Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei Y5P.png

 

Huawei toi kesäkuun alusta myyntiin uuden älypuhelinmallinsa, Huawei Y5P:n. Tämä hintalaatu-suhteeltaan edullinen laite on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, ja se sopii hyvin esimerkiksi pelaamiseen ja videoiden katseluun. Y5P-puhelimesta on saatavana kolme erilaista virkistävää väriä, jotka korostavat sen tyylikästä ulkonäköä. Värivaihtoehdot ovat musta, sininen ja raikas mintunvihreä, joka tuo laitteelle erottautuvuutta.

 

Suorituskykyinen puhelin kompaktilla koolla


Y5P-puhelin on varustettu kompaktinkokoisella 5,45-tuuman FullView-kosketusnäytöllä, joka on tarkkuudeltaan 1440 x 720 pikseliä. Valmistajan mukaan näyttö on tehty optimaaliseksi videoiden katseluun, pelaamiseen sekä sosiaalisen median selaamiseen. Puhelin painaa vain 144 grammaa, se on 8.35 mm ohut ja 70.94 mm leveä, joten se sopii oikein hyvin myös pienempäänkin käteen.

 

Laitteessa on 32 gigatavun verran tallennustilaa ja kaksi gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa on mahdollista laajentaa microSD-muistikortilla, jonka maksimikoko voi olla jopa 512 gigatavua. Lisäksi puhelimessa on paikka myös kahdelle SIM-kortille.

 

Y5P-puhelimessa suorittimena toimii MediaTekin MT6762R-järjestelmäpiiri, josta löytyy 8-ytiminen prosessori. Puhelimessa on Android 10 -käyttöjärjestelmä ja EMUI 10.1 -käyttöliittymä. Laitteessa on älykäs kasvojentunnistus, jonka avulla voit valmistajan mukaan avata puhelimen näytönlukituksen nopeasti ja turvallisesti.

 

Tarkka kamera ja kestävä akku

 

Y5P-puhelimessa on kaksi kameraa: etukamera ja laitteen takana oleva pääkamera. Etukamera on tarkkuudeltaan viisi megapikseliä ja pääkameran tarkkuus on kahdeksan megapikseliä. Takakamerassa on HDR-ominaisuus, joka valmistajan mukaan selkeyttää värien välistä kontrastia ja sen avulla voit ottaa tarkkoja yksityiskohtaisia kuvia.

 

Laitteessa on 3020 milliampeeritunnin akku, jonka myötä puhelimen pitäisi kestää käytössä täydellä akulla jopa 17 tuntia ilman lisälatausta. Älykkään energiansäästöominaisuuden avulla voit optimoida akunkestoa entisestään.

 

Huawei Y5P ei sisällä esiasennettuna Googlen mobiilipalveluita, vaan niin kuin muissakin Huawein uusissa puhelimissa, myös tässäkin mallissa on Google Play -sovelluskaupan sijaan valmistajan oma AppGallery-kauppa, josta voit ladata ja etsiä laitteeseen mobiilisovelluksia.

 

 

 

Huawei Y5P_kuva.png

 

Tilaa Huawei Y5P täältä

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Huawei-Y5P/ba-p/208328
Linkki kopioitu