puolelle kynä toisi paljon uusia mahdollisuuksia, kun aikaisemmin on piirtäminen pitänyt tehdä sormella. Joudun myös tekemään tilauksia (Excel- ja PDF-tiedostoja) ja yleensä hoidan ne puhelimella missä suuri näyttö ja kynä olisivat suuri apu.

Kuvien ja videoiden tuottaminen on tuttua oman blogin kautta ja myös Youtubeen teen aika ajoin videoita.

Blogi: https://aukkokatseessa.wordpress.com/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuNkeR7VTjD5viEGLZky81Q

Hei,

 

harrastan Mönkijöillä suunnistamista maastossa ja hakusessa on ollut jo pidempään kokonaisuus jolla voisi korvata Garmin-ajoneuvokäyttöön tarkoitetut GPS-laitteet.

 

Käyttötarkoitus on ulkoilmassa, hanskat kädessä toimimista ja haastavassa maastossa suunnistamista. Laitteeseen siis ladataan TopoGPS Finland ohjelmisto, jossa kartta-aineisto päivittyy verkon kautta. Näin sen käyttö kiinteisiin GPS:iin verrattuna olisi joustavampaa.

 

Lisäksi tilanteissa olisi hyvä pysyä kommunikaation ääressä ja jopa verkon salliessa Streamata hyvälaatuista videokuvaa Youtube:n omalle kanavalle. Luonnollisesti oman ja duuniasiat tulisi olla saatavilla samaan aikaan ja samassa laitteessa. Ryhmäviestinnässä Whatsapp taustalla.

 

Tuossa mallikappaleena etutarakalla Ipad, mutta on turkanen sellainen laitteena, että ei kestä yhtään kylmää...

 

Nyt olisi oiva hetki saada käyttökokemusta ihan oikessa ympäristössä, eikä missään taskunpohjalla

 

T, Heikki Hautala

 

www.pariuraa.fi/wordpress

 

No nyt pääsis Note kunnon testiin! Olen siis maanviljelijä joten työympäristö on todella monipuolinen. Vesi/pölytiivis puhelin on oikeastaan pakollinen näissä hommissa kun navetassa läträtään vedellä paljon ja ulkona kun töitä monesti tehdään eikä ilmoihin voi vaikuttaa. Myös esim. peltokirjanpitoa olisi helppo pitää ajan tasalla juuri tuolla S-pen kynällä! Tässä olisi tosi testi tuolle laitteelle! 🙂
Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Tuolle voisi olla monenmoista testimahollisuutta. Blogien päivittelyissä ym ym arjen sometuksessa ja muissa normijutuissani, kuten äänikeikalla kauko-ohjaimena mikserille. Videossa ja Youtubekanavalla lisää näytettä





No nyt ei ainakaan testimahdollisuudelta houkuttelevuutta puutu! Tällä hetkellä käytän sekä iPhonea (6s 16GB) työn puolesta että omaa Androidia (Nexus 5X 32GB), ja siinä missä olen pitkään karsastanut Samsungin laitteita hitaiden ohjelmistopäivitysten ja epämiellyttävien kustomointien osalta, niin Note 7 on osoittautunut yllättävän houkuttelevaksi Samsungin karsittua kustomointejaan säädyllisemmiksi samalla kun ovat skarpanneet myös päivitysosastolla. Tähän kun lisätään varsin houkutteleva rauta, niin pakettihan on enemmän kuin mielenkiintoinen ja olisi mukava nähdä miten hyvin Samsung onnistuu haastamaan vanhat ennakkoluulot.

