Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple Keynote 2018 Telia.jpg

 

EDIT 12.9. Arvonta on pidetty ja voittajat on nyt myös tavoitettu, he ovat @jukis74  & @peekotu. Onneksi olkoon 🙂

 

EDIT 12.9. Skaba on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille 🙂

 

EDIT 10.9. kello 22:11

Julkistustilaisuus ja skabamme päättynyt. Apple julkaisi tänään uuden Apple Watch Series 5 kellon (GPS & GPS + Cellular -mallit), iPhone 11 ja iPhone 11 Pro -puhelimet sekä uuden iPadin.

 

Puhelimien ennakkomyynti alkaa jenkeissä tulevana perjantaina, Suomen osalta tilanne on tätä kirjoittaessa vielä auki. Myös hinnat Suomen osalta on avoinna.

 

Avasimme oman ketjun uusien Apple-laitteiden saatavuus- ja toimituskeskusteluita varten.

 

Hinnat ja saatavuudet jenkeissä:

 

 • Apple Watch Series 5 GPS 399 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • Apple Watch Series 5  GPS + Cellular 499 dollaria (ennakkomyynti alkaa heti, toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 699 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro 999 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • iPhone 11 Pro Max 1099 dollaria (ennakkomyynti alkaa 13.9. ja toimitukset 20.9. alkaen)
 • Uusi iPad alkaen 329 dollaria (ennakkomyynti alkaa 30.9)

 

iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (1)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (1)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (2)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)iPhone 11 Pro ominaisuuksia (3)

 

---

 

Syksyn omenasato on kypsymässä joka tarkoittaa myös sitä, että Applen vuosittainen Special Event -julkistustilaisuus on ihan oven takana. Tänä vuonna julkistustilaisuus on 10.9. klo 20.00 alkaen, joten enää ei mene kauaa, kun pääsemme kuulemaan mitä uutta ja kivaa Apple tuokaan myyntiin tänä vuonna.

 

Tulemme seuraamaan perinteiseen tapaan julkistustilaisuutta täällä Laiteyhteisössä, jaamme tietoa siitä mitä julkistustilaisuudessa tapahtuu ja mitä siellä on julkaistu. Sinäkin seuraat varmasti Applen streamia Cupertinosta, joten tule mukaan kanssamme fiilistelemään illan antia tähän ketjuun - osallistut samalla Apple AirdPods -kuulokkeiden arvontaan! 🍏

 

Osallistu keskusteluun jo nyt ja voita Apple Airpods-kuulokkeet

 

Olet mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun tässä ketjussa tilaisuuden aikana ja/tai jo ennakkoon. Esimerkiksi; kerro mitä sinä odotat tämän vuoden Apple-uutuuksilta, mitä kaipaat, mitä huhuja olet ehkä kuullut. Julkistuksen aikana: mikä julkistuksista kolahti eniten, minkä uutuuslaitteesta tai laitteista aiot hankkia. Ja niin edelleen.

 

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan ja voit osallistua tähän sekä myös muihin skaboihin joista voit voittaa mm. uusia laitteitaKlikkaa LUE LISÄÄ -painiketta jutun lopusta ja tutustu skaban sääntöihin tarkemmin.

 

Koostamme tilaisuuden jälkeen tietoa tämän vuoden omenasadosta omaan erilliseen keskusteluun, joten seuraa Laiteyhteisöä jatkossakin niin tiedät millaisia ja milloin uusia omppuja tullaan tänä vuonna saamaan. Jos haluat saada sähköpostiisi tietoa tämän vuoden omenasadosta niin tsekkaa telia.fi/kampanjat/uusi-iphone ja osallistut samalla arvontaan.

 

---

 

Ei muuta kuin keskustelut käyntiin ja onnea arvontaan. Ollaan kuulolla 10.9. kello 20 alkaen 🍏

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Apple Special Event 10.9.


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 2.9. – 10.9.2019 kello 22:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kaksi (2) kappaletta Apple Airpods -kuulokkeita, yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 179€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Applen tämän vuoden uutuuslaitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 2.9. - 10.9. kello 19.59 -välisenä aikana)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 20-22 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 10.9. kello 19:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 10.9. kello 20.00 - 22.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 11.9. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 02.09.2019

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Apple-Special-Event-10-9-klo-20-skaba-paattynyt/ba-p/192425
Linkki kopioitu
231 kommenttia 👇
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Apple Watchin terveysominaisuuksista ja siitä, miten AW voi auttaa sinua terveytesi suhteen on ollut juttua jo useamman minuutin ajan.

