Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Telia Recycled kierrätyspuhelin.jpg

 

Meidän liittymäasiakkaana voit nyt ostaa takuulla varustetun Telia Recycled-kierrätyspuhelimen! Meille palautuu paljon hyväkuntoisia puhelimia esimerkiksi yritysten käytöstä tai muiden vaihto- ja kierrätysohjelmien puolesta. Telia Recycled -hanke toimiikin näin yhtenä konkreettisena esimerkkinä koskien uusia Telian Daring 2030 -ilmastotavoitteita. Kierrätyspuhelimien avulla kerran käytetty laite ei jää kertakäyttöiseksi, joka on lopulta asiakkaan sekä ympäristön etu. Kierrätyspuhelin on laadusta ja eduista tinkimättä hyvä vaihtoehto uuden puhelimen ostamiseen.

 

Kierrätyspuhelimen hankinta

 

Asiakkaiden toiveista alkunsa saanut Telia Recycled-kierrätyspuhelin on toki edullisempi kuin tuliterä uusi puhelin. Pilotoimme kierrätyspuhelimien myyntiä, jonka myötä valikoimassamme on nyt kuusi eri puhelinmallia saatavilla ja ostaminen onnistuu valikoiduista myyntipisteistämme. Maksaminen hoituu samalla tavalla kuin uusienkin laitteiden hankinnassa eli kertamaksulla tai osissa Telia Rahoituksella ilman kuluja tai korkoja. Käytetyn kierrätyspuhelimen hankinta on nyt entistä turvallisempaa, sillä tarjoamme mukaan yhden (1) vuoden takuun kierrätyspuhelimiin sekä mahdollisuuden ottaa myös Laitevakuutuksen vahinkojen varalle. Uuden laitteen käyttöönotossa avustaa Telia Helppi!

 

 

Puhelinten tarkistus

 

Myymme vain erittäin hyvässä kunnossa olevia puhelimia, joten laitteet käyvät läpi perusteellisen testaus- ja kunnostusprosessin ennen päätymistä Telia Recycled-pakkauksiin. Puhelimet puhdistetaan myös huolellisesti käytön jäljistä.

 

Puhelimista testataan ja varmistetaan seuraavat asiat:

 • Virtapainike
 • Akun kunto (laitteen akun tulee olla vähintään tyydyttävällä tasolla)
 • Näytön kunto
 • Latausliitin
 • Kosketusnäyttö ja painikkeet
 • Sormenjälkilukija
 • SD-korrtipaikka
 • Kuulokeliitin
 • Verkko- ja wifi-yhteydet
 • Etu- ja takakamerat
 • Kaiuttimet ja mikrofoni
 • Pyörimissensorit
 • Kasvojentunnistin (FaceID)
 • Puhelimen muisti pyyhitään ja ylikirjoitetaan
 • Ohjelmisto päivitetään uusimpaan versioon
 • Puhelin on vapaa operaattorilukituksista
 • Puhelimesta varmistetaan, että siinä ei ole merkkejä kosteusvaurioista
 • Kaikista puhelimista tarkistetaan myös mallikohtaisesti tunnetut tyyppiviat

 

Mitä takuu kattaa?

 

Takuun kattavuus on täysin vastaava kuin uusissakin laitteissa. Jos puhelin menee rikki, se kannattaa toimittaa huoltoon meidän kanavien kautta mahdollisimman pian. Telia Recycled-kierrätyspuhelimien takuu myönnetään vain kuluttaja-asiakkaille eikä pidennettyä kolmen (3) vuoden takuuta voida liittää kierrätyspuhelimeen eli takuu näissä on yksi (1) vuotta. Puhelimen on oltava takuunalaisessa kunnossa eikä takuu kata mekaanisia tai kosteusvaurioita. Jos akun suorituskyky heikkenee merkittävästi ensimmäisen 12kk aikana ja se vaikuttaa laitteen käytettävyyteen, niin huollamme laitteesi takuuseen. Takuu ei koske puhelimen mukana olleita lisätarvikkeita. Vahinkojen varalle on saatavilla Laitevakuutus kattamaan äkilliset rikkoutumiset.

 

Millaisia ajatuksia Telia Recycled-kierrätyspuhelin herätti sinussa ja voisitko kuvitella hankkivasi tätä kautta käytetyn puhelimen tulevaisuudessa?

 

Edit JoonasLam 1.7.2020: muokattu takuuajan kesto 2v -> 1v


Lue myös:

JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Telia-Recycled-Edulliset-ja-ymparistoystavalliset/ba-p/185238
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa

Olisiko tässä yhden laitetestaajan paikka... 

 

Kuvien, videoiden ja tarinan kera kertomus siitä millainen on kierrätetty puhelin seuraavalla käyttäjällä.

 

Näille kun näyttää olevan markkinoita ja tälläkin hetkellä tarjolla olevista malleilla saatavuus heikkoa?

 

Itse näen kierrätetyn puhelimen ekotekona. Voisin jopa harkita seuraavaksi puhelimeksi jotain laadukasta asiallisesti kierrätettyä laitetta.

 

Jälkikasvulla kun näyttää nuo puhelimet olevan kulutustavaraa, jolloin katseet kääntyy myös näihin... 

 

Annan ajatuksen vapaasti työstettäväksi... Kierrätyksessä on ideaa 🙂

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

@Kuukkelinpuu Mielenkiintoinen idea kieltämättä. Laitetaan korvan taakse 🙂

tilduri
Uusi jäsen

Onpa mahtavaa! Juuri olen siirtänyt liittymäni Telialle ja olisi tarpeen ostaa uusi puhelin. Olin jo harkinnut käytetyn puhelimen hankkimista muuta kautta, mutta tässä on niin hyvä takuu, että taidanpa lompsia huomenna Telian liikkeeseen ostamaan sitä kautta uuden ”vanhan” puhelin. Kierrätys kunniaan.

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Moi @tilduri ja tervetuloa mukaan Yhteisöömme!

 

Ja ennen kaikkea, tervetuloa meidän asiakkaaksi!. Hymiö Onnellinen Recycled laitteet on tosiaan tarkistettu ja niistä löytyy takuu. Ei tarvitse jännittää alkaako käytetty laite heti seuraavana päivänä reistailemaan. Kierrätetyt puhelimet löytyy tällä hetkellä ainoastaan Telia Kaupasta. Tämän hetkinen Recycled laitesaldo näyttää vihreää ainoastaan iPhone X mallille, mutta kannattaa toki käydä paikan päällä tilanne varmistamassa.