 

Omalta osaltani yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on hyvä ja nopea kamera, sillä 4-vuotiaan virtapakkauksen ja kohta vuoden täyttävän vähintäänkin yhtä energisen pikkusiskon isänä kuvaustilanteet tulevat ja menevät nopeasti ja etenkin Nexus 5X ei meinaa pysyä menossa mukana. Firman tarjoama iPhone on taas nykystandardeilla naurettavalla 16 gigan tallennustilalla varustettu, joten kovin ihmeellistä sillä ei kuvata ainakaan videomuodossa, kun tilaa on parhaimmillaankin alle giga vapaana. Note 7:n kehuttu kamera sekä 64 gigatavun tallennustila microSD-laajennusmahdollisuudella korjaavat nämä ongelmat ainakin paperilla varsin hyvin, joten olisi mukavaa päästä toteamaan tilanne käytännössä ilman vaimon hoitovapaan myötä normaalia rajoitetumpaan budjettiin tulevaa huomattavaa lovea. Note 7:n eduksi pitää laskea myös vedenpitävyys, joka on siinä määrin tärkeä ominaisuus itselleni, että olen kotelon kaikista ongelmista huolimatta varustanut iPhoneni Lifeproofin vedenpitävällä kotelolla. Olisi huomattava parannus, jos puhelin itsessään kestäisi vettä ja koteloa tarvitsisi enää kolhuilta suojaamiseen, jolloin käyttöskenaariot geokätköilystä Pokemon-jahtiin ja kalastusreissuihin hoituisivat huomattavasti mukavammin ja huolettomammin.

 

Note 7:n tarjoama S Pen on myös kiinnostava ominaisuus, sillä paremmin piirtämään opettelevana ja myös työn puolesta käytettävyyssuunnitelua tekevänä S Penin tarjoamiin mahdollisuuksiin tutustuminen kaikessa rauhassa olisi varsin antoisaa ja raportoimisen arvoista. Myös normaalimman IT-työläisen työkäytön testaaminen onnistuu ja sen sujuvuudesta kirjottaminen tulee tehtyä joka tapauksessa, joten mikseipä sitä tekisi myös hiotumman raportin muodossa.

 

Käytännössä Note 7:ssa on ainakin paperilla dual-SIMiä lukuunottamatta kaikki se, mitä puhelimelta kaipaisin ja koska puhelin on etenkin lapsiperheen vapaa-aikana monenlaisissa olosuhteissa eniten käytetty tietokone (monesti ei ole vaan aikaa tai mahdollisuutta mennä istumaan pöytäkoneen tai läppärin ääreen, vaan homma on saatava hoitumaan sillä paikalla ja hetkellä mikä liikenee), niin olisin erittäin kiinnostunut selvittämään miten Note 7 vastaa haasteeseen. Nykyiset laitteeni asettavat ikäviä rajoitteita joko tallennustilan, suorituskyvyn tai vedenpitävyyden osalta, ja Note 7:lla on potentiaalia ratkaista kaikki nämä yhdellä laitteella.

 

Olisin kiitollinen testimahdollisuudesta ja näin nykyisin silmälaseja käyttävänä olisi myös mielenkiintoista nähdä, että miten iirisskanneri selviää etenkin kaksien eri lasien välillä vaihtelusta.

 

Istun autossa työkseni. Toki välillä tulee myös ajettua mutta useimmiten taksinkuljettaja työ on odottelua.
Olen pitkään pohdiskellut keikkojen merkkaamista sähköiseen kalenteriin ja tuon kynän kanssa se voisi olla kätevää.
Tauoilla tulee selailtua nettiä, instagramia, youtubea ja monia muita sisältöjä ahkerasti. Siihenkin tuo Galaxy note 7 kelpaisi mainiosti.
Vapaa-aikana kirjoittelen mp-aiheista blogia ja sillä on n. 4-800 viikottaista lukijaa.
www.gozamite.com
Käytän note puhelinta vakituiseen kynä on paras keksintö tässä puhelimessa se on paljon tarkempi kun sormi

Minulla on järjestyksessään toinen Lumia työpuhelimena, ja seuraava tulee olemaan joku muu. Samsungia olen katsellut sillä silmällä. Puhelin on minulla kovassa käytössä sekä työssä (sähköposti, dokumenttien lukemista ja muokkaamista, valokuvaamista yms.) että vapaa-ajalla (valokuvaaminen,  tytön kanssa videoimista, Facebook,  pelit yms.). Erityisesti vapaa-ajan käyttöön Lumia ei ole paras mahdollinen, mutta ei se työkäytössäkään ole kovin hyvä.

