Key Biocase - suojelee puhelintasi ja luontoa

  • 16 November 2021
  • 2 kommenttia
  • 38 katselukertaa


Key Biocase näyttää ensisilmäykseltä katsottuna aivan tavalliselta puhelimen suojakuorelta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä se poikkeaa valmistusmateriaaleiltaan huomattavasti valtaosasta markkinoilla myydyistä kuorista.


 


Biocase on vehnänoljista sekä kierrätetystä muovista valmistettu kevyt puhelimen suojakuori iPhone-puhelimille. Tämä ekologinen ja biohajoava puhelimen kuori ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Värivaihtoehtoina Biocase-suojakuorista löytyy vaalean beige (beige hiekka) ja harmaa (tumma kivi).


 


Siisti ja tyylikäs kuori suojaa puhelinta pudotuksilta ja kolhuilta antaen samalla hyvän pidon kädessä. Kuori pehmentää etenkin puhelimen takaosaan sekä kulmiin kohdistuvat iskut ja tuo sen myötä huolettomuutta laitteen käyttöön. Puhelimen liitännät sekä muut näppäimet ovat käytettävissä myös suojakotelon kanssa. Arvosteluiden mukaan kuoret pysyvät hyvässä kunnossa pidemmälläkin käyttöajalla. Koska suojakuori on biohajoava, sen voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla laittaa kierrätykseen sitten, kun aika siitä jättää.


 


Biocase -suojakuorien arvoista ja valmistusmateriaaleista heijastuu tärkeä viesti luonnon ja ympäristön tärkeydestä. Lähes jokainen teko vaikuttaa luontoon. Yksittäinen ihminen voi vaikuttaa ympäristöasioihin esimerkiksi ostopäätöksillään, joten tämä kuori on ympäristöystävällinen lahja niin itsellesi kuin ystävälle. 🙂>


 


 


Lue lisää:



 


 


 


 


 


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Vau! En ole aiemmin kuullut biohajoavista suojakuorista mutta puisista suojakuorista olen ollut tietoinen. 

 

Onko Key Biocase - suojakuoria saatavilla iPhone 12 | Pro | Pro Max | Mini - puhelimeen? 

 

 


@Sekunti@  kirjoitti:

Vau! En ole aiemmin kuullut biohajoavista suojakuorista mutta puisista suojakuorista olen ollut tietoinen. 


 


Onko Key Biocase - suojakuoria saatavilla iPhone 12 | Pro | Pro Max | Mini - puhelimeen? 


 


 




@Sekunti Eikö olekin huikea keksintö! Biocase-kuoria on saatavilla verkkokaupastamme vain iPhone 11 Pro ja 11 Pro Max, iPhone X/XS sekä iPhone SE/6/7/8 -mallin puhelimiin. 🙂> Toivottavasti tämä tulisi saatavaksi myös uusimpiin malleihin!

Vastaa