Kukka12345
Uusi keskustelija

Erittäin hieno juttu, että uuden iPadin tekoon on käytetty kierrätettyä alumiinia!

 

Hinta myös kohtuullinen.

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Kukka12345@  kirjoitti:

Erittäin hieno juttu, että uuden iPadin tekoon on käytetty kierrätettyä alumiinia!

 

Hinta myös kohtuullinen.

 

 


Hinta alkaen 329 dollaria on kyllä edullinen. Lienee wifi-mallin hinta?

 

Uusi iPad tulee myyntiin 30.9.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Uuden sukupolven Apple Watch, Series 5

 

- Uusi koko ajan päällä oleva näyttö, kellon Watch face näkyy koko ajan!

- LTPO-näyttö säätää näytön kellotaajuutta, virkistystaajuus jopa 1Hz jolloin säästyy akkua

- Koko päivän kestävä akku

peacefully
Uusi jäsen

Uu toi iOS13 on aika ihana, vihdoinkin jotain uutta käyttöjärjestelmään.. 🙂 ja tykkään tosta että on käytetty kierrätysmateriaalia. Vihdoin mennään vähän nykyaikaan, eli ruvetaan huomioimaan ympäristöä ja myös sovellettu jollain tapaa tuotteisiin.

pohjonen93
Tutustumassa ☆

Tuo Apple watch ei oikein säväytä. Samalla kaavalla mennään kuin aikaisemmin. Haluan kyllä Apple tv-+ Käyttööni. Varmasti käy myös nykyiseen apple tv kanssa. Entä uusien Samsung telkkareiden kanssa?? Toivottavasti kun niissä on jo apple tv sovellus käytössä. 

AppleIphone
Uusi keskustelija

Jep, series 5 kello lähtee tilaukseen heti kun tulee. 

Fender1988
Uusi jäsen

Jo edellinen malli herätti kiinnostusta sen verran, että tekisi mieli hankkia eka Apple Watch, mutta ehkäpä tämä vielä enemmän. Sim-kortin mahdollisuus on ollut myös houkutteleva. Ehkä tämä malli on se ensimmäinen. 

Mylis
Uusi keskustelija

Hyvältä vaikuttaa tähän mennessä. 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Apple Watch Series 5:

 

- Sisäänrakennettu kompassi jonka saa myös kellotauluun

- Automaattinen hätäpuhelu yms, jopa kansainvälinen hätäpuhelu ilman että kosket puhelimeen ollenkaan

- Värit: Silver, Gold Space Grey

- Kierrätysalumiinia

- Nike-malli

- Uusia rannekkeita

- Vesitiivis

 

Hinnat:

 

- GPS-malli 399dollaria

- Cellular-malli 499 dollaria

 

Myynti alkaa heti, liikkeissä 20.9.

 

Series 3 hinta laskee 199 dollariin

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Fender1988@  kirjoitti:

Jo edellinen malli herätti kiinnostusta sen verran, että tekisi mieli hankkia eka Apple Watch, mutta ehkäpä tämä vielä enemmän. Sim-kortin mahdollisuus on ollut myös houkutteleva. Ehkä tämä malli on se ensimmäinen. 


Minulla alkoi hippuiluttamaan sen uuden näytön takia, aina päällä oleva näyttö 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Nyt tulee uusi iPhone!

Ilkka286
Kommentaattori

Ehdinpä nyt vasta striimin ääreen kun ensin oli pesispeli missä tuli telottua nilkka aika häijyyn kuntoon. Noh, nyt on sitten aikaa katsoa mitä on ilmestynyt.

Hoponlppon
Tutustumassa

Pitkälti tuntuu olevan samaa vain uudessa paketissa. 

 

Sarjana SEE olitoki visuaalisesti näyttävä, mutta premissi ei kuitenkaan saa innostumaan.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Onpas jännän näköinen kameraratkaisu.

pohjonen93
Tutustumassa ☆

Hyvin erikoinen kamera ratkaisu. 

kratni1
Uusi jäsen

Mahtava apple!!!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11

 

- Näytössä lujin lasi koskaan

- Uusia värejä: Purple, White, Yellow, Green, Red

- 6,2” retina näyttö

- 12MP 26mm f1.8 wide

- 12MP 13mm f2.4 ultrawide

pohjonen93
Tutustumassa ☆

Tuo night mode on hieno ominaisuus. 

