Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple Keynote 2018 Telia.jpg

 

EDIT 12.9. Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon 🙂

 

EDIT 12.9. Skaba on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille 🙂

 

EDIT 10.9. kello 22:11

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

 

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

 

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

 

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)

 

---

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! 🍏

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen 🍏

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Apple-Special-Event-10-9-klo-20-skaba-paattynyt/ba-p/192425
Linkki kopioitu
231 kommenttia 👇
jukis74
Rekisteröitynyt ☆

Mitenkäs näytöt? Olisikohan niihin tulossa päivitystä? 

JuhaPN
Vakiokalustoa

Lompakko kiittää kun tänä vuonna ei tarvitse uusia yhtään iPhonea perheessä. Eniten odotan uutta iPadOS-käyttistä sekä mahdollisesti julkaistavia iPad Pro -malleja. Lisäksi Series 3 Apple Watchin voisi korvata uudella cellular-mallisella kellolla.

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

iPhoneilta kaivattaisiin vähemmän lovea, enemmän pikalatausta sekä SIM-korttipaikkoja, olivat ne sitten eSIMejä, sekä tietysti uudet kolmoiskamerat ovat kiikarissa, mieluiten laajiksella, telellä ja normilinssillä. Siinä olisi sitten täydellinen omena purtavaksi! Katsotaan mitä tuleman pitää.

timohattunen
Uusi keskustelija

Toivon kehitystä eteenpäin esim kamerassa, akussa ja myös käyttöjärjestelmässä.

kardu
Uusi keskustelija

Toivon että olisi kehitelty akkua joka kestäisi nykyisiä pitempään .

Edit IlariJR: viesti siirretty arvontaketjuun.

Intsu
Tutustumassa

Milloin saadaan pidempikestoinen akku puhelimiin?

Amoureuse
Uusi jäsen

iPhonen kameroiden edesottamuksia seuraan mielenkiinnolla. Samoin akkujen kehitystä. Käyttisten uudet versiotkin toki kiinnostavat. 

masedoni
Uusi jäsen

Kamerapuoli kiinnostaa kovasti. Android alkaa jyräämään käytettävyydellään, joten odottelen myös sinne jotain uutta.

LateZ
Uusi jäsen

Itse odottelen eniten uutta Apple Watchia, itsellä versio kaksi ja päivitys voisi olla paikallaan. Hymiö Onnellinen

framlink
Uusi keskustelija

Kamera ja valokuvaukseen liittyvät toiminnot kiinnostaa, muotoiluun ja muuhun vastaavaan ei varmasti julkaisut mitään mullistavaa tuo 

tapsahie
Uusi keskustelija

Odotan, että Apple Watch Series 5:n akku kestäisi huomattavasti kauemmin kuin aikaisemmissa malleissa. Silloin voisin ostaa uuden Apple Watchin Cellular-mallin.

Saateri
Rekisteröitynyt ☆

En ihmeemmin odota mitään tiettyä kun tällä havaa ei ole tarkoitusta hankkia uutta laitetta mutta mielenkiinnolla katson mitä sieltä tulee.

Mylis
Uusi keskustelija

Mielenkiinnolla odotan yleisesti Applen julkistuksia. 

veijjis
Uusi jäsen

Yleensä on tullut aina seurattua Applen julkaisutilaisuuksia, mutta tänä vuonna into on ollut muualla; juuri nyt ei ole tarvetta millekään uudelle laitteelle kun on äskettäin vermeet päivitetty uusimpaan. Mutta kaipa tämän innoittamana tulee tämäkin julkkari katsottua 🙂 

Pire1
Tutustumassa

Odotan huomattavasti parempaa kameraa ja parempi akun kestokin olisi hyvä 

PetteTanska
Uusi jäsen

Toivottavasti julkaisevat 5g puhelimia!

Buritaani
Rekisteröitynyt ☆

Apple tagit voisivat olla mielenkiintoisia. Tuleeko pitkä kantama?

Amoureuse
Uusi jäsen

Edelleen uudet iPhonet tuntuvat kiinnostavilta. Harkintaan jää nykyisen päivitys vielä hetkeksi. 

Mamelukkikala
Rekisteröitynyt ☆

Odotan innolla paljon hehkutettua kamerauudistusta. Saa nähdä iskeekö puhelinkuume😍

mika2001
Rekisteröitynyt ☆

@TeroRe@  kirjoitti:

Apple Keynote 2018 Telia.jpg

 

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! 🍏

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen 🍏

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 


Ehdottomasti kameroilta odotan joka vuosi paljon. Nyt kiinnostaa myös huhut iPhone SE:n seuraajasta, joten jään innolla odottamaan, tuleeko sieltä jo tähän julkistukseen matalamman hintaluokan malli lisäksi. ☺️

Fender1988
Uusi jäsen

Melkeinpä joka vuosi tulee seurattua näitä julkistuksia. Toivon kameralta parempia ominaisuuksia, tosin sittenkin puhelimen hankita voi jäädä odottamaan vielä seuraavaa syksyä. Xs Max tuntuu täysin riittävältä. Tällä hetkellä ehkä suurempi kiinnostuksenkohde on uusi iPad Pro isommassa koossa. 

