Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
 • 137 custom-general.kudos
 • 561 custom-general.replies
 • 19 custom-general.solutions

Uudistunut Apple Macbook Air 13" (2018) on höyhenenkevyt tehopakkaus

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Tehokkaampi, kevyempi ja ohuempi Macbook Air on tyylikäs läppäriTehokkaampi, kevyempi ja ohuempi Macbook Air on tyylikäs läppäri

 

Vuonna 2018 lanseeratussa Apple MacBook Airissa on kaikkea muuta paitsi kokoa. Tässä höyhenenkevyessä tehopakkauksessa suorituskyky nousee kokonaan uudelle tasolle. MacBook Air 13 on Applen mukaan edeltäjiinsä verrattuna myös tehokkaampi, nopeampi, sekä varustettu paremmalla turvallisuudella ja tarkemmalla näytöllä.

 

 

Kevyt, tyylikäs ja tehokas

 

 

MacBook Air 13 on Applen mukaan entistäkin kevyempi, ohuempi sekä tehokkaampi. Kevyellä alumiinirungolla varustettu Air sisältää 8. sukupolven Intel Core -prosessorin, joka tekee tästä läppäristä kunnon tehopakkauksen: Voit käyttää useampaa ohjelmaa samanaikaisesti ilman turhia viiveitä. Läppärin runko on vain 1,56 cm ohut ja laite kokonaisuudessaan painaa vain 1,25 kg. Siron kokonsa myötä sitä on helppo kuljettaa menossa mukana. MacBook Air 13 on siten erittäin hyvä valinta henkilölle, joka tekee liikkuvaa työtä, tai opiskelijalle, jonka pitää kuljettaa läppäriä mukana koulussa. Macbook Air on saatavilla hopean, tähti-harmaan, sekä kultaisen värisenä. 

 

 

MacBook Airin runko on vain 1,56cm ohut ja laite kokonaisuudessaan painaa vain 1,25kgMacBook Airin runko on vain 1,56cm ohut ja laite kokonaisuudessaan painaa vain 1,25kg

 

 

Retina-näyttö True Tone -teknologialla

 

 

Uudessa MacBook Airissa on True Tone -teknologialla varustettu 13,3 tuuman Retina näyttö, jossa on tarkka IPS-paneeli, varustettuna jopa yli neljällä miljoonalla erillisellä pikselillä. Pikseleitä tässä läppärissä on neljä kertaa enemmän kuin HD-näytöllä, joten lopputulos on speksien valossa siten todella vaikuttava!

 

True Tone -teknologian ansiosta näytön värit ovat valmistajan mukaan entistä kirkkaammat ja selkeämmät. Tässä läppärissä värejä on 48 % enemmän verrattuna edelliseen sukupolveen: kuvista tulee entistäkin yksityiskohtaisempia ja aidontuntuisia. Myös teksti näkyy läppärin ruudulta Applen mukaan niin terävästi, että tuntuu kuin katsoisi painettua sivua. Näytön väritys muokkautuu automaattisesti ympäristön valoisuuden mukaisesti. MacBook Air 13 on visuaalisine ominaisuuksineen siten loistava työkalu esimerkiksi ammattivalokuvaajien ja graafisten suunnittelijoiden käyttöön.

 

Näyttö on kokonaisuudessaan melkeinpä pelkkää lasia ja näytön reunukset ovat noin puolet siitä, mitä ne olivat aiemmissa malleissa. MacBook Air 13 on Applen laitteiden tavoin varustettu kokoelmalla erilaisia sovelluksia, joten voit samantien ryhtyä heti työhön tai hauskanpitoon. 8 Gt muistin myötä voit käyttää useita sovelluksia samanaikaisesti. 128 Gt sekä 256Gt SSD-muisti puolestaan mahdollistaa sovellusten käynnistämisen salaman­nopeasti ja tarjoaa paljon tilaa dokumenteille, kuville ja videoille. Uuden sukupolven näppäimistö ja isompi Force Touch ‑ohjauslevy parantavat osaltaan myös käyttömukavuutta.

 

 

Pitkäkestoinen akku ja kattava ääni – tyyliä ja tehoa liikkuvaan työskentelyyn

 

 

MacBook Air 13 on koko päivän kestävän akkunsa ansiosta täydellinen kannettava ja aina valmiina painamaan pitkää päivää! Jopa 12 tunnin akun keston myötä voit muun muassa kirjoittaa dokumentteja ja sähköposteja, surffata netissä ja katsella videoita ilman pelkoa akun loppumisesta. Eli enää ei tarvitse raahata laturia mukana, vaan voit jättää sen huoletta kotiin.

 

Myös äänentoisto tässä läppärissä on Applen mukaan entistä parempi: MacBook Airissa on uusimmat äänen säätämiseen ja prosessointiin luodut tekniikat. Esimerkiksi äänenvoimakkuutta on 25% enemmän edelliseen sukupolveen verrattuna. Videoita ja musiikkia kuunnellessa kattava stereoääni takaa kaksinkertaisen äänielämyksen. Kolmella mikrofonilla varustettu läppäri takaa, että äänesi kuuluu entistäkin paremmin videopuheluita varten.

 

 

Macbook Air....jfif

 

 

Touch ID ja Applen T2 Security -siru takaavat entistä turvallisempaa käyttöä

 


MacBook Airissa on näppäimistön oikeassa yläkulmassa Touch-ID -sormenjälki-tunnistin, jonka avulla voit avata läppärisi lukituksen ja hyväksyä maksuja Apple Payssa. Sormenjälkitunnistimen avulla lukittujen dokumenttien, muistiinpanojen ja nettishoppailujen teko sujuu entistä näppärämmin. MacBook Air 13 on varustettu Applen T2-tietoturvasirulla, joka suojaa tietojasi ja takaa turvallisen käynnistyksen ja sujuvamman SSD-kovalevyn hallinnan. Yksityistietosi pysyvät siten turvassa.

 

 

macbook air.jfif

 

 

Tekniset tiedot

 

 • Mitat: Korkeus: 0,41–1,56 cm, leveys: 30,41 cm, syvyys: 21,24 cm, paino: 1,25 kg
 • Näyttö: 13,3" LED-taustavalaistu näyttö IPS-tekno­logialla, 2560 x 1600 natiivitarkkuus, 227 pikseliä tuumalla, tuki miljoonille väreille, 16:10 kuvasuhde
 • Suoritin: 1,6 GHz 2-ytiminen Intel Core i5 (Turbo Boost jopa 3,6 GHz), jossa on 4 Mt L3-välimuistia
 • Keskusmuisti: 8 Gt 2133 MHz LPDDR3-muistia integroituna
 • Integroitu Touch ID ‑sormenjälki­tunnistin
 • Näytönohjain: Intel UHD Graphics 617, tuki Thunderbolt 3 ‑yhteensopiville ulkoisille näytönohjaimille (eGPU:ille)
 • Tallennustila: 256 Gt PCIe-pohjainen SSD-muisti
 • Yhteydet: Langaton 802.11ac Wi‑Fi-verkkotoiminto; IEEE 802.11a/b/g/n -yhteensopiva, Bluetooth 4.2
 • Malli: MRE92KS/A
 • Käyttöjärjestelmä: macOS

 

 

 

 

Katso myös:

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta