Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

PRO.png

 

 

Applen MacBook Pro -läppäreissä yhdistyvät suorituskyky, design ja kevyt rakenne. MacBook Pro -kannettavat on varustettu Applen mukaan tehokkaalla prosessorilla, edistyneellä grafiikalla, nopealla latauksella ja monilla muilla kattavilla ominaisuuksilla, jotka auttavat sinua toteuttamaan itseäsi jokapäiväisessä työskentelyssä. Tässä artikkelissa esitellään Telia.fi verkkokaupasta löytyvät kaksi Applen MacBook Pro -mallia: Apple MacBook Pro 15,4” (Touch Bar) ja Apple MacBook Pro 15” 512 GB (Touch Bar)

 

 

Apple MacBook Pro 15,4” (Touch Bar) ja Apple MacBook Pro 15" 512 GB (Touch Bar)

 

 

Apple MacBook Pro on nimensä mukaisesti näppärä väline kaikenlaisen luovan työn tekemiseen. Valmistajan mukaan läppäri on suunniteltu visuaalisen ammattilaisen harjaantuneille silmille. Siinä on kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin näyttö, nopea käyttöliittymä ja reilusti käyttömuistia suurempienkin tiedostojen ja sovellusten käsittelyyn. Molemmat läppärit painavat vain 1,83 kg, joten niitä on helppo kantaa matkassa mukana.

 

 

Macbook pro.jpg

 

 

Kaikkien aikojen kirkkain ja väririkkain näyttö

 

 

Apple MacBook Pro -läppäri on Applen mukaan varustettu kaikkien aikojen kirkkaimmalla ja väririkkaimmalla Retina-näytöllä, joka on räätälöity vastaamaan visuaalisen alan ammattilaisen keskimääräistä vaativampia standardeja. MacBook Pro 15" 512 GB -malli on varustettu myös erillisellä Radeon Pro 560 -näytönohjaimella. Valmistajan mukaan läppärin kirkas LED-taustavalaisu ja iso kontrastisuhde takaavat sen, että sävyistä tulee todentuntuisempia: valkoinen väritys näkyy kirkkaana ja musta väritys syvänä. Jotta näytön katselu tuntuisi mahdollisimman luontevalta, niin True Tone -teknologian ansiosta läppärin näytön väritys muuttuu automaattisesti ympäröivän valon värilämpötilaa vastaavaksi. MacBook Pron kattavien ominaisuuksien ansiosta saat nauttia tarkasta ja laajasta sävyskaalasta ja työstää kuvan pienimpiäkin yksityiskohtia niiden vaatimalla tarkkuudella.

 

Touch Bar – lasipalkilla työskentely on kirjaimellisesti kuin käsityötä

 

 

MacBook Prossa näppäimistön ylärivin toimintanäppäimet korvaa Touch Bar – lasipalkki, joka mukautuu toimintoihisi ja sen avulla voit hallita tarkasti kaikkea Macin perusasetuksista äänenvoimakkuuden säätämisestä Photoshopin hienosäätöihin saakka. Se tarjoaa sinulle kattavan määrän tuttuja ominaisuuksia ja tilanteeseen sopivia työkaluja, kuten äänenvoimakkuuden ja kirkkauden säätämisen, järjestelmäasetuksien hallinnan sekä emojien ja ennakoivan tekstinsyötön käyttämisen.

 

 

Macbook proo.jpg

 

 

Kattava äänentoisto ja uudenlainen näppäimistö

 

 

MacBook Pro on varustettu Applen mukaan hyvällä äänentoistolla. Läppärin kaiuttimet on yhdistetty suoraan järjestelmän virtaan, jotta ne voivat saavuttaa paremman tehon. Applen mukaan voit siis miksata kappaleita tien päällä, editoida videoita kuvauspaikalla tai katsoa elokuvia matkalla.

Näppäimistö on varustettu perhosmekanismilla, joka tarjoaa valmistajan mukaan perinteiseen saksimekanismiin verrattuna neljä kertaa vakaammat näppäimet ja paremman käyttömukavuuden. Suurikokoinen Force Touch -ohjauslevy antaa sormillesi reilusti tilaa eleitä ja klikkailua varten.

 

Edistyksellistä turvallisuutta Applen T2 -sirulla

 


Applen T2-siru on Applen suunnittelema toisen suku­polven Mac-siru, joka tekee MacBook Pron käytöstä turvallista. Sen avulla saat avattua Macin lukituksen hetkessä ja voit hallita järjestelmäasetuksia ja lukittuja dokumentteja. Applen T2 -sirun ansiosta myös verkko-ostosten tekeminen on valmistajan mukaan tehty näppäräksi. Applen T2-siru tuo myös tutun äänen MacBook Prolle – Hei Sirin avulla voit avata appeja, etsiä dokument­teja, soittaa musiikkia tai saada vastauksia kysymyksiisi.

 

 

konee.png

 

 

Apple MacBook Pro 15" 512 GB (Touch Bar)Apple MacBook Pro 15" 512 GB (Touch Bar)

 

 

Apple MacBook Pro 15,4" (Touch Bar)Apple MacBook Pro 15,4" (Touch Bar)

 

 

 

 

Apple MacBook Pro.jpg

 

 

 

 

Katso myös: 

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Apple-MacBook-Pro-ylivoimainen-tyokalu-luovan-tyon-tekemiseen/ba-p/191279
Linkki kopioitu