Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Qelp kansikuva.png

 

Tarvitsetko apua puhelimesi asetusten määrittämisessä? Tai etsitkö apua sähköpostitilisi asetusten määrittämiseksi laitteellasi? Teimme etsintätyön puolestasi, ja koostimme sivustollemme interaktiiviset laitekohtaiset ohjeet, jotka toimivat apunasi älypuhelimeesi sekä nettilaitteisiisi liittyvissä kysymyksissä.

 

 

Kuvalliset laiteohjeet älypuhelimille ja modeemeille

 

Laitetuki-sivustolla pääset katsomaan kuvallisia step-by-step käyttöohjeita moniin eri tarpeisiin, kuten älypuhelimen verkkoasetusten palauttamiseen, mobiilidatan käytön estämiseen ja lukituksen poistamiseen PUK-koodin avulla. Löydät sivustolta ohjeet myös modeemeihin liittyvissä kysymyksissä, kuten Wi-fi-kanavan vaihtamiseen sekä langattoman verkon nimen ja salasanan muuttamiseen. Ohjeiden seuraaminen onnistuu kätevästi kuvallisia ohjeita seuraamalla.

 

Sivustolta löydät ohjeita suosituimpien valmistajien laitteille, kuten Applen, Samsungin, OnePlussan kuin Huawein älypuhelimille. Nettilaitteista löydät ohjeita Arriksen, Ciscon, Sagemcomin, Technicolorin ja Zyxelin modeemeille. Yhteensä erilaisia laitteiden käyttöohjeita löytyy 61 kappaletta. 

 

 

Löydä vastauksia älypuhelimeesi liittyvissä kysymyksissä interaktiivisista ohjeistamme.Löydä vastauksia älypuhelimeesi liittyvissä kysymyksissä interaktiivisista ohjeistamme.

 

Voit etsiä suomenkielisiä käyttöohjeitamme sivuston oikean ylälaidan hakukentästä etsimällä esimerkiksi laitevalmistajaa tai laitteen nimeä. Käyttöohje aukeaa suoraan sivustolle, joten ohjetta ei tarvitse erikseen ladata. Kuvallisia ohjeita on kätevä seurata samaan aikaan, kun tarvittavat toimenpiteet tekee laitteelle ohjeissa kerrotun opastuksen mukaisesti.

 

 

Kuvalliset step-by-step ohjeet iPhone 12 Pro -puhelimen verkkoasetusten palauttamiseen.Kuvalliset step-by-step ohjeet iPhone 12 Pro -puhelimen verkkoasetusten palauttamiseen.

 

Laitteesi asetukset saat helposti kuntoon ohjeidemme avulla.Laitteesi asetukset saat helposti kuntoon ohjeidemme avulla.

 

Lisää käyttohjeita löydät Asiakastuki-sivustoltamme. Asiakastuestamme löydät valtavasti tietoa muun muassa Wi-fin käytöstä, Telia TV:stä sekä yhteyksien tilaamisesta, käytöstä ja vikatilanteista. Tarpeen mukaan voit kääntyä myös meidän Telia Helpin puoleen, josta saa avustusta laitteiden asentamisessa, kytkemisessä ja käyttöönottoon liittyvissä ongelmatilanteissa. 

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Apua-laitteiden-kayton-kanssa-interaktiivinen-laitetuki/ba-p/226888
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
kustaa1967
Konkari

Kiitos siitä. Onhan tämäkin edes jonkinlainen alku , mutta toivottavasti ohjeita tulee pian lisää. Kilpailijalla on vastaava ollut jo vuosia ja laite- ja ohjemäärä on ihan eri tasolla.

 

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/matkapuhelinliittymat/laiteohjeet/ 

 

Pankaahan toimeksi. 😉

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Paljonhan sieltä jo laitteita löytyy, mutta ei tokikaan vielä kaikkia. Erinomainen alku kuitenkin ja varmasti moni saa tuon kautta apua pienissä ongelmissa. Mutta ehdottomasti näitä tehdään lisää!