Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple TV blogi.png

 

Suoratoistopalveluiden suosio on kasvanut viimeisten vuosien aikana todella paljon. Yksi merkittävä syy tähän on se, että tänä päivänä katsoja haluaa itse päättää mitä katsoo ja milloin katsoo. Suoratoistopalveluiden avulla saat haluamasi sisällön näkymään juuri silloin, kun sinun aikatauluihisi sopii parhaiten.

 

 

Apple TV vie telkkarin katsomisen toiseen ulottuvuuteen

 

Apple TV:n avulla voit katsoa lempi sarjoja ja elokuvia entistä paremmalla kuvanlaadulla. Vaikka Apple TV on suunniteltu elokuvien suoratoistoon televisiossa, niin sillä voi tehdä paljon muutakin! Sen avulla voit muun muassa siirtää mobiililaitteestasi sisältöä suoraan television ruudulle. Voit esimerkiksi näyttää valokuvia puhelimestasi suoraan isolta ruudulta.

 

Apple TV tukee useita suoratoistopalveluita ja viihdealustoja. Apple TV mahdollistaa käyttäjäystävällisen Touch Remote -kaukosäätimen avulla helpon ja nopean pääsyn lempiohjelmiesi, suoratoistopalveluiden, sekä sovellusten, kuten Netflixin, HBO:n, Viaplayn, YouTuben ja iTunesin pariin. App Storesta ja iTunesta löydät katsottavaksi kattavan määrän elokuvia, pelejä ja musiikkeja. Apple TV:n avulla voit katsoa myös Telia TV-palvelun ja ohjelmakirjaston sisältöjä mobiililaitteesi kautta isolta ruudulta myös matkoilla tai vaikka mökillä!

 

Käyttöönotto

 

Apple TV:n käyttöönotto käy näppärästi. Tarvitset siihen netin, TV:n tai muun näytön, jossa on HDMI-portti, sekä HDMI-kaapelin. Jos haluat ottaa Apple TV:n käyttöön iPhonesi kanssa, niin sinulla tulee olla päivitettynä uusin iOS:n versio. Applen sivuilta näet tarkemmin vaihe vaiheelta, miten käyttöönotto tehdään. Kun Apple TV on onnistuneesti otettu käyttöön, niin näet TV:si ruudulla Koti-valikon. Koti-valikosta voit hallinnoida ja ladata sovelluksia, sekä katsoa muun muassa Netflixiä, Ruutua tai Katsomoa. 

 

 

Uusiutunut Apple TV -sovellus

 

Katso, osta tai vuokraa - Apple TV sovellus mahdollistaa sinulle persoonallisen ja räätälöidyn sisällön katsottavaksi omien makujesi mukaan. Sen kanssa voit tehdä kaikkea edellä mainittua samassa paikassa ja kaikilla laitteillasi. Uusiutunut Apple TV -sovellus mahdollistaa sinulle kattavan määrän sisältöä ja tuo sen jokaiselle näytöllesi.  Voit käyttää Apple TV -appia iPhonella, iPadilla tai iPad touchilla, joissa on viimeisin iOS-versio. 

 

 

Appel TV app.jpgApple Tv appi.png

 

 

 

Apple TV 4K

 

Päivitetyssä Apple TV 4K:ssa on neljä kertaa HD-kuvaa tarkempi ja kirkkaampi kuva, joka nostaa elokuvien ja sarjojen katsomisen aivan uudelle tasolle. Laite on se puuttuva linkki, jonka kautta siirrät leffat ja sarjat mobiililaitteeltasi television ruudulle tai valitset katsottavaa suoraan jostakin suoratoistopalvelusta.

 

 

photo-1556889487-b6f8d3fc728b.jpg

 

 

  • Elokuvatason elämyksiä kotisohvalla – Apple TV nostaa elokuvat ja lempisarjasi aivan uudelle tasolle
  • Olet suorassa lähetyksessä – valtava valikoima suoria urheilu- ja uutislähetyksiä
  • Sinä olet olohuoneesi kanavapäällikkö – katsele mitä haluat ja milloin haluat, vain taivas ja Internetin loputon sisältöjen määrä on rajanasi

 

Telia.fi verkkokaupasta on saatavilla Apple TV 32 GB (4.sukupolvi), sekä Apple TV 4K kahdessa eri koossa: Apple TV 4K 32GB ja Apple TV 4K 64GB.

 

 

Katso mitä haluat - milloin haluatKatso mitä haluat - milloin haluat

 

 

Lue lisää:

 

HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Apple-TV-on-kattava-mediatoistin/ba-p/189551
Linkki kopioitu