Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Sonyn WH-CH700N -Bluetooth-kuulokkeet ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastamelukuulokkeisiinSonyn WH-CH700N -Bluetooth-kuulokkeet ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastamelukuulokkeisiin

 

 

Näissä Sonyn WH-CH700N -Bluetooth-vastamelukuulokkeissa yhdistyvät laatu ja edullinen hinta. Kuulokkeet ovat kattavien ominaisuuksiensa myötä erittäinkin kilpailukykyiset muiden markkinoilla olevien vastamelukuulokkeiden kanssa.

 

Nämä Sonyn kuulokkeet on tehty sitä varten, että voit rauhassa keskittyä musiikin kuunteluun, elokuvien katselemiseen tai töiden tekemiseen ilman häiriötekijöitä. Digitaalinen hälynpoisto AINC (Artificial Intelligence Noice Cancelling) vaimentaa taustamelun ja mukauttaa kuulokkeet ympäristön ääniin nähden sopivaksi. Kuulokkeet on varustettu uskomattoman pitkällä 35 tunnin akunkestolla, joten virta ei näistä hyydy hetkessä!

 

 

  • Sonyn WH-CH700N -kuulokkeet ovat sinulle, jos haluat edullisella hinnalla varustetut kuulokkeet, jotka ovat speksien mukaan erittäinkin toimivat ja laadukkaat!

 

 

Langattomuuden ja taittuvan rakenteen tuomaa käyttömukavuutta sekä kattava äänentoisto

 

 

Langattomat WH-CH700N -kuulokkeet nostavat valmistajan mukaan musiikin kuuntelun kokonaan uudelle tasolle. Sinun ei tarvitse enää murehtia sotkeutuvista johdoista, sillä nämä kuulokkeet ovat täysin langattomat! Taittuvan rakenteensa myötä kuulokkeet mahtuvat pieneenkin tilaan ja niitä on helppo kuljettaa mukana. Kuulokkeiden korvaläpät taittuvat litteiksi ja ne ovat valmistajan mukaan erittäin miellyttävän tuntuiset korvissa pehmustettuineen korvatyynyineen.

 

Näissä Sonyn vastamelukuulokkeissa on käytetty korkealaatuista teknologiaa parhaimman mahdollisen äänenlaadun saavuttamiseksi. Kuulokkeissa olevat 40 mm:n kaiutinelementit mahdollistavat basson syvän kuulumisen ja kattavan taajuusalueen, sekä DSEE-teknologia varmistaa, että äänenlaatu on hyvä ja ääni kuuluu kirkkaasti.

 

Sonyn Artificial Intelligence Noice Cancelling -äänenvaimennus mahdollistaa, että musiikki kuuluu ilman taustameteliä. AINC-toiminto analysoi taustaääniä ja optimoi sen perusteella kuulokkeiden äänentoiston juuri ympäristöön nähden sopivaksi. Olit siis lentokoneessa, junassa, tai ruuhkaisessa bussissa, näillä kuulokkeilla saat rauhassa keskittyä olennaiseen. AINC-taustemetelinpoisto aktivoituu, kun kuulokkeista painaa NC-painiketta pitkään.Saumaton yhdistäminen muihin laitteisiin ja ääniohjaus aina palveluksessasi

 

 

Sonyn kuulokkeet yhdistyvät valmistajan mukaan saumattomasti ja nopeasti Bluetoothin sekä NFC-teknologian ansiosta kaikkiin älylaitteisiisi: yhteys muodostuu näppärästi heti, kun kosketat puhelimella kuulokkeiden N-merkintää. Near Field Communication -tekniikka (NFC) tekee valmistajan mukaan laitteiden yhdistämisestä erittäin näppärää. Saat yhdistettyä laitteesi kätevästi Bluetooth-yhteyden avulla, kun painat rungon N-merkintää NFC-laitteella. Kuulokkeet ovat yhteensopivat Android ja iOS-laitteiden kanssa.

 

Kuulokkeissa on sisäänrakennettu mikrofoni ja kätevä ohjausnäppäin, jotka mahdollistavat puhelujen vastaanottamisen, ilmoitusten saamisen, kappaleiden vaihtamisen sekä äänenvoimakkuuden säätämisen. Sonyn WH-CH700N -kuulokkeissa on lisäksi ääniohjaus, jonka avulla voit esittää pyynnön esimerkiksi Google Assistantilta.

 

 

sonyss.jfif

 

 

Nopea lataus takaa kuulokkeiden jatkuvan käytettävyyden

 


Langattomat WH-CH700N -kuulokkeet on tehty Sonyn mukaan pitkäkestoiseen kuunteluun. Nopealla latauksella kuuntelet musiikkia koko päivän aamusta iltaan. Jopa 35 tunnin akunkesto takaa jatkuvan käytettävyyden sisäänrakennetun Neodymium-akun ansiosta. Kuulokkeiden lataus tapahtuu USB-yhteyden avulla. Pikalataus mahdollistaa, että 10 minuutin latauksella saat tunnin toistoaikaa.


Sony Headphones Connect -sovelluksella hallinnoit kuulokkeiden asetuksia

 

 

Sony Headphones Connect on ilmainen AppStoresta ja Google Playsta ladattava sovellus, jonka avulla voit hallita kuulokkeitasi. Voit säätää sovelluksen avulla kuulokkeittesi äänentoistoa, kuten äänitasoja ja digitaalisia äänimaailmatiloja juuri sellaiseksi kun haluat. Virtualphones Technology (VPT) luo ulkotila-, klubi-, konserttisali- tai areenatyylisiä ääniä.

 

 

Sony Headphones ConnectSony Headphones Connectsovelluus.jpg

 

 

Tekniset tiedot

 

 

  • Taajuusvaste: 20 - 20 000 Hz
  • Aktiivinen vastamelutoiminto
  • Bluetooth v.4.1, NFC
  • Latausaika: noin 7 tuntia
  • Akunkesto: Jopa 35 tuntia
  • Paino: 240 g

 

 

 

 

Katso myös:

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Sony-WH-CH700N-Bluetooth-vastamelukuulokkeet/ba-p/190709
Linkki kopioitu