AppleIphone
Uusi keskustelija

Yökuvaus on tulossa! Ja laajakulma. Tilaukseen lähtee heti!

tapsahie
Uusi keskustelija

Kyllä nyt vihdoin pitää ostaa uusi Apple Watch Cellular- malli, kun vanha Apple Watch on melkein 4 vuotta sitten ostettu. Niin paljon siinä on uusia ominaisuuksia.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11

 

- Kamerassa on Portrait mode, Night mode, Slo mo

- 4K-videot 60fps

- 2x optinen zoom

- 12MP etukamera

- Etukamerassakin on nyt slo mo

mika2001
Rekisteröitynyt ☆

iPhone 11:n kamerat yllättivät vieläkin isommin kuin ajattelin. Varsinkin videokuvan laatu näyttäisi olevan aivan uskomaton puhelimella otetuksi, ihan ammattilaistasoisia pätkiä. Mahtavaa!!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Giant Networkin Yang Yang esittelee iPhone 11:sta peliominaisuuksia.

 

Näyttää aika makeelle!

Poistettu käyttäjä
 

Apple Watch series 5 ei oikein ylittänyt odotuksiani. 😕 iPhone 11 kamera näyttää kuitenkin tosi hyvältä!! Vaikka itse en kummemmin pidä linssien asettelusta ja muotoilusta, niin kyllä kamera vaan kuulosti olevan hyvä. Jännittää vielä, että tuleeko vielä iPhone 11 Pro ja 11 Pro Max, vai jääköhän iPhone 11 yksinäiseksi?

Maxxer
Uusi jäsen

Onko oikein "ömeizing" 😄

Japeaa
Vakiokalustoa

iPhonen kamera pääsee ominaisuuksiltaan nippanappa samalle tasolle kuin esim. vuosi sitten julkaistu Huawei p20 Pro.

Apple Watchissa AOD on kyllä edistyksellinen, jos osaa pudottaa näytön päivitys nopeutta.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11

 

- Pisin akunkesto koskaan, tunti enemmän kuin iPhone XR

- Vesitiivis IP68

- Langaton lataus

- Wifi6

- Kasvojentunnistus

- Gigabit-luokan LTE

 

Hinta alkaen 699 dollaria.

 

Saatavuus?

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11 Pro:ssa on kolme takakameraa!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11 Pro

 

Värit:

- Midnight green

- Space Grey

- Silver

- Gold

 

Kaksi Super Retina XDR näyttökokoa: 6,5” ja 5,8”

So1kka
Uusi jäsen

Hieman odottelin enemmän puhelimeen liittyviä uutuuksia! Omppu alkaa olla jo pahasti jäljessä kilpailijoiden kamereoita, akun kestoa ym. ominaisuuksia. No jos tämä oli nyt sitten uuden alkua ja tälläinen maistiainen tulevasta.

SirTimo
Uusi jäsen

paljonkohan maksaa ja milloinkohan tuon iphone 11 pron saa telialta.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jotenkin vaikutuin nyt erityisesti iPhone 11 Prosta 🍏

Kanelikukka
Uusi keskustelija

En taida näistä uutuuksista mitään ostaa. Muilla merkeillä on parempi hinta-laatusuhde. 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@SirTimo@  kirjoitti:

paljonkohan maksaa ja milloinkohan tuon iphone 11 pron saa telialta.

 


Tässä vaiheessa en osaa vastata mutta selviää kyllä myöhemmin 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Kanelikukka@  kirjoitti:

En taida näistä uutuuksista mitään ostaa. Muilla merkeillä on parempi hinta-laatusuhde. 


Odotahan kun julkistavat lisää iPhone 11 Prosta, muuttuuko mieli sitten 🙂

AppleIphone
Uusi keskustelija

Jep, pro max lähtee kans tilaukseen. Tulee kallis syksy😁

ELharen
Uusi keskustelija

Odotin kyllä hieman enemmän Appleltä, vähän jäi vaisu tunne.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11 Pro

 

Akunkesto

- 4 tuntia pidempi kuin iPhone XS, 5 tuntia enemmän kuin XS Max

- Pikalataus, pikalaturi on paketissa mukana

 

Kamerat

 

- 12MP wide 26mm f1.8

- 12MP ultra wide 14mm f2.4

- 12MP tele 52mm f2.0

- 4x optinen zoom

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@ELharen@  kirjoitti:

Odotin kyllä hieman enemmän Appleltä, vähän jäi vaisu tunne.


