Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung Galaxy Note 9 Telia.jpg

 

 

Verrattuna Note 8:aan uudessa Note 9 -puhelimessa on enemmän suorituskykyä, uudistettu S Pen -kynä jolla voit ohjata tiettyjä puhelimen toimintoja bluetoothia käyttäen, isompi näyttö sekä muuttuva-aukkoinen valovoimaisempi kamera. Myös akun kokoa on kasvatettu aiemmasta.

 

Note 9:n muotoilu on tuttua aikaisemmista Note 8/S9 -malleista. Etu- sekä takakansi ovat lasia ja puhelimen reunus on terästä.

Samsung Galaxy Note 9 edestä ja takaa Telia.jpg

128 gigatavun muistilla varustettu Note 9 maksaa 1029€ ja 512 gigatavun malli 1299€. Tilaa Samsung Galaxy Note 9 Telian verkkokaupasta.

 

Samsung tarjoaa myös todella hyvän edun kun tilaat Note 9:n ennakkoon 23.8. mennessä ja annat vanhan puhelimesi vaihdossa:

 

Saat vanhasta Galaxy S tai Note-sarjan puhelimesta 200 euron lisähyvityksen normaalin hyvityshinnan lisäksi. Jos sinulla on joku muu Samsungin puhelin, tai jonkun muun merkkinen puhelin lisähyvitys siinä tilanteessa on 100 euroa.

Lue lisää Samsungin kampanjasta klikkaamalla PALJASTUS-sanaa.

 

Lue lisää

Hyvityskampanjasta yleisesti:

 • Tarkista vanhan puhelimesi normaali vaihtoarvo osoitteesta samsung.com/fi/upgrade
 • Lisää sivulla ilmoitettuun arvoon 200 euroa, jos vanha puhelimesi on Galaxy S tai Note-sarjan puhelin
 • Lisää sivulla ilmoitettuun arvoon 100 euroa jos vanha puhelimesi on joku muu Samsungin puhelin tai jonkun muun merkkinen puhelin
 • Lunasta etusi viimeistään 9.9.

Hyvitys toimii näin:

 • Kun olet saanut Note 9:n hyppysiisi niin kirjaudu sillä Samsung Members -sovellukseen ja valitse sieltä ennakkotilaustarjous
 • Etsi listalta vanha puhelimesi ja näet sen hyvityshinnan
 • Täytä henkilötietosi sekä uuden Note 9:n IMEI
 • Samsung lähettää sinulle palautuspakkauksen vanhaa puhelintasi varten
 • Kun vanha puhelimesi on saapunut Samsungille, he tarkastavat sen kunnon ja jos se on ehtojen mukainen niin Samsung maksaa sinulle hyvityksen viiden työpäivän kuluessa vanhan puhelimesi vastaanottamisesta
 • Samsung lähettää sinulle vahvistuksen maksusta sähköpostitse

Edellytykset vanhalle puhelimelle:

 • Puhelimen täytyy käynnistyä ilman, että se on liitettynä laturiin
 • Siinä ei saa olla halkeamia tai puuttuvia osia. Normaali kuluminen on ok
 • Näytön alla ei saa olla kosteutta, eikä siinä saa olla naarmuja eikä rikkinäisiä pikseleitä. Jos puhelimessa on kosketusnäyttö sen pitää toimia
 • Puhelimen painikkeiden pitää toimia ja niiden kaikkien pitää olla tallessa
 • Jos puhelimessa on Samsung-, Google- tai iCloud-tili niin poista se käytöstä ennen puhelimen lähettämistä. Jos puhelin on lukittu sillä ei ole vaihtoarvoa
 • Puhelimessa ei saa olla merkkejä korroosiosta painikkeiden, lataus- tai kuulokeliitännän kohdalla
 • Puhelin ei saa olla lukittu, varastettu tai väärennetty

Note 9:n suoritin on 53% nopeampi kuin Note 8:ssa ja sen ansiosta sovellukset, pelit ja puhelimen käyttäminen kaiken kaikkiaan on entistä sujuvampaa ja sulavampaa. 