CodeR3d
Uusi jäsen

Itse olen käyttänyt Applen tuotteita vuodesta 2006 jolloin hankin ensimmäisen Macbook pron, sen jälkeen laitekanta on päivttynyt lähes kokonaan omenatuotteisiin(Macbook Pro, iPad, iPhone). Viimeisen 10 vuoden ajan olet katsellut lähes tulkoon jokaisen Apple-eventin.

 

Eniten tältä uudelta Apple-julkistustilaisuudelta odotan uusia iPhoneja, josko sieltä löytyisi korvaava malli nykyiselle 7+:lle. Uusilta iPhoneilta odotan erityisesti parempia kameroita nykyiseen puhelimeen verrattuna ja jos SE-mallille tuliis jatkaja olisin myös siitä tyytyväinen.

 

Myös mahdolliset käyttöjärjestelmäpäivitykset kiinnostavat niin Macceihin(macOS Catalina) sekä tietysti uusi iOS ja iPad OS. Erityisesti kiinnostaa mahdollisuus käyttää iPadia toisena näyttönä kannettavalle, jolloin saa lisätilaa työskentelylle esim. reissussa.

somettaja
Uusi keskustelija

Odotan hyvää kameraa ja hyvää näyttöä! 😊

mikhe1
Tutustumassa

Toivottavasti uusien mallien myötä, vanhojen mallien hinnat alenisivat nopeasti.

Puhelimen hankinta olisi ajankohtaista ja tuo xr-malli olisi passeli, mutta hinta vielä turhan suolainen.

Jos sen hinnasta sulaisi uusien mallien myötä 100€ pois, niin sitten alkaisi olla aika laittaa se tilaukseen.

mi1970
Uusi jäsen

Uusia kelloja odotan ja kuinka paljon vanhojen mallien hinnat laskee - Uudet ominaisuudet ratkaisee ostanko uuden vai vanhan mallin

Milex100
Rekisteröitynyt

Uusi tegnologia kiinnostaa. Toivotaan järkeviä ratkaisuja ja pitkää akunkestoa uusiin puhelimiin. Uusi iOs myös listalla

Edit IlariJR: siirretty viesti arvontaketjuun.

AaPee9
Rekisteröitynyt ☆

Toivottavasti katkaisevat nykyisen trendin ja vaihteeksi kasvattaisivat akkukapasiteettia. Lisäksi henkilökohtaisesti toivon sormenjälkilukijan paluuta👍

jarnoska
Tutustumassa

Mielenkiinnolla odotan uutta iPadOS käyttistä, mitä etuja se tuo esim ipad pro:n käyttöön. Se merkitsee paljon tulenko esim hankkimaan joskus tuota iPad Pro mallia (tuleeko jopa uusi iPad PRO. Nykyinen iOS on liian rajoittunut iPadeissä. Lisänä myös iOS 13 kiinostaa iPhonen omistajana.

Hoponlppon
Tutustumassa

Eipä ole ripoteltujen ennakkotietojen valossa järin suuret odotukset tuotejulkistuksille, mutta tavasta se tulee vielä katsottua. Kyseessä on kuitenkin usein varsin näyttävä tilaisuus, vaikka kilpailijatkin ovat viime vuosina tässäkin suhteessa kunnostautuneet ja näyttäneet kyntensä.

 

Onpahan vaan melko tyytyväinen olo ajoituksen suhteen, kun päädyin vaihtamaan uuteen iPhone X:n kohdalla. Kyllä tässä vielä sopii odotella. Läppäri tosin olisi kiikarissa, mutta se ei todennäköisesti tule omena-logolla.

TomppaRM
Uusi jäsen

Melko vähän olen saanut lukea paljastuksia ja ennakkotietoa tulevista puhelimista, kun vertaa aikaisempiin vuosiin. En oikein tiedä mitä odotan tältä puhelimelta, päivityksiä kameroihin ja Oled -näyttöjä nyt ainakin, sekö tietenkin iOS 13 -käyttöliittymää.

 

No eipä tarvitse kauaa enää odottaa kun nämä julkaistaan. 

 

Edit IlariJR: siirretty viesti arvontaketjuun.

sasesi93
Tutustumassa

Itse odotan päivityksiä kameraan ja vedenkestävyyteen.

amggotleir
Kommentaattori

Parempi hintalaatusuhde olis kyllä kova sana, niin voisi alkaa melkein harkitsemaan jopa omenatuotteiden ostamistakin

lindska4
Uusi jäsen

Mahdollinen uusi Apple Watch kiinnostaa. Tuommoisen hankinta ollut jäissä siihen asti kunhan saavat uuden esiteltyä.

rivasto1959
Uusi keskustelija

Mukana arvonnassa kiitos 

 

Renta
Rekisteröitynyt ☆

Mitä uusi Apple tarjoaa edellisiin malleihin, toivon parempaa kameraa, akun kestoa.

 

 

Touhokas
Uusi keskustelija

Mitenköhän kameran tekniikka muuttunut. Mukana arvonnassa. 

snelimarkka
Uusi jäsen

Odotan uusilta iPhonelta parempaa kameraa sekä kestävyyttä käyttöön ulkoilmassa vaihtelevissa olosuhteissa 😬

kratni1
Uusi jäsen

Tänään!!!! Iphone 11 ,AW 5 ja muut herkut.

SomaSorsa
Uusi jäsen

Uudet Mac Prot kiinnostaa Robotti Sekopäinen

Macce
Uusi keskustelija

Odotan jotain uutta hieman halvempaa iPhone-mallia.

Mansikko
Tutustumassa ☆

Jännä nähdä miltä sato tänä vuonna näyttää. Hienoa tietty olisi jos päivitys tulisi mainioon taskuunkin mahtuvaan IPhone SE malliin.

JaniRii
Tutustumassa

Saas nähdä tuleeko iPhone SE manttelinperijää enää. Moni kuitenkin tykkää edelleen pienestä puhelimesta vaikka itse en siihen ryhmään kuulukaan.

varislintu
Uusi keskustelija

Joku uusista iPhoneista tulee hankittua, lähinnä vaihtelun vuoksi. Nykyisen 6s:n akku on jo aikansa elänyt, mutta jos halvalla haluaisin selvitä, toki voisin sen vaihtaa. Hinnat uusilla iPhoneilla ovat varmasti melkoiset, mutta tuota huonoa akkua lukuun ottamatta jopa tuo 6s on yhä huippu laite, joten rahalle saa myös vastinetta. Nyt julkaistava uusin iOS:kin olisi vielä tuohon vanhaan puhelimeen asennettavissa ja varmasti hyvin toimisi.

 

Vaikka mullistavia teknisiä parannuksia viimevuotisiin malleihin tuskin tulee, löytyy parannuksia nykyiseen luuriini riittävästi. Edes 5G:n todennäköistä puuttumista en osaa harmitella, kun en näe sille mitään akuuttia tarvetta. Kaikkeen mitä haluan puhelimellani tehdä on 4G riittänyt oikein mainiosti. Ehkä 2-3 vuoden päästä tilanne on eri? Androidiin puolestaan en vaihtaisi, koska rakastan Macbookin ja iPhonen saumatonta symbioosia ja käyttömukavuutta.

 

Jännittävää sadonkorjuuiltaa muillekin omppuihmisille! 😉

pohjonen93
Tutustumassa ☆

Haluan että uusi iphone on kuluttajaystävällinen hinnoiltaa. Myös akun kestoon voisi tulla parannuksia sekä joka 5G Liittymä olisi jo paikallaan. Innolla odotan mitä tulee. Muisti puhelimessa ja vakaus on minusta nyt tulevalla iphonelle todella tärkeä asia. 

TcT178
Tutustumassa ☆

Tietysti päällimmäisenä kamera + uusi softa päivitys.

Kukka12345
Uusi keskustelija

Eniten kiinnostaa uutuuksien hinnat: ovatko laskeneet hieman aikaisemmista, teknologian kehityksen myötä?

 

Myös edelläkävijän mahdolliset uudet innovaatiot kiinnostavat.

emmuuhh
Rekisteröitynyt ☆

Odotan eniten kellojulkistusta!

Tiiju
Uusi jäsen

Eniten odotan uusilta IPhone-malleilta parempaa akun kestoa, parempaa kameraa ja tietysti plussaa olisi jos lisäksi hinnat olisivat kuluttajaystävällisiä.

AppleIphone
Uusi keskustelija

Hinnat pitäisi pysyä samoina. Kelloa odotan ehkä eniten. 

Sens8
Rekisteröitynyt ☆

Odotan isoja uudistuksia luuriin, mutta saas nähdä. Myös Apple Watch -kiinnostaa, josko seuraava jo toimisi paremmin voimaharjoittelun tukena.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.