 

Matkustan työssäni jonkin verran, ja erityisesti lentokoneessa pieni, käyttökelpoinen mobiililaite olisi tarpeen. Läppäri on liian iso, joten isonäyttöinen puhelin sopisi työskentelyyn paremmin. Erillistä tablettia en halua kuljettaa mukana pakollisten puhelimen ja läppärin lisäksi.

 

Raporttien kirjaaminen sujuu minulta mainiosti. Olen pitänyt blogia mm. uudesta lämmityskattilasta ja talon rakentamisesta. Tyttö seuraa isänsä jalanjälkiä, eli hän youtubettaa innokkaasti. Videoita teemme silloin tällöin yhdessä.

 

 

Kiitos paljon mahdollisuudesta arvioida laitettanne. Olen todella kiinnostunut tästä laitteesta, koska sen muotoilu on upea ja trendikäs, erityisesti laitteen reunat. Se on myös vedenkestävä. Lisäksi tykkään kynästä, koska minä usein teen muistiinpanoja kännykällä, kun olen kurssilla tai luen ebookeja. Jos voitan tämän puhelimen, aion ottaa paljon kuvia jaettavaksi sosiaaliseen mediaan ja aion kertoa että otin kuvat sillä puhelimella.

Moi,

olisin sopiva testikäyttäjä siksi, että olen melko uusi älypuhelimen käyttäjä - ostin ensimmäisen älypuhelimeni vain vuosi sitten, enkä ole koskaan päässyt kokeilemaan niin sanottua oikeaa ja hyvää puhelinta.

Kiinnostus Samsung Galaxy Note7:n toimintoja kohtaan on suuri. Edukseni laskettakoon myös se, että asun maaseudulla, joten tällaisen luurin sovittaminen muun kuin kaupunkilaisen käyttöön olisi enemmän kuin paikallaan; kuinka puhelin todella toimii haastavissa olosuhteissa ja suurten asutuskeskusten ulkopuolella.

Hei!
Entisenä Note omistajana osaan sanoa muutaman sanan. Käytössäni on ollut yli 2 vuotta Note 2, sitä ennen 1. Kertaakaan Note ei ole jättänyt minua yksin! Kaikessa mukana oleva puhelin on tärkeä osa arkea. Niin valokuvatessa, blogia kirjoittaessani, netissä ollessa, sekä kaikkien sovelluksien käytössä.

Ominaisuuksien puolesta Note kehittyy huimasti sekä puheet ystävien suusta ei ole vain "minun puhelimeni" on paras puheita! Kuvatessani puhelimella kamera tarjoaa hyvää kuvalaatua, tarkkuutta sekä iloa.
Käyttäessäni puhelinta myös kirjoittaen paljon tekstejä, toivon puhelimelta helppoa kirjoittamista. Note on tarjonnut minulle myös suuren näyttönsä vuoksi hyviä elokuvien ja sarjojen katseluhetkiä, erinomaista äänentoistoa ja helppokäyttöisyyttä.
Päivitykset ovat olleet tarpeellisia, joissa kuunneltu usein asiakasta.

Kyllästyessäni noten ulkoasuun, on kuorien vaihto ollut nopeaa, taustakuvien vaihto antanut vaihtoehtoja myös paljon! Puhelimen kesto on ollut ÄÄRIMMÄISEN uskollista, sillä puhelin on uinut mm. Vessanpöntössä 4 kertaa, pudonnut useasti. Puhelin on edelleen kuin tuliterä, eikä mitään osia ole tullut vaihdettua.
Onnea vain ilmassa? Puhelimen lataus on ollut nopeaa, akku kestää KOKO päivän, vaikka on työssä mukana ympäri päivän.

