Esittelyssä Beats Solo3 Wireless ja Beats Studio3 -Bluetooth-kuulokkeet

  • 16 November 2021
  • 0 kommenttia
  • 378 katselukertaa


 


Langattomat Beatsin kuulokkeet tarjoavat tyylikkään ulkonäkönsä ja monipuolisen värivalikoimansa lisäksi erittäin tasokkaan ja voimakkaan äänentoiston. Tässä tekstissä esitellään molemmat Beatsin langattomat kuulokkeet: Beats Solo3 Wireless ja Beats Studio3 -Bluetooth-kuulokkeet.


 


 


Beats Solo3 Wireless -kuulokkeet


 


 


Näillä Beatsin Solo3 Wireless -kuulokkeilla nautit korkealuokkaisesta Beats-äänestä ja langattomuuden tuomasta helppokäyttöisyydestä. Näissä kuulokkeissa on 40 tunnin käyttöaika, älykäs monitoimisäädin sekä säädettävä istuvuus, jotka tekevät näiden kuulokkeiden käyttämisestä erittäin näppärää ja miellyttävää.


 


Kuulokkeet saa päälle laittamalla virran päälle kuulokkeiden korvaläpän alaosasta ja Bluetoothin avulla saat langattomasti liitettyä kuulokkeet Applen-tuotteisiin, kuten iPhoneen, iPadiin, Maciin ja Apple Watchiin. Kuulokkeet ovat aina valmiina toimimaan – laitat vain virran kuulokkeista päälle, laitat kuulokkeet laitteen lähelle ja yhteys Apple-laitteeseesi muodostuu automaattisesti ja nopeasti.


 


Langattomissa Beatsin Solo3 -kuulokkeissa on esteettinen ja tyylikäs ulkomuoto. Kuulokkeiden virtaviivainen muotoilu ja säädettävät pehmustetut kupit takaavat, että kuulokkeet istuvat hyvin ja niitä voi käyttää vaivatta koko päivän. Kuulokkeissa on kokoontaitettava muotoilu, joten niitä on myös helppo kuljettaa matkassa mukana. Valmistajan mukaan kuulokkeiden suunnittelussa on huomioitu vahvasti optimaalinen käyttömukavuus ja laadukas äänentoisto, joten ne takaavat laatua parhaimmillaan.


 


 


Korkealaatuinen äänentoisto ja pitkäkestoinen akku


 


 


Nämä kuulokkeet tarjoavat Beatsin palkitun äänentoiston. Kuulokkeissa on valmistajan mukaan viimeisenpäälle säädetty akustiikka, joka takaa äänen selkeyden, syvyyden ja balanssin, mahdollistaen näin ensiluokkaisen äänentoiston. Kuulokkeiden pehmustetut kupit hiljentävät taustahälinää, joten voit rauhassa keskittyä olennaiseen. Kuulokkeiden sisäinen mikrofoni ja älykkäät monitoimisäätimet mahdollistavat puheluiden vastaanottamisen, musiikin soittamisen ja Sirin aktivoimisen.


 


Beatsin Solo3 -kuulokkeet on varustettu erittäin pitkäkestoisella akulla. Applen tehokkaan W1-sirun ansiosta yhdellä latauksella saat jopa 40 tuntia akunkestoa, jolla voit kuunnella yhteensä jopa kaksi päivää putkeen musiikkia. Ei siis huolta akun loppumisesta! Kuulokkeissa on Fast Fuel -pikalataustoiminto, joka mahdollistaa sen, että saat viiden minuutin latauksella kolme tuntia äänentoistoa. Nämä kuulokkeet sopivat kattavien ominaisuuksiensa myötä käytettäväksi joka paikkaan ja Fast Fuel -toiminnon ansiosta sinun ei koskaan tarvitse pelätä akun loppumista.


 


 



 


 



 


 


Beats Studio3 -Bluetooth-kuulokkeet


 


 


Langattomilla Beats Studio3 -kuulokkeilla nautit ensiluokkaisesta äänenlaadusta ja kirkkaasta soundista. Kuulokkeet on varustettu valmistajan mukaan entistä paremmalla äänenlaadulla, melunesto-ominaisuudella, Apple W1 -sirulla sekä 22 tunnin kuunteluajalla. Pure active noise cancelling -meluneston ansiosta voit kuunnella musiikkia jopa meluisassakin ympäristössä. Kuulokkeet optimoivat äänentoiston ympärillä olevien äänten perusteella ja hakevat jatkuvasti vaimennettavia taustameluääniä. Reaaliaikainen äänikalibrointi säilyttää kirkkauden, äänialueen ja tunnelatauksen. Hienosäädetty akustiikka ja optimoitu äänentoisto tarjoavat laadukkaan kuuntelukokemusen juuri sellaisena, kuin artistit sen tarkoittivat. 


 


Tyylikäs muotoilu ja pitkäkestoinen akku


 


 


Beats Studio3 -kuulokkeissa on tunnistettava Beatsin muotoilu ja kattava valikoima värivaihtoehtoja. Katseenkeräävissä kuulokkeissa on hienot yksityiskohdat ja ne sopivat joka käyttöön! Kuulokkeet on suunniteltu pitkäkestoista kuuntelumukavuutta ajatellen. Pehmustetuissa kuulokkeiden korvaläpissä on edistyksellinen ilmanvaihto, ja kuppien ergonomisen kääntyvyyden ansiosta kuulokkeet sopivat jokaiselle. Valmistajan mukaan kuulokkeiden muotoilu on kevyt, kestävä ja miellyttävän tuntuinen, joten niitä voi hyvin käyttää pidemmänkin aikaa.


 


Sisäänrakennettu akku mahdollistaa jopa 22 tuntia kuunteluaikaa Pure ANC - meluneston ollessa päällä ja 40 tuntia ilman melunestoa. Kuulokkeissa on nopea Fast Fuel -pikalataustoiminto, joka mahdollistaa, että 10 minuutin latauksella saat jopa 3 tuntia kuunteluaikaa!


 


Kuulokkeet on varustettu älykkäillä monitoimisäätimillä. Niiden avulla voit aktivoida Sirin, puhua ja vastaanottaa puheluita, hallita musiikkia sekä äänenvoimakkuutta. Bluetooth -yhteyden ansiosta voit yhdistää saumattomasti kuulokkeet laitteisiisi, kuten puhelimeen, tablettiin sekä läppäriin.


 


 



 


 



 


 



 


 


Katso myös:


 



 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa