Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Motorola G50 5G.png

Motorola on tuonut Suomen markkinoille myyntiin keskihintaisia 5G-älypuhelimia jo aikaisemminkin. Laitevalmistaja julkaisi alkuvuodesta ensimmäiset Moto G -sarjan älypuhelimet ja nyt mallisto on saanut täydennystä uudella laitteella – Motorola G50 5G:llä.

 

Hinnaltaan erittäinkin kilpailukykyinen Motorola G50 5G -älypuhelin pitää sisällään kattavan määrän mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten kolmoiskameran, pitkäkestoisen akun, Qualcomm Snapdragon 480 -järjestelmäpiirin, 64 gigatavun tallennustilan ja neljän gigatavun keskusmuistin. 5G-verkkoa tukeva laite toimii saumattomasti uuden sukupolven langattoman yhteyden myötä niin pelaamisessa kuin elokuvien ja videoiden katselussa.

 

 

Kookas näyttö 90 hertsin virkistystaajuudella

 

Motorola on tämänkin älypuhelimen kohdalla jatkanut aiemmista puhelimistaan tuttua linjaa designin osalta. Motorolan puhelimet ovat noudattaneet värikästä ulkoasua, jolla on saatu laitteille mukavaa erottautuvuutta. Mustan ja vihreän väreissä saatavan G50 5G -puhelimen tunnistaa parhaiten Motorolan puhelimeksi laitteen takaosassa olevasta logosta. Puhelimen muotoilu on ensisilmäykseltä katsottuna hyvin virtaviivainen ja siro. Värikäs kiiltävä takaosa heijastaa valoa ja tuo ulkoasuun linjakkuutta. Laitteen näyttö peittää melkeinpä kokonaisuudessaan puhelimen etuosan, jättäen kuitenkin reunoihin kapeat kehykset sekä tilaa etukameralle.

 

Mitoiltaan G50 5G on melko suurehko älypuhelin, kuten 6,5 tuuman näytön koosta voikin päätellä. Pitkä, mutta ohut laite soveltuu kuitenkin hyvin esimerkiksi yhdellä kädellä käytettäväksi, sillä se on ainoastaan 8,95 millimetriä kapea ja painaa vain vajaat 195 grammaa. Muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia ovat laitteesta löytyvät sormenjälki- ja kasvojentunnistin sekä IP-luokitus, joka kuvastaa laitteen hylkivän vettä sekä pölyä. G50 5G -puhelimen käyttöjärjestelmänä toimii Android 11.

 

Laitteen etuosaa peittää Max vision HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka on kuvasuhteeltaan 20:9 korkea. Puhelimen näyttö on varustettu 90 hertsin virkistystaajuudella sekä 1600 x 720 resoluutiolla. Korkea virkistystaajuus on hyödyksi esimerkiksi nopeatempoisissa peleissä, joissa ruudun on hyvä päivittyä nopeasti. Monet lippulaivakategorian älypuhelimet ovat varustettu 90 hertsin näytöllä, joten tämän hintaluokan älypuhelimessa 90 hertsin virkistystaajuus on erittäin mielekäs ominaisuus.

 

 

Motorola.png

 

Kolmoiskamera ja jykevä akku lisäävät käyttömukavuutta

 

Motorola G50 5G -puhelimen kolmoiskamerajärjestelmä sijaitsee laitteen takaosan vasemmassa yläkulmassa kapeassa neliskanttisessa kamerakehyksessä. Allekkain asetetut kamerat taltioivat valmistajan mukaan pienimmätkin yksityiskohdat. Kolmoiskamera koostuu 48 megapikselin Quad Pixel -teknologialla toimivasta pääkamerasta, jota täydentävät viiden megapikselin makrokamera ja kahden megapikselin syvyyskamera. Makrokamera tukee lähellä olevien objektien kuvaamista. Syvyyskamera puolestaan tuo kuviin syväterävyyden, eli niin sanotun bokeh-efektin. Lisäksi erillisen hämärätilan avulla valokuvaaminen onnistuu myös pimeässä. Laitteen etupuolelta löytyy selfieitä varten etukamera, joka on varustettu 13 megapikselin tarkkuudella.

 

Yksi mainitsemisen arvoinen ominaisuus G50 5G -puhelimessa on sen jykevä 5000 milliampeeritunnin akku. Laitevalmistaja lupailee akun kestävän jopa yli kaksi päivää. Sen myötä puhelimella voi huoletta surffata netissä ja pelata ilman huolta virran loppumisesta.

 

Jos etsinnässäsi on keskihintainen 5G-puhelin, on Motorola G50 5G varteen otettava vaihtoehto. Laitteen myyntipakkauksen mukana toimitetaan itse puhelin, silikonikuori, laturi, USB-C-kaapeli, pikaopas ja SIM-työkalu.

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Motorola-G50-5G-alypuhelin/ba-p/220258
Linkki kopioitu