Miksi valita siis minut? Äärimmäisen lojaali ystävyys puhelimeen kertoo monta asiaa minusta. Pidän huolta, kommunikoin ja tuotan sisältöä ja kuvia paljon. Odotan puhelimelta vähintään yhtä paljon kuin vanhaltani, haluan myös sen tarjoavan hyvät sovellus mahdollisuudet.
Tulevana muotoilijana osaan arvostaa myös ulkonäköä, muotoilua sekä kehittynyttä teknologiaa.
Tulevissa projekteissa tarvitsen ylimääräistä kättä, ajattelevaa ystävää, talletustilaa ja ennen kaikkea mukana menossa pysyvää puhelinta joka on osa arkeani. S pen joka taiteilee käteni avulla mitä upeimpia keksintöjä.

Otatteko haasteen vastaan? Lähetättekö te matkaan minulle mahdollisuuden, saaden takaisin runsaan määrän uusia Note 7 omistajia, rehellisen ja avartavan näkökulman puhelimen ja ihmisen ystävyydestä.

-Sofia
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Heippa!

 

Terveiset täältä Kainuun perukoilta ja kiitos tästä mahdollisuudesta arvioida Samsungin uutuuspuhelin, joten...

 

Haluaisitko voittaa Samsung Galaxy Note 7:n omaksesi?

Tartun haasteeseen, joten vastaukseni on ehdottomasti kyllä!

 

Olet innokas testaaja?

Nyt ja aina!

 

Mielelläni tykkään perehtyä uusiin laitteisiin ja ohjelmistoihin. Kun olen kokeillut laajasti erilaisia laitteita ja käyttöliittymiä, niin on hyvin pohjaa vertailla ja arvioida uusia laitteita.

 

Osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?

Kyllä, kokemusta on sekä kynäilystä että videoiden teosta. Kurkatkaa vaikka Klaanin-kirjoituksiani.

 

Miksi valita minut?

Olen aktiivinen uuden teknologian hyödyntäjä ja testilaite tulee kovaan käyttöön :smileywink:

Heissan.

Olen 38 vuotias perheellinen insinööriopiskelija, alana mediatekniikka. Joten teknologia ei ole tuntematon käsite minulle ja videoiden tekokin onnistuu helposti :D

Perheessä on lapsia ikä haarukassa 4-19 vuotta (ja lisää tulossa) ja kun päälle lätkäsee minut itseni, sekä puolison.. ja vielä sukua ja tuttuja. Alkaa olemaan testiin käyttöpohjaa ja etenkin vertailupohjaa.

Olen sanavalmis, käsistäni kätevä ja teknologiasta kiinnostunut. Osaan selittää asiat ymmärrettävästi vaikka kyse olisikin hiukan teknisemmästä aiheesta. Osaan olla avoin, mutta myös kriittinen.

Kokemusta laitteista löytyy useimmilta mobiili valmistajilta sekä käyttöjärjestelmistä.

Jotta jotain pientä osviittaa luovasta hulluudesta tulisi näkyviin, niin tässäpä linkki minun YouTube kanvaan, sekä joihinkin Facebook kuviin ;)
https://www.youtube.com/channel/UC4YhUlLEMVktvlWiPa71-jw  (valitettavasti ei aivan kauhean paljoa ole avointa materiaalia)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10151729350233279.1073741827.632373278&type=3  (Minä ja veljeni Assemblyillä 2013)
https://www.facebook.com/ojennus/media_set?set=a.10152561570433279.1073741833.632373278&type=3  (Minä ja muita Assemblyillä 2014)



Uskallan luvata että mikäli minut valitaan, niin ette tule pettymään.

