Iphone 4S toimitus


Tilasin 23.1.2012 Soneran toimipisteestä valkoisen iphone 4s 16Gb:n. Olen seurannut tuotteen saatavuutta/ toimistusaikaa netistä ja se näyttää siirtyvän kokoajan viikolla eteenpäin. Mikä toimituksissa siis mättää? Koska puhelin on oikeasti saatavilla?

11 kommenttia

Hei Ropse: Pahoittelemme toimituksen viivästymistä, mutta jos lisäät asiakasnumerosi käyttäjätunnuksen profiiliin (Omat asetukset > Profiili > Asiakasnumero), voin tarkistaa toimituksesi tilanteen. Asiakasnumero ei näy muille keskustelupalstan käyttäjille. Asiakasnumerosi löytyy esimerkiksi viimeksi tulleesta laskusta. Mikäli et tiedä / löydä asiakasnumeroasi, voit myös käyttää puhelinnumeroasi muodossa 0401234567 ilman väliviivaa.

Ps. Olethan sinäkin jo tutustunut Facebook-sivuihimme ja liittynyt tykkääjiin? http://www.facebook.com/sonera
Laitoin nyt asiakasnumeron näkyviin. Olen kiitollinen jos viitsit selvittää tilannetta:)
Moi Ropse! Lisäätkö asiakasnumerosi uudestaan. Tällä hetkellä siinä näkyy ainoastaan kaksi numeroa.
Nyt pitäisi olla asiakasnumero oikein.
Tilauksesi löytyi järjestelmistämme ja se käsitellään heti, kunhan saamme lisää valkoisia iPhoneja varastoomme. Näillä näkymin lisää laitteita saapuu ensi viikolla. Pahoittelut toimituksen viivästymisestä.
Selvä kiitos paljon!
Tämä on jo neljäs viikko, kun odotan ostamaani iphonea. Koska varastoonne tulee niitä lisää? Nettikaupassa näyttää, että toimitus on taas siirtynyt, eli puhelimia olisi saatavilla viikolla 8.
Moi Ropse! Toimitus on jostain syystä viivästynyt ja seuraava erä saapuu varastoomme ensi viikolla. Pahoittelut tästä, toivottavasti saat puhelimen mahdollisimman pian.
Onhan se nyt varmaa, että iphoneja tulee varastoon tällä viikolla? Nyt on kulumassa viides viikko, enkä mielellään odottaisi enää pidempään.
Hei Ropse! Pitää edelleen paikkansa, että 16 GB iPhoneja tulee varastoomme tällä viikolla. Toimitusaika on ollut harmillisen pitkä, mutta toivottavasti jaksat odottaa vielä hetken.
Hei Ropse: Nyt on tilaamasi iPhone saatu laitettua eteenpäin! Laitteen pitäisi tulla lähipostiisi muutaman päivän kuluttua, viimeistään ensi viikon alussa.

Vastaa