Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Asuksen edulliset läppärit.png

 

Läppäri on nykypäivän opiskelijan yksi tärkeimmistä ja tarpeellisimmista välineistä. Opiskelumateriaalien siirtyessä kokonaan sähköiseen muotoon on läppäri välttämätön hankinta. Listasin tähän alle Asuksen valmistamia hyvällä hinta-laatusuhteella varustettuja läppäreitä, jotka täyttävät jokaisen opiskelijan ja liikkuvaa työtä tekevän tarpeet.

 

Asus VivoBook 15 15,6” - loistava valinta opiskelukäyttöön ja tien päälle

 

 

 

 

Asus 15.png

 

Uusi Asuksen Vivobook 15,6  on kohtuullisella hinnalla ja kattavilla ominaisuuksilla varustettu tyylikkäästi muotoiltu multimediakannettava. Siron, kevyen ja ohuen rakenteensa ansiosta laite on hyvä valinta esimerkiksi liikkuvaan työhön tai opiskelukäyttöön. Läppäriä on helppo kuljettaa mukana, koska se painaa vain 1,7 kg. VivoBook 15 jaksaa painaa pitkääkin päivää, kiitos 7 tunnin akunkeston. Asus SonicMaster-äänentoistojärjestelmän ansiosta äänimaailma on puhdas ja terävä.

 

Laitteen terävän 15,6" Full HD -mattanäyttön ansiosta ruutua on miellyttävä katsoa. NanoEdge -näyttökehykset ovat vain 7,8 millin paksuiset, joten se mahdollistaa jopa 80 % näyttö-runkosuhdanteen. Läppäri on varustettu 256 Gt:n SSD-tallennustilalla ja käyttöjärjestelmänä siinä on Windows 10. VivoBookin suorittimena toimii uuden sukupolven AMD A12-9720P -neliydinprosessori. 

 

Asus VivoBook 15 on speksien mukaan hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan jokapäiväisiin askareisiin, kuten opiskeluun, työhön sekä videoiden toistamiseen. Läppäri on myös testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

 

Asus A441BA 14" – loistava läppäri arkikäyttöön

 

Asus 349.png

 

Asuksen A441BA 14" -läppäri  sisältää kaiken olennaisen päivittäiseen työskentelyyn sekä yhteydenpitoon. Se on hienosti muotoiltu kannettava, joka on varustettu kattavilla ominaisuuksilla sekä hyvällä hinta-laatusuhteella. Valmistajan mukaan hopean värisessä A441 -läppärissä hiiren tasolevy on edellisen sukupolven malleja suurempi ja äänentoisto tässä läppärissä on erinomainen ASUS SonicMaster-äänentoistojärjestelmän ansiosta.

 

Laite on varustettu AMD A4-9125 -suorittimella, 4 Gt keskusmuistilla sekä nopealla 128 Gt SSD-asemalla, jonka ansiosta Windows sekä muut käyttämäsi ohjelmat käynnistyvät nopeasti. Laitteessa on terävä 14 tuuman mattanäyttö, joka tukee 1920 x 1080 Full HD. 

 

ASUS A441 sopii speksien mukaan mainiosti päivittäiseen työskentelyyn sekä yhteydenpitoon ja se on on loistava valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan jokapäiväisiin askareisiin.

 

Asus VivoBook E12 11,6" – höyhenen kevyt tehokannettava

 

pinkki.png

 

Asus VivoBook E12 on valmistajan mukaan A4-paperiarkkia pienempi kevyt kannettava. Se kulkee helposti mukana koko päivän alle yhden kilon painon ja jopa 11 tunnin akun keston ansiosta. Tämä pinkki katseita keräävä Asuksen läppäri on varustettu valmistajan mukaan kattavilla ominaisuuksilla ja huikealla hinta-laatusuhteella.

