Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Polar Grit X banner.jpg

 

 

Polar Grit X -urheilukello on erityisesti sinua varten, jos ulkona liikkuminen on lähellä sydäntäsi. Tämä urheilukello ei jätä sinua pulaan, vaikka uskaltautuisit tuntemattomaan täysin uusille poluille. Kellossa on sisäänrakennettu GPS, kompassi ja korkeusmittari. Suoritustasi seuraa ja ohjaa monipuoliset Polarin Smart Coaching -ominaisuudet. Keveä ja muotoilultaan pelkistetyn tyylikäs urheilukello sopii niin treeni- kuin arkivaatteisiisikin.

 

Köykäisestä painosta ja pelkistetystä muotoilustaan huolimatta Grit X läpäissyt useita armeijatason MIL-STD-810H-testejä ja äärilämpötila-, pudotus- ja kosteustestit. Urheilukello soveltuu kokopäiväiseen käyttöön pitkän akunkeston myötä. GPS:än ja rannesykkeenmittauksen ollessa päällä, akun kestoksi luvataan jopa 40 tuntia.

 

Polar Grit X -urheilukellon kellotaulusta löydät helposti dataa.Polar Grit X -urheilukellon kellotaulusta löydät helposti dataa.

 

Lukuisat älykkäät ominaisuudet treenisi tueksi

 

Polar on kehittänyt lukuisia ohjelmia, jotka kannustavat ja auttavat sinua treeneissäsi palautumista unohtamatta. Grit X:än kätevä FitSpark-treeniopas ehdottaa sinulle päivittäin treenejä huomioon ottaen sinun kuntotasosi sekä treenihistoriasi. Treenisi aikana ohjelmisto mittaa muun muassa sykettäsi ja saat ilmoituksen, jos se on joko liian alhainen tai korkea.


Urheilukellosta löytyy reaaliaikainen reittiopastus. Voit halutessasi hyödyntää Komoot reittisuunnittelu ja navigointi -sovellusta, joka auttaa sinua suunnittelemaan mielenkiintoisia uusia reittejä ilman pelkoa, että eksyisit polulta. Grit X:än Hill Splitter -ominaisuus kerää sinulle dataa nousemistasi mäistä ja niiden jyrkkyydestä.


FuelWise -tankkausavustaja huolehtii, että muistat juoda riittävästi nestettä ja nautit tarvittavan määrän energiaa pidempien suorituksiesi aikana. Avustaja osaa arvioida paljonko tulet tarvitsemaan hiilihydraatteja, joten osaat varustautua ennen seikkailuasi. Valmistaja kertoo FuelWise-avustajan osaavan yhdistää treenitaustasi ja muut fyysiset ominaisuutesi, jonka avulla se osaa laskea juuri sinulle oikean hiilihydraattimäärän. Ominaisuus osaa myös mukauttaa muistutuksia treenisi pituuden ja rankkuuden perusteella.


Training Load Pro seuraa treenikuormitustasi ja kertoo kuinka kauan sinulla kestää palautua. Ohjelma myös arvioi, oletko treenannut liian paljon, liian vähän vai juuri sopivasti. Palautumiseen liittyy myös vahvasti unenlaatu. Urheilukellon Nightly Recharge seuraa unesi laatua ja pituutta, sekä kauanko kukin univaiheesi on kestänyt.

 

polar-grit-x-KSP-2.jpg

 

Ulkoliikunnan lisäksi kello sopii toki myös mainiosti sisäliikuntalajeihin. Näppärästi, suoraan kellotaulusta pääset valitsemaan haluamasi urheilulajin, oli se sitten juoksu, pyöräily tai vaikka uinti. Kellotaululta löydät myös nopeasti tietoa aktiivisuudestasi, sykkeesi tai vaikka dataa edeltävästä treenistäsi.

 

Tekniset tiedot

 

  • Mitat: 47 x 47 x 13 mm
  • Rannekkeen leveys ja pituus: 22 mm leveä, ‎ S: ranteen ympärysmitta 130–190 mm, M/L: ranteen ympärysmitta 145–215 mm (molemmat koot mukana myyntipakkauksessa)
  • Paino: 64 grammaa
  • Näyttö: Aina päällä oleva kosketusnäyttö. Koko 1,2 tuumaa, resoluutio 240 x 240
  • Akku: 345 mAh, kesto jopa 40 tuntia treenitilassa
  • GPS ja ilmanpainemittari: Integroitu GPS, GLONASS, Galileo ja QZSS. Ilmanpaineeseen perustuva korkeusmittari 
  • Vesitiiveys: Vedenpitävä, WR100
  • Takuu: 24 kuukautta

 


Polar Grit X -urheilukellon käyttöönotto onnistuu Android-, tai iOS-puhelimellasi Polar Flow -sovelluksen avulla. Polar Flow tallentaa kaikki treeni-, aktiivisuus- ja unitietosi sekä suunnitelmasi ja edistymisraporttisi yhteen paikkaan. Halutessasi voit ottaa Grit X:äsi käyttöön myös tietokoneella tai suoraan kellosta. Polar Grit X on yhteensopiva niin Android kuin iOS -puhelimien kanssa. Kello on lisäksi yhteensopiva kaikkien standardinmukaisten BLE-teknologiaa hyödyntävien syke-, askeltiheys- ja juoksutehosensorien sekä pyöräilynopeutta, poljinnopeutta ja poljintehoa mittaavien sensorien kanssa. Myyntipakkauksesta löydät urheilukellon lisäksi USB-latausjohdon, käyttöohjeen ja tietolehtisen.

 

Tilaa Grit X

 

Lue myös:

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Polar-Grit-X-urheilukello-vannoutuneelle/ba-p/212344
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