Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple Keynote 2018 Telia.jpg

 

EDIT 12.9. Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon 🙂

 

EDIT 12.9. Skaba on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille 🙂

 

EDIT 10.9. kello 22:11

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

 

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

 

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

 

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)

 

---

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! 🍏

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen 🍏

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Apple-Special-Event-10-9-klo-20-skaba-paattynyt/ba-p/192425
Linkki kopioitu
231 kommenttia 👇
kiisseli67
Kunniajäsen

Odotan uusilta iPhoneilta erityisesti kameroilta paljon, huhujen mukaan pitäisi olla paremmat edellytykset hämäräkuvaukselle ja kameroitakin on useampi kappale takana sisältäen mm laajakulmakamerankin.

Sekunti
Kunniajäsen

Tänä vuonna Applessa keskitytään kameratekniikkaa. En malta odottaa millaisia otoksia tuolla syntyykään! Hymiö Silmänisku

Trivial
Uusi keskustelija

iPhonelta ei juurikaan ole suuria odotuksia. Kamera tosiaan varmaan uudistuu ja muutamia muita pikkuisia muutoksia on varmasti odotettavissa. Eniten kiinnosti tämä iOS 13 softa päivitys, jonka mukana tuli rutkasti uusia hyviä ominaisuuksia. Nyt jo beta testaajillakikn käytössä 13.1, jossa vielä muutamia pieniä lisäyksiä. Eniten odotukset kohdistuvat huhujen mukaiseen titaanista valmistettuun apple watch kelloon, jonka tuo watchOS 6 vielä kruunaisi. 16" macbook myös saattaa yllättää ja ei tiedä vaikka nuo huhutut uudet enemmän uudistetut airpodit sieltä tulisi. 

villehau
Uusi jäsen

Nykyään päivitykset puhelimiin ovat olleet niin pieniä, että ei houkuttele enää päivittämään edellisestä mallista. Toista oli vielä vajaa 10 vuotta sitten. Toki muilla valmistajilla hieman samaa.

ELharen
Uusi keskustelija

Toivotaan että tulisi suurempia uudistuksia sekä tulisivat myyntiin myös järkevällä hinnalla

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Lisäsin nyt alkuperäiseen viestiin linkin:

 

https://www.telia.fi/kampanjat/uusi-iphone

 

Tuolta voit tilata sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta, samalla osallistut arvontaan kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken.

TimoO57
Uusi jäsen

Saas katsoa kameratekniikan muutokset.

Trivial
Uusi keskustelija

Oletan, että tarkoitat järkevällä hinnalla alempaa hintaa, kuin mitä yleensä ovat olleet. En kuitenkaa nää mitään syytä miksi nämä olisivat yhtään halvempia kuin ennenkään. Luultavasti hinnat liikkuvat 1100-1600€ normaaleille malleille ja sitten mahdollinen LCD-näytöllinen tai muuten heikompi malli voi liikkua juuri ja juuri alle 1000€.

MattiViikate
Kommentaattori

Odotan josko tulisi jotain mielenkiintoista jota saattaisin itsekin haluta ainakin kokeilla.

peacefully
Uusi jäsen

Uu, eniten odotan tota iOS13 päivitystä! Monta vuotta jo samankaltaisia päivityksiä ollut, mitä katselin tuossa Applen sivuilta nii aivan täysin uudistettu.. :)) Pitkästä aikaa! 

Tonttuko
Uusi keskustelija

Älykelloja ja muita erikoisempia uutuuksia odotellen..

Ilkka286
Kommentaattori

Oma iPhone on edelleen mallia 8, eli FaceID-iLuurit on vielä kokeilematta. Jos en olisi niin tyytyväinen Galaxy S10+:aan kuin olen juuri nyt, niin odottaisin tätä eventtiä huomattavasti enemmän. Kyllä se tulee kuitenkin seurattua ja hankintakaan ei ole poissuljettua jos sieltä tulee jotain mielenkiintoista, sillä tuolloin saisi myös Apple Watchin taas aktiivikäyttööön. Olen kyllä varautunut ainakin jonkinasteiseen pettymykseen, sillä huhujen perusteella ei näytä kovin todennäköiseltä että ainakaan puhelimen päähän tulisi USB-C:tä, vaan jos se tulee tässä sukupolvessa niin ehkä ennemminkin laturin päähän USB-A:n tilalle. Tämä voi olla yhdenlainen dealbreaker, sillä en haluaisi enää yhtään uutta Lightning-laitetta taloon nyt kun Applen mallisto on jo osittain lähtenyt siirtymään USB-C:hen.

 

Toinen mahdollinen dealbreaker on hinta. En onneksi ole lukittautunut iOS-ratkaisuihin, vaan elän myös Androidin kanssa varsin sujuvasti, joten jos Applen epäilemättä korkeille hinnoille ei löydy perustetta, niin sen voi jättää maksamatta.

Miveyn
Uusi keskustelija

Odotan uutta Apple tv:tä

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Apple TV Plus palvelu kiinnostaa ja onko hinnat edelleen korkeat tai tuleeko hiukan halvempia vaihtoehtoja.

Poistettu käyttäjä
 

iPhonet nyt kiinnostaa aina, vaikka en usko että olisi aikomuksia vielä päivittää hyvin palvellutta iP8+. Ehkä enemmänkin siltä pohjalta siis, että tuleeko ”mitään” uuttauutta. 

 

Pääasiassa mielenkiinto ohjautuu iOS13 se kun kuitenkin vaikuttaa melkeinpä heti omaan arkeen.

aapoxx
Uusi jäsen

kameralta odotan paljon ja akun kestoa!

Huja555
Uusi jäsen

Toimiiko 2. Sukupolven AirPod it IPhone XR ssä?

gixxeri1000cc
Kommentaattori

Odotan, että tulisi loppuun asti mietittyjä ja tehtyjä laitteita ilman että minä käyttäjäpäässä olen prototyypin koekäyttäjä. Harmittaa kun menin lataamaan sen ohjeliston kännykkään josta sitten heti seuraavana päivänä jo infottiin mediassa että siinä vakavia tietoturva-aukkoja, *******.

No, katsotaan mitä tulee, aion kuitenkin sen uuden kännyn ostaa joka tapauksessa Telialta.

gixxeri1000cc
Kommentaattori

Jep, älykello omallakin listalla.

msinisalo1
Uusi keskustelija

Odotukseni liittyvät erityisesti kameraan ja suorituskykyyn.

Barbone
Uusi keskustelija

Moro!

Kyllä odotan 10.9 Apple Special Eventiltä tosi paljon, ainoastaan vuosilomaa odotan vielä enemmän!

tosin en osaa sanoa, mitä julkistusta varsinaisesti odotan eniten, ehkä iPhonen, mutta Ios 13 on kanssa iso juttu, seuraavan  AirPodi:n julkistusta odotan varsin isolla mielen kiinnolla, saadaanko jo nyt vastamelu toiminto? Ja saadaanko väri variaatiot? Entä lataus mahdollisuus iPhonesta??

Ja sitten Apple Watch 5 jolta odotan tosi paljon! Akun kokoa on pakko kasvattaa, nyt se tapahtuu?? Tuleeko mahdollisesti markkinoille myös pyöreä kellon näyttö? Se jää nähtäväksi!!

 Enkä unohda jännittää myöskään apple TV julkistusta tuleeko iPhonesta tuttuja väri skaaloja? Tunnistaako Apple TV ”hei siri” jo nyt vai vasta tulevaisuudessa??

entä HomePod! Tulisiko siitä kaksi eri kokoa?? Entä väri Skaalat??

niinkuin näette, jännitettävää riittää! Huh!! 

Alkaa kohota Apple kuume!!

tässähä ihan vallan innostuu! 

 

Kumpuaa
Uusi keskustelija

En tiedä kenelle pitäisi vastata? Mutta kilpailumielessä avasin tämän s-postissa!

Kumpuaa
Uusi keskustelija

Jotain pitää sanoa: minulla on iphone 64 ja se on mainio puhelin, kuulee minun puheeni, kun keskustelin asiakkaan kanssa, puhelin rupesi vastaamaan minulle. Valitettavasti en osannut sillä ottaa näyttökuvaa, enkä kuunnellut tarkkaan, mitä se sanoi! Mutta missä

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@Kumpuaa@  kirjoitti:

En tiedä kenelle pitäisi vastata? Mutta kilpailumielessä avasin tämän s-postissa!


Olet oikeassa paikassa eli osallistuminen tapahtuu juuri tässä keskusteluketjussa 🙂 Voit esimerkiksi kertoa mitä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta tai mitä kaipaat uusilta Applen laitteilta.

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Hei @Kumpuaa ! Vastasinkin sinulle toisaalle eli Applen kisaan osallistuminen tapahtuu keskusteluketjussa, johon jo aiemmin vastasit 🙂 Tässä vielä linkki sinne.

Kumpuaa
Uusi keskustelija

Näitä kilpailuja on monissa yhteisöissä ja tuntuu joskus olevan vaikea löytää, miten vastaisi jotta osallistuu itse kisaan. Ja muistuu mieleen ne kysymykset mitä tykkäät yhteisöstä, ennenkuin olet edes päässyt kunnolla sisään!  Kun ostin auton, en ehtinyt kotiin, kun jo kysyttiin mielipidettä autosta!

Pommis
Tutustumassa

Kamera päivitys vain tulossa.

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Moikka @Pommis ja tervetuloa Yhteisöön! Tarkennatko hieman mihin tämä liittyy ja voisimmeko olla täällä jotenkin avuksi? 🙂

pitopeli
Vakiokalustoa ☆

En odota mitään ihmeellistä, sama ulkononäkö paitsi takaa kameran vuoksi, uusi prossu ja pientä viilausta ja tietty hyvä, jos akun koko kasvaa, joten omppu jää nyt ostamatta. Katsotaan ensi vuonna, jos ne jo saisi tuon notchin veke ja nakkiskannerin näyttöön. 

