Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Epos Sennheiser Adapt 360.png

 

 

Vastamelukuulokkeet tarjoavat mahdollisuuden täydelle keskittymiselle ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Epos Sennheiser Adapt 360 -bluetooth-kuulokkeet ovat toimistotyöhön optimoidut langattomat vastamelukuulokkeet. Aktiivisen vastamelutoimintonsa ja suljetun over-ear muotoilunsa myötä nämä kuulokkeet estävät häiritsevän metelin ja mahdollistavat keskittymisen niin äänekkäässä avokonttorissa kuin matkustaessa. Sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta myös palavereihin ja koulutuksiin ostallistuminen onnistuu omassa rauhassa. Työskentelyä tukee kuulokkeiden UC (Unified Communications) -optimointi ja Microsoft Teams sertifiointi.

 

Verkkokauppaamme on ilmestynyt myyntiin muitakin Epoksen kuulokkeita. Näet koko valikoiman täältä.

 

 

Aktiivinen melunvaimennus auttaa keskittymään olennaiseen

 

Epos Adapt 360 -vastamelukuulokkeet ovat varustettu aktiivisella melunvaimennuksella, eli ACN-tekniikalla, joka analysoi taustalta kuuluvia ympäristön ääniä ja lähettää taustamelua neutralisoivia signaaleja. Vastamelutoiminnon suodattaessa ulkoiset äänet voit rauhassa keskittyä olennaiseen. Lisäksi kuulokkeiden TalkThrough-toiminnon avulla voit käydä keskusteluja ottamatta niitä pois korviltasi. Laitevalmistajan mukaan kuulokkeiden audiosyötteen taajuusvaste on 80 - 8000 Hz ja äänilähdön taajuusvaste on 18 - 22000 Hz. Stereo-ääni kuuluu siten kirkkaasti ja tarkasti.

 

Laitevalmistajan mukaan kuulokkeet takaavat hyvän äänenlaadun meluisassakin ympäristössä, ja varmistavat sen, että äänesi kuuluu puheluiden aikana selkeästi. Kuulokkeista löytyy kaksi vähäkohinaista MEMS-mikrofonia, jotka optimoivat äänenlaadun mahdollisimman selkeäksi. Adapt 360 -vastamelukuulokkeet ovat optimaaliset etenkin työkäyttöön, sillä kuulokkeet ovat UC-optimoidut ja Microsoft Teams sertifioidut. UC-optimointi tarkoittaa, että kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien yleisten viestintäsovellusten, kuten Microsoft Teamsin ja Zoomin kanssa.

 

 

Epos Sennheiser Adapt 360 headset picture.png

 

 

Vankka rakenne ja elegantti muotoilu

 

Epos Adapt 360 -kuulokkeista löytyy kaksi värivaihtoehtoa: musta ja valkoinen. Kuulokkeiden muotoilu on hyvin simppeli ja elegantti, eikä niistä löydy mitään ylimääräistä merkintää Epos Sennheiser -logoa lukuun ottamatta. Valkoisen mallin viimeistelee kauniit samppanjan väriset yksityiskohdat. Arvosteluiden mukaan kuulokkeiden pinta on satiinisen sileän tuntuinen.

 

Adapt 360 -kuulokkeissa on pehmustetut ja tiiviisti istuvat korvatyynyt sekä suuret kuulokekupit, jotka tarjoavat pitkäaikaisen ja miellyttävän käyttömukavuuden. Napakoiden ja tiiviisti istuvien korvatyynyjen ansiosta kuulokkeet pysyvät hyvin päässä ja äänentoisto kuuluu hyvin ilman häiritseviä taustaääniä. Jämäkästi korville istuvat kuulokekupit myös itsessään eristävät hyvin taustalta kuuluvia ääniä. Kuulokkeiden sanka on säädettävissä käyttäjällensä sopivaksi. Pakkauksen mukana tulee kuulokkeiden säilyttämistä varten käytännöllinen suojauspussi. Kokoontaitettavan headset-rakenteensa myötä niitä on helppo kuljettaa matkassa mukana.

 

Kuulokkeiden oikeanpuolimmaisesta kupista löytyy painikkeet tavanomaisia säätömahdollisuuksia varten, kuten kuulokkeiden käynnistämiseen ja sammuttamiseen, lataukseen, äänenvoimakkuuden säätöön ja vastemelutoiminnon aktivoimiseen. Lisäksi kuulokkeisiin on sijoitettu erillinen Microsoft Teams -painike, jonka saat aktivoitua myyntipakkauksessa mukana tulevan BTD 800 USB-donglen kautta. BTD 800 USB-donglen voit kiinnittää kannettavan kylkeen.

 

 

 

Pitkä akun kesto ja monilaiteliitäntä lisäävät käyttömukavuutta

 

Laitevalmistaja lupaa kuulokkeille kuunteluaikaa 30 tuntia ja puheaikaa 28 tuntia vastamelutoiminnon ollessa päällä. Vastamelutoiminnon ollessa pois käytöstä kuunteluaikaa on jopa 46 tuntia ja puheaikaa 39 tuntia. Monilaiteliitännän ansiosta saat liitettyä kuulokkeet Bluetoothin avulla kahteen eri laitteeseen, kuten puhelimeen, tablettiin, PC:hen ja läppäriin. Kuulokkeissa on jopa 25 metrin kantama, joten yhteys pysyy aktiivisena myös pidemmälläkin etäisyydellä.

 

 

Tekniset tiedot

 

Taajuusvaste: 18Hz - 22,000Hz (-10dB)

Mikrofoni: Kaksi vähäkohinaista MEMS mikrofonia

Yhteydet ja liitännät: Bluetooth 5.0, 3,5mm liitäntä

Latausaika: 2h 30min

Yhteensopivuus: PC, Mac, mobiililaitteet 3,5mm liittimellä

Mitat: 168 x 188 x 88 mm

Paino: 238g

 

 

 

 

Lue lisää: 

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/EPOS-Adapt-360-vastamelukuulokkeet-toimistotyohon/ba-p/226576
Linkki kopioitu