Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Suunto 7 tarjoaa monipuoliset ominaisuudet urheiluun ja arjen avuksi.Suunto 7 tarjoaa monipuoliset ominaisuudet urheiluun ja arjen avuksi.

 

Jos Suunnon pääosin Suomessa suunnitellut ja valmistetut kellot eivät ole aiemmin koristaneet rannettasi ja puskeneet sinua eteenpäin urheilussa ja elämässä niin suosittelen, että luet tämän jutun ja laitat uuden Suunto 7:n harkintaan. Löydät kellon nyt edulliseen hintaan verkkokaupastamme. 

 

Suunto 7 on Suunnon ensimmäinen kello, jossa yhdistyy sekä GPS-urheilukellon että älykellon ominaisuudet. Kello on yhteensopiva sekä iOS- että Android-laitteille muutamilla eroilla näiden kahden käyttöjärjestelmän välillä. Kello sisältää mm. maksuttomat ulkoilukartat ja Wear OS by Google -käyttöjärjestelmän omaisuudet kuten myös Googlen lukemattomat sovellukset. Sinulle käyttäjänä nämä ominaisuudet merkitsevät muun muassa sitä, että voit jatkossa jättää kaikki muut laitteet kotiin treenin ajaksi. Kellossa kulkee mukana ihan kaikki mitä tarvitset ja rannesykeanturin ansiosta saat dataa suorituksestasi. Seuraavaksi kerronkin ominaisuuksista vähän lähemmin.

 

 

Kattava urheilusisältö

 

Kello tuntee jopa 70 eri liikuntalajia, löydät siis mitä suurimmalla todennäköisyydellä siitä juuri omasi. 

Maksuttomien offline-karttojen avulla pystyt seikkailemaan entistä huolettomammin luonnossa, ja pääset vilkaisemaan reittiä kartalta kesken kiivastahtisenkin pyöräilyn yhdellä kellotaulun pyyhkäisyllä. Offline-kartat mahdollistavat harjoittelun puhelimen ollessa kotona, sillä lähialueen kartat latautuvat kelloon automaattisesti aina sen ollessa wifi-verkossa ja latauksessa. Ennen lenkille lähtöä voit wifissä ollessa ladata myös manuaalisesti haluamiasi reittejä ja karttoja kellolle tulevia lenkkejä varten. 

 

Kello on vesitiivis aina 50 metrin syvyyteen asti, eli myös kuntouimari voi huoletta käyttää sitä treenatessaan; uidessa, vesijumpassa, vesijuoksussa. Herkkä rannesykeanturi lukee treeniä myös vedessä, et siis tarvitse lainkaan erillistä sykevyötä. 

 

Kaikki urheiluun liittyvät toiminnot löytyvät kellosta yhden painalluksen päästä, joten sinun ei tarvitse jäädä näpyttämään portaille asetuksia ja treeniohjelmaa käyntiin muun lenkkiporukan jo huidellessa edellä.  Treenin päätteeksi voit jakaa suorituksesi kaikissa yleisimmissä urheilusovelluksissa. Voit pitää kirjaa niin itseäsi varten, seurata kehitystä ja motivoitua jatkamaan entistä nopeammin, korkeammalle, voimaakkaammin, kuin kenties virtuaalista tai konkreettista treeniyhteisöäsi varten. 

 

- Citius, altius, fortius -

 

Suunto 7 -kellossa kulkevat offline-kartat mukana.Suunto 7 -kellossa kulkevat offline-kartat mukana.

Arjen helpotusta

 

Sen lisäksi, että kellossa on kattavat urheiluominaisuudet, siitä löytyy lisäksi hektistä arkea helpottavat älykello-ominaisuudet. Halutessasi kotitoimisto kulkee mukana ranteessa, jos esimerkiksi työsi tai jokin luottamustoimi vaatii, että olet tavoitettavissa myös treenin aikana. Kellotaulusta näet kalenterimerkinnät, puhelut, tsekkaat to do -listasi, saapuneet viestit ja tulevat tapaamiset. 

 

Kaikki viimeisimmät päivitykset kello suorittaa automaattisesti ollessaan wifi-yhteydessä, sinun ei siten tarvitse muistaa niitä, vaan kello tarjoaa aina automaattisesti käyttöön viimeisimmät julkaistut ominaisuudet.

 

Google Wear OS -käyttöjärjestelmä mahdollistaa sovellusten lataamisen kelloon.Google Wear OS -käyttöjärjestelmä mahdollistaa sovellusten lataamisen kelloon.

Muista poikkeava älykello

 

Mikä sitten tekee Suunto 7 -kellosta muista älykelloista poikkeavan?

 

Nimenomaan Googlen Wear OS -käyttöjärjestelmä tekee Suunto 7:sta muista äly- ja urheilukelloista erottuvan tapauksen. Kello yhdistää ihan uudella tavalla älylaitteen ja urheilukellon ominaisuudet. Alun alkaen älypuhelinten järjestelmäksi suunniteltu alusta mahdollistaa kattavan käytön, rajattomat mahdollisuudet muokata sisältöä eri Google Play -sovelluskaupan sovelluksin juuri omanlaiseksesi ja omiin tarpeisiisi sopivimmaksi. Lisäksi käytössäsi on halutessasi Google Assistant -avustajapalvelu, joka toimii puhetunnistuksella ja pystyy hakemaan tietoa vaikka kesken treenin hihkaistessasi sille kysymyksen.

 

Kellon hankintaa harkitessasi kannattaa huomioida, että ainoastaan Android-puhelimen käyttäjänä voit vastata kellon kautta viesteihin, aloittaa puhelun sekä synkronoida navigointiohjeita Google Mapsin kanssa. Muutoin Suunto 7:n lukemattomat ominaisuudet ja toiminnallisuudet ovat sekä iOS- että Android-käyttäjillä samat.

 

Tarkemmat tekniset tiedot alla:

 

Koko: leveys 50 mm, paksuus 15,5 mm, rannekkeen leveys 24 mm
Paino: 70 g
Materiaalit: ruostumaton teräs, ranneke silikonia
Vedenkestävyys jopa 50 metriin saakka
Näyttö: 1,39" AMOLED -kosketusnäyttö
Resoluutio: 454 x 454 pikseliä
Kirkkaus: 1000 nits
Näytön materiaali: Corning Gorilla 3 -lasi
Akunkesto: älykellotilassa noin 2 päivää, urheilutilassa noin 12 tuntia, kellotilassa noin 40 päivää, musiikintoisto noin 8 tuntia
Latausaika: noin 100 minuuttia
Esiasetettuja urheilulajitiloja: yli 70
Yhteensopivuus: Android ja iOS

 

>> Löydät Suunto 7 -kellon verkkokaupastamme <<

 

Lue myös näistä kelloista:

 

 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-Suunto-7-GPS-urheilukello/ba-p/199727
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.