Pommis
Tutustumassa

Pelkkä kamera päivitys tulossa 🙂

Bengtgor
Rekisteröitynyt

Odotan uusia julkistuksia äänentoiston ja AppleWatchin tiimoilta: uuden generaation HomePod ja AppleWatch, jossa vihdoinkin pyöreä näyttö, jolloin se on "oikeasti" kellon näköinen.

kiisseli67
Kunniajäsen

Hei @Huja555 ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Kyllä käsittääkseni pitäsi toimia. Nehän toimivat jopa Android puhelimien kanssa.

JuVa88
Tutustumassa

Eniten odotan ipad 2019 versioita. Toki, jos puhelimet eivät ole totaallinen pettymys eli olisi jotain muutakin uudistuta kuin takakamera ja siru.

Kiipsu
Uusi keskustelija

Innolla odotan iPadOS julkaisua, kun se sisältää paljon uusia mielenkiintoisia ominaisuuksia. Ja iPhone kiinostaa myös kun uus kännykkä on joululahja haaveissa

Karillus
Seuraamassa menoa

Pitää katsoa tulisko jotain radikaalia uutta no sehän nähdään.

 

 

Edit HannaSu: Siirretty viesti tähän ketjuun

Anxzy
Uusi jäsen

Olen innolla odottanut uusia innovaatioita, kuvaukseen sekä muuhun yhteydenpitoon.

 

 

EllusTellus
Uusi jäsen

Odotan uusilta Apple laitteilta suuria parannuksia. Haluan erityisesti nähdä millä ominaisuudella aikovat kuroa muut jo selkeästi kehityksessä edellä kulkevat kilpailijansa ja mihin lukuihin päästään mm kameroiden suhteen

JiipeeO
Uusi jäsen

Odotan uudelta Apple kameralta paljon yö-kuvaus?😎

 
paavoite
Uusi jäsen

Kamera kiinnostaa eniten. Sitten 2 simmiä.

BassTony
Tutustumassa

Olisipa kiva, jos Apple laskisi hieman MacBook Pro:iden hintoja. Huolestuttavan vähän saa parannuksia vuoden 2015 malliin maksamalla saman hinnan kuin senaikaisesta lippulaivasta. iPhonen osalta varmaankin valokuvauksellisia uutisia on tulossa, kun kaikki muut osa-alueet näyttää olevan jo aika hyvin hoidossa. Kateutta herättää 5x ja 8x zoomilla varustetut kännykät…

Banuccii
Rekisteröitynyt

Odotan uusia ominaisuuksia Apple watchilta. Onko merkittäviä muutoksia 5-sarjalla versus 4:sarjaan.

tase67
Seuraamassa menoa

toivottavasti tulee uudistuksia ja käyttis myös samalla heti uusiin päivitettynä,mielenkiinnolla odotan

Joni_mikael
Uusi keskustelija

Odotan mielenkiinnolla mitä kameroille tapahtuu, kasvaako akun kapasiteetti, paraneeko äänenlaatu ja mikä on uusien iphonien hinta.. Käytössä itselläni nyt ip xs max eli ei pakonomaista tarvetta vaihtaa, mutta jos hyviä uudistuksia tulee, niin vielä enemmän houkuttaa vaihtaa uusimpaan malliin.. Ja niin siinä todennäkösesti taitaakin käydä, että tulee vaihdettua..🙈 

Purnipsi
Kunniajäsen

En ole ikinä mitään Applen tuotetta omistanut, mutta silti on tullut seurattua, mitä uutta yritys on markkinoille tuonut. Monet niistä ovat olleet kyllä hienoja ja laadukkaita, vaikka omiin käyttötarpeisiini on muilla valmistajilla soveltuvimmat tuotteet olleet.

Onkoananasta
Uusi jäsen

Kiinnostavinta on nyt se kuinka Apple vastaa kilpailijoiden tasoon kameroiden osalta, ollut ilmeisen tärkeä osa tätä uutta sarjaa.

 

Myös omenasadon uusi ilme (vuodetut kuvat) miellyttää silmää.

 

 

iiseppi
Tutustumassa

Itse odotan uutta kelloa. Toivottavasti tulisi esim versiot samantien kanssa myyntiin. 🙂

Japeaa
Vakiokalustoa

Applen tapauksessa kohkataan pieniä värin tms. muutoksia suurina uudistuksina 🙂

Aidosti uusia innovaatioita tuskin nähdään.

 

AppleIphone
Uusi keskustelija

Taitaa tänä vuonna olla parannettu kaikki mitä viime vuotisilta on puuttunut. Eli laajakulma kamera, isompi akku ja tumma tila. 

AppleIphone
Uusi keskustelija

Kelloa odotan myös. Oli keväällä käytössä series 4 kuukauden päivät ja täytyy vaan todeta että toiminta puhelimen kanssa oli aivan saumatonta. Kaikki puhelut ja viestiin vastaamiset onnistui paremmin kuin millään muulla vastaavalla. 

FlyFinn
Uusi keskustelija

En juuri Applen tuoteista ole kiinnostunut, hinta on liian korkea vaikka tuotteet laadukkaita varmasti ovatkin.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.