S PenS Pen

Uudella bluetooth-tekniikkaa hyödyntävällä S Pen -kynällä voit kirjoittaa ja piirtää totuttuun tapaan. Uutta kynässä on se, että toimii tavallaan etäohjaimena tai kaukosäätimenä. Voit ohjata sen avulla esimerkiksi puhelimen kameraa ja mediasoittimia. Voit käyttää kynää ohjaimena esimerkiksi presentaatioissa. Samsungin mukaan kynässä on uudenlainen superkondensaattori jonka varaus kestää 200 klikkauksen verran ennen kuin se täytyy ladata taas täyteen. Kun varaus loppuu niin kynä latautuu kun laitat kynän paikoilleen puhelimeen.  Lataus on todella nopea, 40 sekunnin latauksen jälkeen kynän varaus on täynnä.

 

Note 9:n näyttö on nyt 6,4” (Note 8 6,3”). Näyttö on sAMOLED ja Samsungin mukaan se näkyy kirkkaana myös auringonpaisteessa.

 

Samsung Galaxy Note 9 takakamerat, salama ja tunnistimetSamsung Galaxy Note 9 takakamerat, salama ja tunnistimet

Note 9:ssä on tuttuun tapaan kaksi takakameraa ja Samsung tuo Note 9:n takakameraan nyt myös muuttuvan aukon, optisen kuvanvakaimen sekä optisen zoomin. Näin saat parempia kuvia erilaisissa valaistusolosuhteissa. Takakameroiden aukot ovat f1.5/f2.4 ja toisessa kamerassa f2.4 (Note 8 f1.7) joten Note 9:n kameralla voit kuvata aiempaa heikommassa valossa. Kamerassa on nyt myös Super Slow-mo-ominaisuus (960 kuvaa sekunnissa).

 

Note 9:n kamerassa on Flow Detection -ominaisuus joka varoittaa sinua etukäteen jos kuvasta, jota olet ottamassa, ei tule hyvä (silmät on kiinni, kuva on blurrattu, linssi on likainen, kuvaat vastavaloon jne.) Tekoäly myös tunnistaa kuvattavan kohteen ja se parantaa kuvaa.

 

Samsung kertoo uudistaneensa AR Emojin kasvojentunnistusta ja hahmoissa on nyt aiempaa enemmän piirteitä, erilaisia vaatteita ja taustoja ja niin edelleen.

 

Note 9:n voit Note 8:n tapaan liittää lisävarusteena saatavaan DeX-telakkaan. Kun liität Note 9:n HDMI-johdolla erilliseen näyttöön saat tehokkaan mukana kannettavan työaseman. Uutena Note 9:ssä on nyt myös dualscreen-ominaisuus, jonka avulla voit katsella isolla ruudulla esimerkiksi Youtubea ja puhelimen ruudulla voit käyttää samaan aikaan nettiselainta. Note 9 toimii telakan kanssa myös piirtoalustana ja kynä pointterina.

 

Samsung Galaxy Note 9 on saatavissa kahdessa eri värissä, musta ja sininen:

 

Musta puhelin ja kynäMusta puhelin ja kynäMusta puhelin takaaMusta puhelin takaaSininen puhelin takaaSininen puhelin takaaSininen puhelin, keltainen kynäSininen puhelin, keltainen kynä 

Löydät kaikki speksit verkkokaupastamme.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Kootusti-Samsung-Galaxy-Note-9/ba-p/172148
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
MMALINEN
Vakiokalustoa ☆☆

 Saako tähän  2 simmiä + muistikortin vai  1 simmi ja muistikortti .

Timppuli
Kommentaattori

Eli dual sim tai sit yks sim ja muistikortti. Ei siis kaks sim+muistikortti.

MMALINEN
Vakiokalustoa ☆☆

Vois noihin   tietoihin kyllä laittaa   että    toinen  simmi käyttää muistikortti paikan niin  kuin yleensäkkin on ilmotettu 

jos näin on 

 toinen mikä ihmetyttä  on miksi prosessorissa lukee  4 gt  ram .

kysyja
Uusi keskustelija

Kertokaapas millanen on Note 9 akunkesto käytännössä. Samsung mainoistaa akun kestävän koko päivän "All day battery life with single charge."

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.