Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Honor Watch Magic 2.jfif

 

Honor julkaisi viime vuoden lopussa uuden älykellon, joka kantaa nimeä Honor Watch Magic 2. Kello on saatavilla kahdessa eri koossa, 42mm ja 46mm kellotaululla.

Laitevalmistaja lupaa 42mm malliin jopa 7 vuorokauden akkukeston, kun suuremmassa 46mm mallissa akkukesto on jopa 14 vuorokautta. Tämä parantaa älykellon käyttömukavuutta huomattavasti, kun sitä ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Pitkän akkukeston takana on Huawein itse kehittämä Kirin A1 -järjestelmäpiiri. Aktiivinen AMOLED-näyttö pysyy aina valaistuna, jolloin voit tarkistaa ajan tai saamasi ilmoitukset näppärästi. Honor Watch Magic 2 -älykellossa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin, joten voit vastaanottaa puhelun kellolla ja jatkaa puhumista tarvittaessa puhelimellasi.

 

Magic 2 -kellon runko on ruostumatonta terästä ja siinä on kahden napin käyttöliittymä. Honorin mukaan kellossa käytetyn materiaalin vahvuuden ansiosta se kestää kovaakin käyttöä. Kellotaulua saa muokattua mieleisekseen ja voit vaikkapa tallentaa useamman kuvan kellon taustaksi, jolloin kuva vaihtuu toiseen rannetta kääntäessäsäsi.

 

Honor Watch Magic 2 -kelloa on saatavilla kahdessa eri värissä. Ulkoasultaan kello on tyylikäs, joten se sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön.Honor Watch Magic 2 -kelloa on saatavilla kahdessa eri värissä. Ulkoasultaan kello on tyylikäs, joten se sopii hyvin jokapäiväiseen käyttöön.

Monipuoliset ominaisuudet kuntoiluun ja hyvinvointiin

Kellosta löytyy useita eri kuntoiluohjelmia ulko- ja sisäaktiviteetteihin. Lisäksi tarjolla on 13 eri juoksuharjoitusta sisältävä ohjelma. Honor Watch Magic 2 monitoroi hapenottokykyäsi sekä harjoituksiasi ja kertoo, kuinka kauan sinun tulisi palautua ennen seuraavaa treeniäsi. Älykello hyödyntää suomalaisen Firstbeatin tekniikkaa harjoitusten ja palautumisen seuraamisessa. Kello kestää vettä aina 50 metrin syvyyteen ja mittaa sykettä, SWOLF-tuloksia, matkaa, poltettuja kaloreita ja nopeuttasi uinnin aikana. Se tallentaa nopeutesi ja reittisi tarkasti kun juokset, kävelet tai pyöräilet. Korkeusmittari puolestaan mittaa korkeuserot patikoidessa tai vuorikiipeillessä.

Moni meistä tykkää kuunnella musiikkia kuntosalilla tai lenkkeillessä ja Magic 2 -kellon käyttäjänä sinun ei tarvitse jäädä musiikista paitsi. Kellossa on 4GB sisäänrakennettua muistia ja voit tallentaa haluamasi musiikit näppärästi kelloon ja jättää puhelimen kotiin treenin ajaksi.

 

Älykello hyödyntää myös Huawein TruRelax -teknologiaa, joka auttaa lievittämään stressiä ja voit hyödyntää erilaisia ohjelmoituja hengitysharjoituksia rauhoittumiseen. Kello seuraa unenlaatua, reaaliaikaista sykettä ja unenaikaista hengitystä.

 

  Watch Magic 2 42 mm
Watch Magic 2 46 mm
Paino:
32 g (ilman ranneketta) 41 g (ilman ranneketta)
Koko:
42.3 mm × 42.3 mm x 9.4 mm 5.9 mm × 45.9 mm x 10.7 mm
Rannekkeen koko:
leveys 20 mm ja sopii 130-200 mm ranteeseen leveys 22 mm ja sopii 140-210 mm ranteeseen
Näyttö:
1.2" AMOLED kosketusnäyttö 1.39" AMOLED kosketusnäyttö
Resoluutio:
390 x 390, 326 ppi 454 x 454, 326 ppi
Prosessori:
Huawei Kirin A1 Huawei Kirin A1
Muisti:
4 GB ROM, 16 MB RAM 4 GB ROM, 32 MB RAM
Latausaika:
Noin 2 tuntia Noin 2 tuntia
Lataustapa:
Magneettinen Magneettinen
Bluetooth:
2.4 GHz, BT 5.1, 10-50m kantavuus 2.4 GHz, BT 5.1, 10-50m kantavuus
WiFi:
Ei Ei
Paikannus:
GPS, GLONASS GPS, GLONASS
Vedenkestävyys:
5ATM 5ATM
Toimintalämpötila:
-20°C - +45°C -20°C - +45°C

 

Tilaa Honor Watch Magic 2 verkkokaupastamme

 

 

Löytyykö sinulta älykelloa tai onko haaveissasi sellaisen hankinta? Kommentoi alle 🙂

 

 

Lue myös:

Garmin Venu - aktiiviseen elämään monipuolinen älykello AMOLED-näytöllä
Huawei Watch GT 2 – tyylikäs ja siro treenikaveri vakuuttaa akun kestollaan

Esittelyssä Suunto 7 -GPS-urheilukello

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Honor-Watch-Magic-2-alykello/ba-p/201005
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.