 

Läppärissä on tehokas Intel Celeron N4000 -suoritin, 4 Gt:n keskusmuisti sekä nopea 64 Gt:n -tallennustilalla, jonka avulla käyttöjärjestelmä ja ohjelmat käynnistyvät nopeasti. Vivobookissa on terävä 11,6 tuuman näyttö, joka tukee HD-resoluutiota. Se mahdollistaa erittäin laajan katselukulman, joten useampikin käyttäjä voi katsella ruutua samanaikaisesti. Läppärin 180 asteen saranan ansiosta voit asettaa koneen vaakatasoon pöydälle. Valmistajan mukaan ainutlaatuinen saranarakenne on käynyt läpi vaativan 20 000 syklin avaus- ja sulkutestit.

 

VivoBookissa on turvallinen Windows 10 S mode -käyttöjärjestelmäversio ja lisäksi läppäri sisältää vuoden käyttöoikeuden Microsoft Office 365 Personal -ohjelmistoon. Tsekkaa ohjeet Office-ohjelmiston aktivointiin Asuksen sivuilta.

Vivobook E12 on oivallinen valinta päivittäiseen työskentelyyn, elokuvien katseluun sekä yhteydenpitoon.

 

Tilaa Asus Vivobook E12 11,6" tästä

 

Asus VivoBook E402 14" – edullinen perusläppäri joka käyttöön

 

asus valk.png

 

Asus VivoBook E402 on ulkonäöltään tyylikäs kompaktin kokoinen läppäri. Valkoisessa läppärissä on kapeat kehykset ja virtaviivainen muotoiltu. Kevyt VivoBook on varustettu kattavilla ominaisuuksilla ja sen hinta-laatusuhde hakee vertaistaan. Läppärin terävä 14 tuuman mattanäyttö tukee 1920 x 1080 Full HD -resoluutiota ja tarjoaa laajat katselukulmat.

 

Laite on varustettu uuden sukupolven AMD E2-7015 – suorittimella, 4 Gt keskusmuistilla sekä helposti laajennettavalla 64 Gt tallennustilalla. Läppärissä on esiasennettuna turvallinen Windows 10 S Mode -käyttöjärjestelmä ja vuoden käyttöoikeus Microsoft Office 365 Personal -ohjelmistoon. Tsekkaa ohjeet Office-ohjelmiston aktivointiin Asuksen sivuilta.

 

Valmistajan mukaan VivoBookissa on myös puhdas äänentoisto Asus SonicMaster -äänentoistojärjestelmän ansiosta. Sen myötä videopuhelut, elokuvat ja musiikki kuuluvat hyvin. Asus VivoBook E402 sisältää kaiken olennaisen päivittäiseen työskentelyyn sekä yhteydenpitoon. Läppäri on myös testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

 

Tilaa Asus Vivobook E402 14" tästä

 

Asus VivoBook X510QA 15,6" – hyvä valinta paljon reissaavalle tai opiskelijalle

 

asus 15,6,.png

 

Asus VivoBook 15 on ohuen rakenteensa ja kevyen painonsa ansiosta oivallinen valinta esimerkiksi paljon reissaavalle tai opiskelijalle. Tyylikkäästi suunniteltu kannettava on varustettu valmistajan mukaan kattavilla ominaisuuksilla ja hyvällä hinta-laatusuhteella. 7 tunnin akunkesto pikalatauksella takaa sen, että läppäri jaksaa kokonaisen työpäivän ajan ilman latausta.

 

VivoBookissa on tehokas uuden sukupolven AMD A12-9720P-neliydinsuoritin, 8 Gt DDR4-keskusmuisti sekä nopea 256 Gt M.2 SSD-asema, jonka ansiosta ohjelmat käynnistyvät nopeasti. Läppärissä oleva 15,6 tuuman mattanäyttö tukee 1920 x 1080 Full HD-resoluutiota ja läppärin näyttöä ympäröivät kehykset ovat huomaamattoman kapeat NanoEdge-tekniikan ansiosta. Valmistajan mukaan Asus SonicMaster-äänentoistojärjestelmän myötä äänimaailma on kirkas ja sen ansiosta elokuvien ja musiikin kuuntelu on miellyttävää.

