Esittelyssä Onkyo NCP-302 langaton kaiutin

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 89 katselukertaa


Viritä nupit kaakkoon ja valmistaudu todelliseen äänielämykseen! Kesä on mitä parhaimpaa musiikin kuuntelemisen aikaa, joten jos haluat suunnata rannalle kera kunnollisen ja hyvällä äänentoistolla varustetun kaiuttimen, niin Onkyon NCP-302 on siihen erittäin hyvä vaihtoehto. 


 


Onkyo on tunnettu etenkin sen kotiteatterivahvistimista. Bluetooth-kaiuttimien suosio on kasvanut, joten myös japanilainen Onkyo on tarttunut tähän buumiin. Yhtiö on lanseerannut oman Bluetooth-kaiuttimen, Onkyo NCP-302:sen, joka on saatavilla Telian verkkokaupasta valkoisena 219€ hintaan.


 


 


Tyylikkäällä suoratoistokaiuttimella voit täyttää jokaisen huoneen musiikilla


 


Onkyo NCP-302 on ulkonäöltään tyylikäs ja sisustukseen sopiva design-elementti, sekä äänentoistoltaan upea MDF-koteloon tehty kaiutin. Kaiuttimessa on kaksi 77 mm bassoelementtiä ja yksi 26 mm diskantti. Tämä 2,6 kg painoinen, leveydeltään 32 cm, sekä korkeudeltaan 17,2 cm kokoinen kaiutin kulkee myös näppärästi mukanasi paikasta toiseen.


 


Onkyo suoratoistokaiuttimen kautta voit käyttää Spotifyta, Deezeriä, TuneInia, sekä Tidalia. Voit käyttää kaiutinta langattomasti joko Bluetoothin tai WLANin kautta. Kaiutin voidaan liittää kotiverkkoon joko langattomasti WLAN-yhteydellä tai ethernet-kaapelilla. Kaiuttimessa on lisäksi aux-liitäntä. FireConnectin avulla soitat langattomasti musiikkia jokaisessa huoneessa. Kaiutin mukautuu näppärästi juuri sinun tarpeisiisi ja kuulostaa erinomaiselta niin yksin kuin osana muita kaiuttimia.


 


Sisäänrakennettulla Chromecastilla ja Bluetoothilla jaat sisältöä muista laitteistasi


 


Android- ja iOS laitteille saatavan Onkyon sovelluksen avulla voit hallinnoida kaiutinta. Onkyo Controllerin avulla voit toistaa suosikkipalveluitasi, kuten Spotifyta ja Tidalia tai voit helposti yhdistää kaiuttimen Bluetoothilla mobiililaitteeseesi kuunnellaksesi sisältöä puhelimesi tai tablettisi kautta. Onkyo Controllerin avulla voit ohjata musiikkia sekä monihuonetoistoa. Mainitsemisen arvoisena ominaisuutena on myös se, että kaiuttimessa on sisäänrakennettu Chromecast!


 


 



Onkyo Controllerin avulla hallinnoit kaiutinta


 


 


Tekniset tiedot


 



  • Mitat: leveys 32 cm, korkeus 17,2 cm, syvyys: 10,6 cm

  • Paino 2,6 kg


 



 


 


Lue lisää:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa