Lappeenrannan Pikisaari katvealuetta ???

  • 11 December 2014
  • 1 kommentti
  • 2 katselukertaa

Päätin tulla kysymään otsikkoon viitaten asiaa joka aina vaivaa mieltäni. Vietän paljon aikaa Lappeenrannan Pikisaaressa ja kuljetan mukanani kannettavaa läppäriä joka on varustettu Soneran mokkulalla. Olen kovasti ihmetellyt, miten paljon yhteys vaihtelee. Joskus (harvoin) mokkulassa palaa sininen valo merkkinä paremmasta yhteydestä. Valtaosin kuitenkin palaa vihreä valo ja mitään ei tapahdu. Kone on totaalisen jumissa. Sivun aukeamista saa odottaa minuuttitolkulla. Kyllä samantyyppistä ongelmaa on havaittu myös kännykässä, yhteys välillä katkeaa ja kuuluvuus on paikkapaikoin huono.
Joskus yritän huvikseni testata Soneran nopeusmittarilla yhteyden laatua. Yleensä ei mittareissa ole elämää, viisarit makaavat pohjassa.

Eli kysymys kuuluu: "Onko Soneralla lähellä Pikisaarta joku tukiasema ?" Olen myös kuullut, että Pikisaareen ollaan rakentamassa n. 20 m antennimastoa, johon sekä DNA ja Elisa olisivat tehneet varauksen. Kuulemani mukaan masto olis käytettävissä ensi keväänä ? Onko tästä Sonerassa tietoa ?

Etukäteen vastauksesta kiittäen.

1 kommentti

Soneralla on Lappeenrannan Pikisaaressa tukiasema, jossa on myös 3G & HSDPA. Kartan mukaan kuuluvuuden pitäisi yleisesti ottaen olla hyvä, paikallisia katvealueita voi tietysti olla.

Jotta voimme selvittää ongelmaa tarkemmin, otathan yhteyttä tekniseen asiakaspalveluumme.

Vastaa