Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

Sain käsiini Sonyn uutuusmallin Xperia M5:n. Kyseessä on Soneralla yksinoikeudella myynnissä oleva keskihintainen puhelin. Hinta on vain 349 euroa mutta ominaisuudet ovat kuin lippulaivaluureissa. Itselleni tärkeimmät bulletit:

 

- 5" näyttö

- 21,5Mpix kamera (4K-videot yms)

- Vesitiivis ja hox, näyttö toimii vaikka siinä olisi vesipisaroita!

- Stamina-tilat joiden avulla voit pidentää akunkestoa eri tilanteissa

 

Muutakin vipstaakelia löytyy, lue tarkemmat speksit Soneran verkkokaupasta --> linkki.

 

Xperia M5.JPG

 

 

Lisää tarinaa on tulossa joten jäähän kuulolle!

 

Tilaa oma Xperia M5 täältä --> linkki.

 

--

 

Edit: käy lukemassa käyttökokemuksia täältä --> linkki

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-pateva-keskihintainen-puhelin-Sony-Xperia-M5/ba-p/113909
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇
Niki2014
Kommentaattori
Joko tästä on jotain lisäinfoa kerrottavissa? Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta, että jo pari kertaa miettinyt laitteen siirtämistä ostokoriin (tai siis tuo toinen, joka talossa sotkee..)
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Niki2014, mitä infoa kaipaat? 🙂

 

Olen riipaisemassa lyhyen esittelyvideon, toivottavasti saan sen vielä tälle viikolle ulos. Ja onpa sieltä muuten ylläriäkin tulossa 😄

Zooyorkist
Tutustumassa

Olen seurannut mielenkiinnolla puhelimen julkaisupäivästä lähtien puhelimen rantautumista Suomeen. Olen lukenut myös ulkomaisilta foorumeilta, että puhelimessa on ollut havaittavissa epämääräistä sammumista. Matkapuhelinfoorumilla joku oli kokenut myös saman kohtalon teiltä tilatusta puhelimesta.

 

Jos puhelimesta löytyy tälläinen ominaisuus, miten asiaan reagoidaan? Vaihdetaanko puhelin uuteen vai lähteekö välittömästi huoltoon?

Niki2014
Kommentaattori

Sonyssä on yleisesti aika hyvä akku, ja olisi kiva kuulla että onko akku saatu myös edullisemman pään laitteistossa toimimaan. Kuitenkin suhteellisen iso näyttö ja tehokas prossu sisällä.

Kuinka puhelin käytännössä kuuluu vastapuolelle, sillä ainakin tuo vanhempi Xperia on hiukan ronkeli kuinka siihen puhuu. Mitenkäs kenttien laita ja kuinka "huomaamattomasti" vaihtaa vaikka 4G:stä 3G:hen.

Mitenkäs puhelimen lataaminen hoituu? Onko mahdollisuutta esim. telakkaan tai "langattomaan" lataukseen, vai pitääkö käyttää mekaanista liitosta.

Tuosta puhelimesta on kyllä tullut luettua hiukan huonoa palautetta, mutta liekkö sitten oikeasti yhtään "tosikäyttäjää" kyseessä. Edelleen kiinnostaisi hinnan/ominaisuuksien tähden..

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

No niin, vähän kesti mutta nyt tänään  otin tämän luurin ihan oikeaan päivittäiseen käyttöön. Vaihdoin aloituspostaukseen videon, tässä versiossa on mukana vähän käyttöönottoa ja muutamia näpelyitä.

 

Perustan koht sillään tälle käyttökokemukset-ketjun, jatketaan siellä juttua käyttökokemuksista. Mutta tässä vaiheessa on mainittava että tämän hintaa ei kyllä millään usko olevan sen 349eur, uskomattoman hieno puhelin!

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

@Zooyorkist, normaali käytäntö eli puhelin huoltoon tutkittavaksi 🙂

Ainijariku
Uusi keskustelija
Mä sain tilalle uuden kun sekoili eipä homma korjaantunut samaa tekee myös tämä uusi eli sammuilee pari kertaa päivässä ja vain laturilla saa käyntiin ei vain nappia painamalla
Viksi
Uusi jäsen
Joo, sama homma täällä, ylikuumene ja akku kestää noin 6 tuntia. Sain kanssa uuden luurin, mutta tämänkin temppuilee myös, eli uudestaan kauppaan.
Niki2014
Kommentaattori

Taloudessa tällainen puhelin (upea, kultainen) on hetken ollut. Kamera pari kertaa jumahtanut, mutta muuten ei voi sanoa ongelmista.

Toki wlanin kautta tiedostoja ladatessa takaosa lämpiää, samoin kuin pelatessa. Mutta prossuhan siellä pyörii. Lämpiää lämpimämmäksi kuin esim. Galaxy S6 ja Xperia Z2 samassa tilanteessa.

Akku kestää, päivän pääsee helposti ja uuttakin pääsee pitkälle. Käyttö on kyllä "melko" aktiivista (lähes 24/7 face/netti), eli reilusti enemmän kuin minulla.

Tällä kokemuksella hintansa arvoinen, toisin kuin esim Sony Z5 Compact.

sykiatri
Tutustumassa

Elämäni ensimmäinen älypuhelin.Harkinnan jälkeen keskihintainen huippuominaisuuksilla ja joka kelillä.

Ostin M5 laitteen ja aloin tutustumaan laitteeseen.

Ensimmäisellä viikolla alkoi kuitenkin sammuilla eikä suostunut käynnistymään kuin latauksen virtajohdon avulla kunnes vajaan kahden viikon jälkeen sammui lopullisesti.

Myyjäliikkeestä sain takuuseen uuden tilalle ja uskalsin hommata vielä suojakotelon ja suojakalvon.

Noin kuukauden ajan laite pelasi ja aloin kiintyä puhelimen ominaisuuksiin vs.entinen vanha luuri ilman nettiä ym.

Kuitenkin sama sammumisongelma alkoi toistumaan ja samaan aikaan työpaikka vaihtui 60km kauemmas ja puhelin alkoi saada yhä tärkeämmän osan yhteydenpitoa arkisessa elämässä.

kun puhelin sammui sekä töihin menomatkalla että töistä kotiin palatessa asiaa tuli jälleen myyjäliikkeeseen.

Puhelin otettiin lähetettäväksi huoltoon.Mitään mainintaa kuinka kauan se kestäisi ei kerrottu. 

Ei myöskään heti tarjottu "varapuhelinta" käyttöön.Sain kuitenkin kysyttäessä halpis älykännykän tilalle.

Nyt olen tosi pettynyt koska luotto sony M5 puhelimeen on mennyt ja mietin pitäisikö kauppa perua ja vaihtaa johonkin muuhun merkkiin.

Toivon että SONERA ei markkinoisi tyyppivikaisia laitteita koska siitä seuraa monenlaista harmia ihan käytännön asioista mielipahaan

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.