 

Asus VivoBook 15 sisältää kaiken olennaisen päivittäiseen työskentelyyn sekä yhteydenpitoon. Tämä läppäri on speksien mukaan hyvä valinta sinulle, jos tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen kannettavan yleiseen käyttöön. Läppäri on myös testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (Abitti/DigabiOS) kanssa.

 

Asus A507 15,6" – kevyt ja kompakti kannettava

 

asuksen 399.png

 

Asus A505 15,6" on kevyt ja tyylikäs multimediakannettava joka on varustettu valmistajan mukaan erinomaisella suorituskyvyllä. Kevyt ja kompaktin kokoinen multimediakannettava painaa vain 1,75 kg, joten sitä on helppo kantaa mukana. Läppärin näyttö-runkosuhde on 80%, joten näytön ympärillä oleva turha tila on saatu minimoitua ja sen ansiosta saat runsaasti työskentelytilaa.

 

Läppäri on varustettu 15,6 tuumaisella Full HD -näytöllä, Intel Celeron N4000 -suorittimella, nopealla 4 Gt DDR4-keskusmuistilla sekä 128 Gt M.2 SSD - kiintolevyllä. Läppärissä on ASUS Splendid -kuvanoptimointitekniikka, joka tuottaa valmistajan mukaan parhaan mahdollisen kuvan erilaisille sisällöille. Läppärissä on neljä eri näyttötilaa: Normaalitila on ihanteellinen päivittäisiin toimiin. Värikäs Vivid-tila optimoi kontrastin upeita valokuvia ja videoita varten, Eye Care -tila vähentää sinisen valon määrää silmiin kohdistuvan rasituksen vähentämiseksi ja manuaalitila sallii mukautetut värisäädöt.

 

ASUS SuperBattery -tekniikka tarjoaa jopa kolminkertaisen käyttöiän tavallisiin litiumioniakkujärjestelmiin verrattuna. Läppärin äänentoistosta vastaa ASUS SonicMaster -tekniikka, joka tarjoaa valmistajan mukaan puhtaan äänimaailman niin musiikkia kuunnellessa kuin elokuvia katsellessakin.

 

Asus A507 sopii niin työkäyttöön kuin perinteiseksi multimediakannettavaksi.

 

Asus Chromebook C432 14” - kevyt kannettava joka käyttöön

 

asus chrome.png

 

Asuksen Chromebook C432 14” -läppäri on valmistajan mukaan varustettu kattavalla Google Play -sovellusvalikoimalla, kevyellä rakenteella ja tyylikkäällä muotoilulla. C423 Chromebook on oivallinen valinta niin opiskelijoille kuin kaikille muillekin, jotka kaipaavat mukana kulkevaa työkaveria. 10 tunnin akunkeston ansiosta läppäri jaksaa painaa pitkääkin päivää.

 

Läppärin alumiininen kansi, ohut 16,1 mm profiili ja 1,2 kg:n paino tekevät siitä oivallisen kumppanin moneen eri käyttötarkoitukseen. Läppäri on varustettu 14 tuumaisella Full HD NanoEdge -näyttöllä, jota reunustaa ainoastaan 5,8 mm kapea kehys, jolloin näyttö-runkosuhteeksi muodostuu vakuuttava 78 %. 180 asteen saranatoiminnan ansiosta voit asettaa koneen vaakatasoon ja jakaa sisältöä näppärästi. Saranamuotoilu on valmistajan mukaan testattu kestämään jopa 20 000 kertaa.

 

Läppäri on varustettu neliytimisellä Intel Pentium 4200 -suorittimella ja 32 Gt:n tallennustilalla. Kevyen rakenteen ja ohuen muotoilun lisäksi käyttömukavuutta lisää laitteen mukana toimitettava optinen hiiri. Läppärissä on valmistajan mukaan kaksi laadukasta stereokaiutinta ja erittäin suuret resonanssikammiot, jotka tuottavat korkealaatuista ääntä.

