Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Samsung Galaxy J6 -puhelimesta löytyy Supera AMOLED -näyttö.Samsung Galaxy J6 -puhelimesta löytyy Supera AMOLED -näyttö.

"Älykästä vastinetta rahoille". Näin mainostaa Samsung heinäkuussa julkaistavaa Galaxy J6 -puhelinta. Kyseessä on helppokäyttöinen ja hintansa veroinen laite hyvillä kameraominaisuuksilla ja suurella akkukapasiteetilla. Galaxy J6 on hyvin samantyyppinen kuin aiemmin keväällä tullut Galaxy A6. Suurin ero löytyy rakenteesta, uusi J6 on tehty polykarbonaattimuovista kun taas A6 runko on alumiinia. 

 

Galaxy J6 -puhelimesta löytyy paljon hienouksia ja toiminteita edullisesta hinnastaan huolimatta. Siinä on kasvojentunnistus sekä sormenjälkitunnistus, jotka tekevät siitä turvallisen mutta silti helppokäyttöisen. 8Mpx etukamerasta löytyy säädettävä salama, jolloin saat selfiet onnistumaan vaihtelevassakin valaistuksessa. Takakamera on tarkkuudeltaan 13Mpx. Viestejä ja postauksia voi personoida leimoilla, kuvaefekteillä sekä AR-tarroilla. Super AMOLED -näyttö varmistaa sen että näyttö pysyy kirkkaana myös ulkona auringonvalossa.

 

Tärkeimmät tekniset ominaisuudet:

 

  Samsung Galaxy J6
Näyttö: 5,6" HD+ Super AMOLED (720X1480)
Suoritin: OCTA-CORE 1,6Hz (3.0 GT RAM)
Muisti: 32 Gb + Micro SD jopa 256 Gt
Kamera: Etu: 8Mp FF (F/1.9)  + Taka: 13Mp AF (F/1.9)
Käyttöjärjestelmä: Android 8 (Oreo)
Liitännät: Micro USB (2.0), NFC, BT 4.2, GPS
Akku: 3000 mAh
Mitat / Paino: 149.3 x 70.2 x 8.2 mm / 154 g
Muuta: Kasvojentunnistus, Dual SIM, Sormenjälkitunnistus

 

 

Samsung Galaxy J6 on myynnissä verkkokaupassamme ja pääset tilaamaan sen täältä. Laitteen voit ostaa joko kertamaksulla 279 eur tai 12, 24 tai 36 kk maksuajalla. Telia Rahoituksesta on kerrottu tarkemmin sivuillamme. Jos Galaxy J -sarjalaiset kiinnostavat enemmänkin, löydät niistä tarkempaa tietoa Samsungin nettisivuilta.

 

Itseä kiinnostaa erityisesti kameraominaisuudet, kuten leimat, efektit ja säädettävä salama. Mukava nähdä millaisia kuvia noilla ominaisuuksilla saa aikaiseksi. Löytyykö sinulta J -sarjan puhelimia ja mitä tykkäät niistä?

 

 

 

Samsung Galaxy J6 värivalikoima voi vaihdella maan mukaan.Samsung Galaxy J6 värivalikoima voi vaihdella maan mukaan.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset-ja-muut-artikkelit/Uutta-Samsungilta-Galaxy-J6-pian-markkinoille/ba-p/169983
Linkki kopioitu