Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Honor Scale 2.png

 

Monesta kodista löytyy perinteinen vaaka, jolla saa ajoittain tarkasteltua oman tai perheenjäsenien painonkehitystä. Vaaka on nyt enemmän kuin pelkkä vaaka, sillä Honor Scale 2 tarjoaa paljon muuta informaatiota käyttäjälleen pelkän painon lisäksi.

 

Monipuoliset mittaustoiminnot

 

Honor Scale 2 on kompaktin kokoinen älyvaaka, joka on näppärä säilöä tai jopa kuljettaa mukana. Sisäänrakennetusta LED-näytöstä näet vaa’an antamat arvot.

 

Tämä älyvaaka käyttää HUAWEI TrueFit kehonkoostumusanalyysin algoritmia, joka valmistajan tietojen mukaan perustuu huippuluokan tekoälyyn sekä big data-malleihin. Älyvaaka pitää sisällään tarkan häirinnänestopiirin, jonka avulla painon muutokset voidaan havaita 100g mittausherkkyydellä.

 

Honor Scale 2:sta saat ulos ymmärrettävät raportit kaavioineen ja yksityiskohtaisine analyyseineen. Voit yhdistää puhelimesi älyvaakaan bluetoothin avulla ja tarkastella HUAWEI Health -sovelluksella tietoja reaaliaikaisesti. Honor kertookin, että parhaan tuloksen saavuttamiseksi käyttäjien on rekisteröidyttävä Huawei Health-sovellukseen ja annettava ikä. Alle 18-vuotiaat sekä yli 65-vuotiaat saavat ruumiinpainemittaukset kehon koostumustietojen sijaan, sillä nämä voivat poiketa reilusti muiden käyttäjien tuloksista.

 

Vaaka tukee myös offline-mittauksia ja tallentaa jopa 200 datatallennetta. Honor Scale 2 tukee tällä hetkellä puhelimia, joissa on Android 4.4 tai uudempi, mutta iOS-puhelimia ei tueta lainkaan, joten varttuneelle Apple-käyttäjälle tämä laite ei tällä hetkellä sovellu, ellei käytössä ole muuta Android-laitetta. Älyvaaka tunnistaa ja kykenee tallentamaan jopa 50 eri käyttäjää, joten tämä soveltuu erinomaisesti koko perheen käyttöön. Tarkemmin ottaen vaaka on yhdistettävissä viiteen matkapuhelinnumeroon, joista jokainen tukee enintään kymmentä käyttäjää. Vaaka hakee aiempia tietoja ja yhdistää niitä käyttäjän vastaaviin tietoihin erottaen käyttäjät toisistaan.

 

Laitteesta löytyy seuraavat 11 kehon terveyden mittaria:
- Paino (mittausalue 2,5-150kg)
- Painoindeksi
- Kehon rasvaprosentti
- Syke
- Luumassa
- Rasvaton massa
- Aineenvaihdunta
- Kehon nestepitoisuus
- Luun mineraalipitoisuus
- Sisäelinten rasvapitoisuus
- Proteiini

 

IMG_7046.jpg

 

Laitevalmistaja pyytää käyttäjää huomioimaan tiettyjä asioita älyvaa’an käytössä, jotka on hyvä pitää mielessä. Jos aiot suorittaa useita mittauksia pidemmällä aikavälillä, varmista, että vaaka on tasaisella alustalla ja että oma asentosi on samanlainen jokaisella mittauskerralla. Honor Scale 2:n sykemittauksia ei tule käyttää lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon perustana eli tuote ei ole lääketieteellinen laite. Vaa’an tarjoamat terveystiedot ja ehdotukset ovat vain viitteellisiä. Tuotetta ei myöskään suositella raskaana oleville, pienille lapsille tai henkilöille, joilla on implantoituja lääkinnällisiä laitteita (sydämentahdistimia, sisäkorvaistutteita), sillä nämäkin tulokset voivat poiketa roimasti muiden käyttäjien tuloksista.

 

Lue myös:

JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Honor-Scale-2-alyvaaka/ba-p/221047
Linkki kopioitu