 

Tilaa Asus Chromebook C432 14" tästä

 

ASUS Chromebook C523NA 15,6” – pitkällä akunkestolla varustettu kannettava

 

chrome.png

 

ASUS Chromebook C523 sopii kaikille, jotka tarvitsevat läppäriä liikkuvaan työhön. Valmistajan mukaan se on varustettu tehokkaalla suorituskyvyllä, monipuolisilla ominaisuuksilla, korkealaatuisella äänentoistolla ja hyvällä tietoturvalla. Koska kyseessä on Chromebook, laite pysyy valmistajan mukaan Google päivitysten ansiosta suojattuna viruksilta ja muilta uhilta. ASUS Chromebook C523:n avulla saat myös suoran pääsyn Google Play kaupan valtavaan sovellusvalikoimaan.

 

C523 -läppäri on ensimmäisiä ASUS Chromebook malleja, jossa on huomaamattomat NanoEdge näytönkehykset, jotka mahdollistavat sen, että näyttötila on suuri. 15,6 tuuman Full HD NanoEdge –näyttöä reunustaa ainoastaan 6 mm kapea kehys. Läppärissä on hopean värinen alumiininen kansi, ohut 15,6 mm profiili ja se painaa vain 1,43 kg. Vankalla 180 asteen saranatoiminnolla varustettu ASUS Chromebook C523 on mahdollista asettaa vaakatasoon ja sen ansiosta voit jakaa sisältöä näppärämmin. Kevyt läppäri on speksien mukaan erittäin käyttömukava ja sitä on helppo kantaa mukana.

 

Tämä Chromebook on varustettu Intel Celeron 3350 –suorittimella, 4 Gt keskusmuistilla ja 64 Gt EMMC -tallennustilalla. Läppärissä on myös erittäin pitkäkestoinen akku, ja valmistajan mukaan yhdellä latauksella käytät läppäriä jopa 10 tuntia putkeen.

 

Asus Chromebook C423NA 14" - ohut ja kevyt muotoilu

 

laptop.png

 

Asus Chromebook C423NA 14 tuuman kannettava on varustettu tyylikkäällä hopean värisellä alumiinisella rungolla, joka on vain 15,6 mm ohut. Läppäri painaa vain 1,2 kg ja se on varustettu 10 tunnin akunkestolla, joten sitä on todella näppärää kantaa mukana. Tämä Chromebook on hyvä valinta päivittäiseen käyttöön opiskelijalle tai muuten paljon liikkuvalle.

 

Läppärin 14 tuuman Full HD-näyttö pääsee oikeuksiinsa huomaamattomien 5,8 mm NanoEdge-reunusten ansiosta. Valmistajan mukaan näytössä oleva mattapinnoite vähentää ärsyttäviä heijastuksia ja sen vankka ja testattu saranamuotoilu varmistaa pitkän käyttöiän. Läppäri on valmistajan mukaan varustettu kahdella laadukkaalla stereokaiuttimella ja suurilla resonanssikammioilla, jotka takaavat vakuuttavan äänentoiston esimerkiksi elokuvien katseluun.

 

Läppärin moottorina toimii Intel Celeron 3350 –prosessori. Siinä on 4 Gt keskusmuisti ja tallennustilana toimii nopea 64 Gt EMMC. Asus Chromebook C423 mahdollistaa pääsyn Google Play-kaupan valtavaan sovellusvalikoimaan. Koska kyseessä on Chromebook, laitteesi pysyy suojattuna viruksilta ja muilta uhilta Googlen päivitysten ansiosta.

 

Tilaa Asus Chromebook C432NA 14" tästä

 

Täältä näet vielä kattavasti kaikki Asuksen valmistamat tietokoneet.

 

Katso myös: 

HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Asuksen-edulliset-lapparit/ba-p/191180
Linkki kopioitu