Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Samsung_Galaxy_A32_5G.png

Samsungin erittäin suosittu A-sarja on saanut jälleen lisää täydennystä tuoteperheeseensä Galaxy A32 5G -älypuhelimesta. A-sarja on tunnettu edullisista, mutta hyvillä ominaisuuksilla varustelluista matkapuhelimistaan. Laitevalmistajan mukaan tästäkään mallista ei vauhtia puutu, eikä kameraominaisuuksista ole tingitty. Sukelletaan siis tarkemmin Galaxy A32 5G -älypuhelimen ominaisuuksiin.

 

muotoilu ja käytettävyys

 

Samsung Galaxy A32 5G on ulkomuodoltaan melko perinteinen nykyajan älypuhelin. Sillä on 6,5 tuuman kokoinen TFT Infinity-V HD+ näyttö, joka kattaa lähes kokonaan puhelimen etulasin reunasta reunaan. Etukameralle on jätetty pieni lovi puhelimen yläosaan, ja näytön alareunaan on jätetty hieman muita reunoja paksumpi musta kaistale. Sormenjälkilukija on sijoitettu puolestaan puhelimen kylkeen, ja takakamerat ovat integroitu puhelimeen niin, että ne vievät vain vähän tilaa tuoden laitevalmistajan mukaan mukavan tuntuman niin käteen, kuin myös puhelimen taskussa pitämiseen.

 

Käyttöliittymänä Galaxy A32 5G -älypuhelimessa on ONE UI. Se on Samsungin itsensä kehittämä graafinen käyttöliittymä sen omille Android-pohjaisille mobiililaitteille. ONE UI tarjoilee laitevalmistajan mukaan sujuvia liikkeitä sekä miellyttävän käyttökokemuksen. Sitä on myös helppo räätälöidä oman maun mukaiseksi. Puhelimessa on lisäksi Octa-core -suoritin, sekä 4 Gt RAM-muistia suorituskyvyn varmistamiseksi. 64 Gt sisäinen tallennustila mahdollistaa omien kuvien, videoiden, sovellusten ja tiedostojen tallentamisen puhelimeen. Tarvittaessa voit hankkia puhelimeen myös ulkoisen microSD-muistikortin enintään yhden teratavun muistikoolla. 

 

Takakamerat ovat integroitu Galaxy A32 5G-puhelimeen, jolloin laite tuntuu mukavalta kädessä.Takakamerat ovat integroitu Galaxy A32 5G-puhelimeen, jolloin laite tuntuu mukavalta kädessä.

 

Edullinen 5G-puhelin tehokkaalla akulla

 

Galaxy A32 -puhelimessa on 5G-valmius tuoden sinulle mahdollisuuksia suoratoistaa, pelata, jakaa sisältöä ja surffailla nopeilla mobiiliyhteyksillä ilman viiveitä. Tällä hetkellä Samsung Galaxy A32 on yksi markkinoiden edullisimmista puhelimista 5G yhteyksillä varustettuna. Lisäksi puhelimessa on myös todella tehokas 5000 mAh:n akku, josta riittää laitevalmistajan mukaan virtaa yli vuorokauden ajaksi. Puhelimen ominaisuuksiin kuuluu myös akun pikalataus, eli virran käydessä vähiin, saat akun takaisin täyteen hyvinkin nopeasti.

 

Kameraominaisuudet ja viihtyminen

 

Kameraominaisuudet Samsung Galaxy A32 5G puhelimessa ovat vakuuttavat. Puhelin on varusteltu neljällä takakameralla, joista ultralaajakuvakameralla (8 MP, f/2,2) saat taltioitua laajan näkymän, makrokameralla (5 MP, f/2,4) puolestaan pienetkin yksityiskohdat, 48 megapikselin pääkamera (f/1,8) mahdollistaa terävät kuvat, ja syvyyskamera (2 MP, f/2,4) tuo kuvauskohteen selkeästi esiin. 13 MP etukameralla puolestaan saat ikuistettua selfiet ja muut kaverikuvat isommallakin joukolla.

 

Samsung Galaxy A32 5G -älypuhelin mahdollistaa myös laitevalmistajan mukaan tavallista sujuvamman pelielämyksen. Puhelimesta löydät Frame Booster ja Game Booster -ominaisuudet. Game Booster auttaa parantamaan suorituskykyä poistamalla ylimääräiset häiriötekijät, ja voit keskittyä pelaamiseen helppokäyttöisen valikon ansiosta. Se myös oppii tavoillesi ja optimoi akun käytön, lämpötilan ja muistin hallinnan pelatessasi. Frame Booster puolestaan tekee grafiikasta sujuvaa ja liikkeiltään luonnollista tuomalla kuvia kuvien väliin.

 

Pelien pelaamiseen, sekä vaikkapa elokuvien ja sarjojen katseluun tuo lisää tunnelmaa puhelimen Dolby Atmos Surround -äänentoisto, jonka ansiosta musiikin ja äänten yksityiskohdat kuuluvat selkeästi ja kirkkaasti.

 

Samsung Galaxy A32 5G -puhelimessa on neljä takakameraa: 1. Ultralaajakulmakamera, 2. Laajakulmakamera / pääkamera, 3. Syvyyskamera, 4.  MakrokameraSamsung Galaxy A32 5G -puhelimessa on neljä takakameraa: 1. Ultralaajakulmakamera, 2. Laajakulmakamera / pääkamera, 3. Syvyyskamera, 4. Makrokamera

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: 6,5" TFT Infinity-V

Resoluutio: 720 x 1600 HD+

Etukamera: 13 MP

Takakamerat: Pääkamera 48 MP, f/1,8 + ultralaajakulma 8 MP, f/2,2 + makrokamera 5 MP, f/2,4 + syvyyskamera 2 MP, f/2,4

Käyttöjärjestelmä: Android 

Suoritin: MediaTek D720 (Octa-Core, 2Ghz)

Keskusmuisti: 4 Gt

Tallennustila: 64 Gt

Akku: 5000 mAh + 15 W pikalataus

Mitat: 164,1 x 76,1 x 9,1 mm

Paino: 205 g

Muuta: Sormenjälkitunnistin, Dual-SIM, Dolby Atmos Surround -äänentoisto, 3,5mm kuulokeliitäntä, Samsung Knox -tietoturva

 

Samsung Galaxy A32 5G on tilattavissa verkkokaupastamme neljässä metallinhohtoisessa värissä: musta, sininen, violetti ja valkoinen. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin ja latauskaapelin, SIM-kortin poistotyökalun, sekä pikaoppaan käyttöön.

 

Tilaa tästä Samsung Galaxy A32 5G

 

 

Lue lisää:

SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Samsung-Galaxy-A32-5G/ba-p/218337
Linkki kopioitu