Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

tivoli.png

 

 

Tivoli Audio on yhdysvaltalainen kaiuttimia ja radioita valmistava yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten laitteiden valmistajana. Modernit ja retrohenkiset stereot ovat monille tuttuja muun muassa tyylikkäästä ulkonäöstään. Tivoli Audio on voittanut tuotteillaan monia äänentoistoon ja suunnitteluun liittyviä palkintoja ja Tivolin laitteita on kehuttu myös monissa tuotevertailuissa. 

 

Verkkokaupastamme löytyy neljä erilaista Tivolin stereota, jotka esittelen tässä artikkelissa. Tekstin lopussa on hintavertailu, josta näet vielä laitteiden hinnat.

 

 

Tivoli Music System BT

 

Tivoli Music System BT on väriltään luonnonvalkoinen Bluetooth-radio, joka on pöytäradioiden sarjassa lähes ikonisessa asemassa. Kompaktin kokoiseksi ja kaunisrakenteiseksi tituleerattu kaiutin sopii kokonsa puolesta sijoitettavaksi melkeinpä mihin vaan.

 

Tivoli Audio Music Systemillä voit kuunnella perinteisen radion lisäksi esimerkiksi Spotifyta suoraan puhelimestasi. Radiosta löytyy myös AUX-liitäntä ja CD-soitin, sekä siinä on erilliset vahvistinpiirit, subwoofer ja arvosteluiden mukaan tasokkaat kaiutinelementit. Muita Tivoli Music System BT:n ominaisuuksia ovat muun muassa iso näyttö, digitaalikello, monipuolinen kauko-ohjain, torkkutoiminto, uniajastin ja kaksi herätystoimintoa.

 

Tekniset tiedot

 

 • Mitat: 13,3 x 35,9 x 24,1 cm – 6,09 kg.
 • Ominaisuudet: Bluetooth-suoratoisto, FM-viritin, AM-viritin, Lisälaitetulo, Herätyskello, CD-soitin, kauko-ohjain, Stereo.
 • Pakkauksessa mukana: Käyttöohje, Takuukortti, Ulkoinen FM-johdinantenni, Kauko-ohjain (paristo mukana), Ulkoinen AM-antenni, Kiillotuskangas, Kaksi AA-paristoa, Yksi (1) virtajohto.

 

 

Tivoli1.png

 

 

Tivoli Audio Movel One Digital -radio/kaiutin

 

Tivolin Model One Digital  -radiossa on käsin valmistettu puukotelo ja alumiininen etupaneeli. Model One Digital on varustettu nykypäivän yhteyksillä sekä liitännöillä. Radiota on kehuttu helppokäyttöiseksi, laadukkaaksi ja ajattomaksi. Arvosteluiden mukaan kompaktin kokoinen ja monipuolinen retroradio on erittäin potentiaalinen hankinta niille, jotka arvostavat sisustusystävällistä ulkonäköä. Laite on saatavilla valkoisena, mustana ja pähkinän värisenä.

 

Tivoli Audio Model One Digital on varustettu muun muassa Wi-Fillä, Spotify Connectilla sekä Bluetoothilla. Wi-Fin avulla voi liittää Model One Digitalin osaksi Tivoli Audion monihuonejärjestelmää. Jos Wi-Fi verkkoa ei ole saatavilla, niin voit silti kuunnella musiikkia Bluetoothin avulla. Multigroup-konfigurointi mahdollistaa useiden kappaleiden samanaikaisen toiston eri kaiuttimissa muihin ART-tuotteisiin yhdistettynä.

 

Laitteen käyttöliittymä on todella pelkistetty, koska siinä on vain kaksi säädintä. Säädintä painamalla pitkään laitteen saa käynnistettyä ja sammutettua. Lyhyesti painamalla voi vaihdella toistolähteitä ja pyörittämällä voi säätää äänenvoimakkuutta. Laitteen mukana ei tule kaukosäädintä, koska sen hallinta onnistuu Tivoli Audio Wireless App -sovelluksen avulla. Sovelluksella pystyy muun muassa päivittää kaiuttimen laiteohjelmiston, toistamaan musiikkia älylaitteesta sekä käyttämään suoratoistopalveluita. Sovellus toimii iOS- tai Android-laitteella.