SFP aka Jani

No en ehkä ole insinööri tai nörtti, mutta puhelimet on minulle tosi kova juttu. Kaikki heh melkein kaikki huippu luurit tulee testattua ja viimeksi tuli Huawei P9 plus ja nyt kiinnostaisi tosiaan toi Note ja sen kynä. Paljoahan tuo ei S7 Edgeen eroa ja niinhän ne sanoo et luuri on S7 edge kynällä 🙂 Jos onni suo niin testataan tämäkin, jatketaan kallista harrastusta, ostoon tämä mene muutenkin.

Olen ollut Samsung note fani jo ensimmäisestä asti ja olen kehitystä tarkkaillut tarkkaan. Olin äärettömän pettynyt kun Note 5 ei rantautunut Suomeen. Olin silloin vaihtamassa uuteen luuriin ja jouduin tyytymään S6 Edge + puhelimeen, jäin kaipaamaan s-penin tuomia ominaisuuksia. Olisin äärettömän kiinnostunut testaamaan kaikki Samsung Galaxy note 7 tuomat ominaisuudet ja niistä varmasti kerron hyvin yksityiskohtaisesti kaikille. Minulle ei enään käy pienet puhelimet vaan koko näytöllä täytyy olla vähintään 5,7 😉 Puhelimesta voisi tehdä jopa video arvostelun 🙂 Uusi päivitetty Gear vr olisi myös hienoa testata ja kuinka note 7 sillä toimii 🙂 Oli upeaa nähdä S7 uudistukset ja vielä parempi että Note 7 otti Nämä ominaisuudet ja vihdoinkin toi lähes täydellisen Note puhelimen, mutta ensin pitäisi päästä käyttämään laitetta jotta voin varmistaa väittämän 🙂
Hei! Samsung on puhelimena tuttu, erityisesti noten s-pen ominaisuudet kiinnostaisivat koska niitä ei nykyisessä puhelimessani ole. Käytän aktiivisesti erilaisia some palveluita, kuten instagram, snapchat yms. Lisäksi voisin testata puhelinta koulukäytössä. Eri valmistajien puhelimet ja käyttöjärjestelmät ovat tuttuja, ja vertailu niihin käy helposti. Tällä hetkellä käytössä S6 Edge. Selkeän arvioinnin /artikkelin tekokin onnistuu 🙂

Minun mukanani puhelin pääsisi todella koetukselle moneen paikkan kylmästä kuumaan työni merkeissä ja vapaa-ajalla lasteni kanssa.

Minulla on aina puhelin mukana oli tilanne mikä hyvänsä ja käytän myös säälimättä, puhelimia on ollut laidasta laitaan soneran asiakkaana jo vuodesta 1995. On koettu nokian 101 ja 3310:stä nyt tämänhetkiseen iphone 6s+ joka on oman mittapuun mukaan erittäin vaikea yhdenkään puhelimen voittaa tällä hetkellä.

Puhelimeltani vaadin täydellistä toimivuutta ja suurta näyttöä vapaa-aikaan. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on ehdottomasti kamera ja noten tekee mielenkiintoiseksi kynä.

Mieluusti testailisin Notea puhelimen muodossa. Muutaman vuoden on ollut käytössä Note tabletti ja siinä ainakin kynällä saa paljon aikaan. 10.1 tuumaa on kuitenkin aika paljon mukana kannettavaksi, joten tabletti ei pysy aina mukana.

Testiin puhelin pääsisi niin töissä, opiskeluissa kuin vapaa-ajalla. Töissä ja opiskellessa olisi näppärää tehdä muistiinpanoja suoraan puhelimeen ja jos ne siitä vielä saisi pilveen niin aijai, olisipa kätevää.

Vapaa-ajalla puhelimella voisi kuvata valokuvia ja videoita, olisi siitä kynästä varmaan hupia niiden editoimisessakin?

 

Olen innokas testaamaan uutta teknologiaa ja varsinkin IoT kiinnostaa. Olisi mukava testailla miten Note taipuu toimimaan jo olemassa olevien romppeideni kanssa, löytyisikö niistä uusia puolia?