Vielä on iltaa jäljellä 🙂

SirTimo
Uusi jäsen

Upeita kuvia, jokohan olisi aika vaihtaa iphone 7 uuteen..... hmmmmm

Fender1988
Uusi jäsen

Pidempi akunkesto on kyllä tervetullut. Hinta tulee varmaankin olemaan liikaa 😄 Jossain vaiheessa arvuuteltiin, että puhelimen mukana tulee kynä, mutta niin ei taida nyt olla. Tai en ainakaan nähnyt. 

emusee
Tutustumassa ☆

Tässähän alkaa melkein harmittamaan se että ei oo vielä aika vaihtaa puhelinta tänä vuonna... Kai sitä ip8+ vielä pärjää ainakin vuoden, jos sitten ens vuonna tulis jotain vielä parempaa!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

iPhone 11 hinta oli mielestäni aika jees, siis jos vertaa viime vuoden julkaisuihin. Pron hinta vähän jännittää kyllä 🙂

EllusTellus
Uusi jäsen

Nyt kun puhelimet julkistettiin niin en odota enään mitään, niin jäljessä kaiken kanssa verrattuna muihin merkkeihin ja malleihin että ei mitään järkeä enää

jaypekka
Kunniajäsen

Kommentointia ja ajatuksia Apple Eventin ajalta.

 

klo 20.15 Arcade ja TV+

Näyttäisi, että Apple ottaa isoja harppauksia kohti viihdepalveluita laitteidensa rinnalle.

Apple TV+ -palvelu, sekä uusi Arcade, joka aikoo näyttää, että kyllä omenoilla pystyy pelailemaankin. Lähinnä mobiilipelejä, ei mitään pöytäkoneen tasoa vaikka niin mainostivatkin. Onhan 5 dollaria kuussa hyviä tuloja kummastakin, ajatteleppa kuinka paljon saisit pelata sillä rahalla, tai ilmaiseksikin. Mutta tietysti TV:tä katsoaksesi tai pelejä pelataksesi on sinun ostettava aika kalliitakin Applen laitteita.

Ilmainen kuukauden kokeilujakso tai vuoden ilmainen TV+ ostaessa tonnin tietokoneen ei maksa yritykselle mitään.


 

klo 20.22 iPad

iPadeilla yritetään kitkeä halpojen PC-läppäreiden markkinaa. Mitä nyt tuodaan tullessaan?

Uusi 10,2 tuuman iPad. Olisiko sen vuoksi, että saavat myytyä uusia suojakuoria? Heheh, ja ehkä näppäimiä joka tuo lisätuloja. iPadOS kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta uudistukselta. Allekirjoittanut on käyttäny iPad Miniä vuodesta 2013. Mitenköhän 100 % kierrätetty alumiini tulee kestämään tulevissa kuritustesteissä. Edelliset uudet iPad Prot eivät ole kestäneet oikein hyvin. Hinta on kyllä kohdillaan dollareissa, eli 329, tosin tallennusmuistin koosta ei puhuttu. Olisikohan 32 GB?

klo 20.28 Watch

Koskettava videotarina Apple Watchia käyttäneiltä, joiden hengen kello on pelastanut. Yksi mies samalta paikkakunnalta oli myös saanut varoituksen EKG-mittarista ja se oli ilmeisesti ollut aiheellinen, eli tositarinoita. Tällaista teknologiaa toivon lisää.

Käyttäjille vilautetaan mahdollisuutta osallistua tutkimuksiin Applen kuitenkaan luvatta käyttämättä terveystietoja.

 

klo 20.37 Uuden Apple Watching paljastus. Series 5 kyseessä. AOD-näyttö kellossa. Mitenköhän akunkesto? 18 tuntia luvataan akkukestoksi, eli yhden vuorokauden. Kello näyttää ihan samalta kuin kaikki aiemmatkin. Sisäänrakennettu kompassi saa raikuvat aplodit.

 

Kiinnitin jotenkin huomiota, että kaikilla lavallaolijoilla on Niken lenkkarit... onkohan sattumaa? Tuskin. 

 

Kellotkin ovat kierrätysmateriaalia. Ensikertaa myös titaani-malli, saattaisi olla kestävä, eikä naarmuunnukkaan niin kuin metalliset. Myös valkoista keraamimallia vilautettiin. Nike-malleja urheilijoille. Hermes-mallit ökyrikkaille. Hinnat kiinnostavat kuulla. Aloitushinta GPS-mallille 399, eSIM-mallille 499. Suomessa hinnat luonnollisesti paljon kalliimmat. Series 3:n hinnat laskevat 199 dollariin.

 

klo 20.47 iPhone

iPhone 11 julkaistu, tuplakamera, ja paljon värivaihtoehtoja olisiko ollut 6 kpl. Design ei miellytä itseäni. Onkohan näytön tarkkuus yhtä kehno kuin XR:ssä? Liquid Retina mainittu, eli varmaankin DPI on aika alhainen.

 

Ensimmäinen esiintyjä jolla ei Nike-lenkkareita, ehkä koska toinen kenkä on vähän paksumpi... 

 

Linsseinä normaali ja ultralaajakuvalinssit. Toista linssiä käytetään myös muotokuviin, bokeh-ilmiöön. Yö-tila tullut parantamaan hämäräkuvausta. Toimii kuulemma automaattisesti. En muista, että oliko linsseissä OIS-kuvanvakaajaa. "Cinematic video stabilation"?  Hieno ominaisuus oli laajikseen vaihto kesken videokuvauksen, jopa liu'uttamalla. Superlatiiveja latelee, paras videokuvanlaatu älypuhelimessa. Perusteluja ei tule tuttuun tapaan. Mielenkiintoisesti oli markkinoitu 2-kertaiseksi zoomiksi ulospäin... Dx Etukamerassa on ekaa kertaa hidastusvideo. Slofieksi kutsuttu.

A13-prosessin nopeutta vertaillaan Androihin, pesten niiden suorituskyvyn.

Näytteenä on Dark Souls -kopio Kiinasta. Kiinalaisellakin oli Niket jalassa... 😄

 

Toisia iPhone-malleja odotellessa.

 

Sitä ennen, tunti lisää akkukestoa Xr:ään verrattuna!! WOW! Markkinointiosastolla on käytetty paljon probe-linssiä lähikuvien ottoon markkinointivideossa.

Hinta 699 dollaria, eli varmaan lähelle Xr:n hintaa. Haluttu varmaan nimeämisellä erottaa halvimmasta mallista.

Tim tulee esittelemään lisää.

 

klo 21.08

iPhone 11 Pro kolmella kameralla ja vihreällä värillä. Eikös Huaweilla ollut jo vihreää esim View 20 Prossa? Kuunnellaanpa lisää.

 

Paita ja ja puhelin samaa sävyä. Pro, pro, pro. Superlatiiveja. Mattalasipinta. Keskiyön vihreä on nimi. 4 värivaihtoehtoa. Kamerakoho on aika ruma totta puhuakseni. Korkein DPI mitä heidän puhelimissaan on ollut, ilmeisesti kirkaskin. Stereo-kaiuttimet käytössä. Super Retina XDR -näyttö. Applella lähtenyt nämä nimeämiset kyllä käsistä.

 

Koneoppimista uudessa iPhonessa. Tehoja riittää sekä akunkestoa lupaillaan. AR-sovelluksille on varattu paljon tehoja. Intialaisen esittelijän kohdalla tekisi mieli yskäistä, jotta ääni avautuisi...

4 tuntia pidempi akkukesto kuin edeltäjässä Xs:sä, 5 tuntia Xs Maxiin verrattuna. Oho, ensimmäistä kertaa pikalaturi pakkauksessa! Yleisö ei reagoi yhtään? 😮 

Kamerat:

OIS pääkamerassa. OIS telekamerassa. 120-asteen laajiksessa ei ole., aukot eivät olleet hirveän suuria. Ensimmäistä kertaa näen Applen julkaisevan "ammattimaisia kameratietoja". Huhuissa luin, että kamerasovellukseen voi olla tulossa enemmän ammatilaisominaisuuksia.

Nythän se tuleekin. Deep Fusion käsittelee kuvia. Koneoppimista käytetään valokuvaamisessa. Ottaa 9 kuvaa. 4K-videota 60 fps.

Videomuokkausominaisuuksia lisää itse puhelimeen sisäänrakennettuna.

Siinäpä taisivat olla iPhone-ominaisuudet.

Esittelyitä natiivikamerasovelluksista.  Tähän päättyy minun seuraus ja kommentointi tältä illalta.

Toivottavasti oli viihdyttävää ja opettavaista kirjoittamista.

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Wow, aika hieno yhteenveto @jaypekka

 

Vielä on 30min jäljellä, vieläkö kerkeää tulla jotain?

snelimarkka
Uusi jäsen

Tyylikkäät uudet iPhonet! Kamera vaikuttaa hyvältä, samoin akkukesto.

 

Odotellaan koska näitä saa Suomesta!

ellesinkkila
Rekisteröitynyt

Odotan millainen kamera tulee olemaan.

 

Edit SannaMKoo: Siirretty viesti Apple Special Event -keskusteluun

Fender1988
Uusi jäsen

Toivoisin, että tähän lätkäistään uudet iPad Pro:t, mutta niin ei taida olla 😄 

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.