 

Tekniset tiedot

 

 • DAB/DAB+/FM-viritin
 • Suoratoisto Wi-fi-yhteyttä käyttäen
 • Spotify Connect-yhteensopivuus
 • Bluetooth-yhteensopivuus
 • 3,5 mm lisälaitetulo
 • Helppo yhdistää kodin langattomaan lähiverkkoon
 • Mitat: 11,5 x 22,2 x 14 cm, paino 1,55 kg
 • Pakkauksen sisältö: Model One Digital, virtalähteen johto, pikaopas, antenni

 

 

Tivoli2.png

 

 

Tivoli Audio Go! Andiamo -Bluetooth kaiutin

 

Tivoli Audio Go! Andiamo on nimensä mukaisesti kannettava Bluetooth-kaiutin, jota on näppärä kantaa matkassa mukana. Kevyessä ja kompaktin kokoisessa kaiuttimessa on alumiinikotelo, joka suojaa laitteen sisäisiä komponentteja. Andiamo on saatavilla mustan ja hopean värisenä ja kaiuttimen tyylin viimeistelee pehmeästä italialaisesta nahasta valmistettu kantokahva, joka on mallista riippuen joko mustan tai ruskean värinen. 

Tivoli Audio Andiamon äänentoistosta vastaavat 2,5 tuuman 20-wattinen kokoäänialueen kaiutin sekä 3 tuuman passiivielementti, jotka on sijoitettu halkaisijailtaan 135 mm ja 55 mm korkeaan alumiinikoteloon. Kaiuttimen hallinta onnistuu laitteen kyljen nahkaremmiin sijoitettujen kohokuvioitujen painikkeiden avulla. Bluetoothin avulla voit yhdistää langattomasti esimerkiksi tablettisi tai puhelimesi kaiuttimeen ja soittaa musiikkia esimerkiksi Spotifysta. Lisäksi laitteessa on lisäksi 3,5mm AUX-liitin. Kaiuttimella voi soittaa musiikkia hyvinkin pitkän aikaa – 20 tuntia kestävä akku mahdollistaa pitkänkin käytön.

 

Tekniset tiedot

 • Paino: 720 g
 • Bluetooth 3.0
 • 1 x 63,5 mm 20 W kokoäänialueen kaiutin
 • 1 x 76,2 mm passiivielementti
 • Tehokas 24 bittinen DSP-ekvalisointi

 

 

Tivoli 3.png

 

 

Tivoli Audio Model One BT -pöytäradio/kaiutin

 

Tivolin Model One BT  -pöytäradio/kaiutinta on luonnehdittu "legendaariseksi pöytäradioksi". Tässä Bluetooth-kaiuttimessa on käsin valmistettu puukotelo, joka on väritykseltään joko hopeanvalkoinen tai ruskea. Arvosteluiden mukaan laitteessa on helppokäyttöinen järjestelmä ja laitteen hallinta ja asetusten käyttäminen käy käden käänteessä. Lisäksi laitteen mukana tulee ohjekirja, joka on saanut paljon kehua selkokielisyydestä ja hyvistä ohjeista.

 

Kaiuttimessa on taajuudensäätöpiiri, joka säätää laitteen tehon automaattisesti puolen oktaavin portain. Sen ansiosta radion pitäisi toistaa soittamasi musiikki tarkalla ja tasapainoisella äänensävyllä ja hyvällä bassontoistolla. Myös tämäkin kaiutin on varustettu pitkäkestoisella akulla.

 

Tekniset tiedot

 • 3" kaiutinelementti bassorefleksikoteloinnilla
 • analoginen Henry Kloss -AM/FM-viritin   
 • virityksen merkkivalo
 • stereo-sisääntulo ja stereo-ulostulo 3.5 mm liitännöillä
 • liitännät ulkoiselle antennille ja kuulokkeille
 • mitat: 114 x 213 x 133 mm
 • paino: 1.85 kg
 • laitteen mukana tulevat ulkoinen FM-antenni ja virtajohto

 

 

Tivoli 4.png

 

 

Hintavertailu

Kaikki edellä mainitut Tivolin kaiuttimet pyörivät suurinpiirtein samoissa hintaluokissa. Ominaisuudet kaikissa kaiuttimissa ovat suurinpiirtein samoja, lukuunottamatta pieniä eroja muun muassa akun kestossa ja ulkonäössä. Huomattavasti kallein on Tivoli Audio Music System BT -kaiutin ja edullisin on Tivolin kannettava Audio Go! Andiamo -kaiutin.

 

Tivoli Audio Music System BT 699€

Tivoli Audio Model One Digital -radio/kaiutin 329€

Tivoli Audio Model One BT -pöytäradio/kaiutin 249€

Tivoli Audio Go! Andiamo -Bluetooth/kaiutin 219€

 

 

 

 

Katso myös:

 

HannaSu
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Esittelyssa-Tivoli-Audio-kaiuttimet/ba-p/193225
Linkki kopioitu