Kunniamerkki +3

Hei!

Olisi upeaa päästä tutustumaan ja raportoimaan Samsung Galaxy Note 7:sta ensimmäisten joukossa! Testaajaksi ilmoittautuu kolmikymppinen nainen, joka on hyvinkin perillä puhelimista ja teknologiasta, vaikka nämä ehkä enemmän miesten jutuiksi mielletäänkin 😉 Olen vannoutunut Samsungin käyttäjä, tällä hetkellä itselläni on S6. Puhelin on mukanani 24/7 ja hoidan sillä oikeastaan kaikki mahdolliset asiat. Kirjoitan paljon sähköposteja, valokuvaan, luen lehdet, surffailen netissä, hoidan pankkiasiat ja katson videoita ja lähetyksiä. Niin ja soitankin tietenkin, puhelimen perusominaisuus, joka nykyään jopa meinaa unohtua mainita, kun niin paljon muitakin juttuja :)

 

Testaisin puhelinta omassa arjessani ja sivubisneksissä. Tarvitsen paljon muistia ja kirjoitan puhelimella paljon, joten arvostaisin kynää todella kovasti, sillä se varmasti helpottaisi ja nopeuttaisi hommaa. Noten koko vaikuttaa todella hyvältä, sillä monipuolinen puhelin ei todellakaan saa olla liian pieni kooltaan, sillä sehän vaan hankaloittaisi toimintoja. Puhelin on sama kuin muistikirja itselläni mukana ja sinne laitan ylös kaiken mahdollisen aina. Myös mahdollisuus piirtää kynän kanssa houkuttaa kovasti, sillä yleensä olen luonnokset joutunut aina tekemään lehtiöihin ja ne ovat sitten aina kateissa.

 

Koska puhelimet ovat nykyään todella henkilökohtaisia ja itselläkin siellä on oikeastaan koko elämä, niin uuden Noten silmäntunnistus vaikuttaa erittäin kiinnostavalta ja turvalliselta ominaisuudella. Siihen haluaisin ehdottomasti tutustua heti lisää, että toimiiko se todella moitteetta. Arvostaisin itse todella paljon tätä ominaisuutta, sillä henkilökohtaiset tiedot, jutut ja kuvat todellakin haluan pitää henkilökohtaisina. Turvallisuus alkaa olemaan melko tärkeä seikka nykyään näissä laitteissa.

 

Harrastan itse valokuvien ottamista paljon ja useimmiten kuvaan puhelimella, koska se on aina mukana ja ainakin S6:n kameraan olen ollut aivan tyytyväinen. Mielenkiinnolla tutustuisin Noten kameraan ja vertailisin sitä. Kuvaan enimmäkseen luontoa, ihmisiä ja eläimiä ja toki silloin tällöin nappaan selfienkin. Notessa näkyy olevan muistia enemmän kuin tarpeeksi mihin olisin todella tyytyväinen, sillä olen onnistunut saamaan nykyisen 32 Gt:n muistin aivan täyteen. Tuntuu mahdottomalta, mutta on täysin totta. RAM-muistia näkyy myös olevan kiitettävästi, joten nämä ominaisuudet olisivat kyllä itselleni suuri plussa.

 

Akun kestävyydestä tulisitte myös saamaan palautetta, sillä kuten ehkä jo selväksi on tullut, Note olisi minulla ahkerassa käytössä. Sen verran vielä, että olen ahkera Facebookin sekä Instagrammin käyttäjä eli kuvia tosiaankin tulee otettua ja jaettua somessa. Kunnon testiraportit myös tulisitte saamaan ja ehkä joutuisitte lyhentämään niitä, sillä tekstiä täältä todellakin tulee. Niin ja olen muuten koulutukseltani insinööri, vaikka en ihan juuri tämän puolen 🙂 Innolla odottelen päätöstänne testaajista ja toivon kovasti olevani mukana!

Vastaa