Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Apple TV.png

 

Apple Spring Loaded tapahtumassa julkaistiin uuden sukupolven Apple TV 4K-mediahubi, joka tarjoaa valmistajan mukaan entistäkin sujuvamman tavan nauttia suosikkisisällöistä isolta ruudulta. Kaksi merkittävää muutosta edellisen sukupolven Apple TV 4K -malliin verrattuna ovat HDR:n tuki suuremmalla kuvataajuudella (60 fps) ja parannettu AirPlay. Saatavilla olevat muistikoot ovat tuttuun tapaan 32 Gt tai 64 Gt, eli samat kuin 4. sukupolven mallissa. Myyntiin on myös tullut Apple TV HD, joka on varustettu uudella Siri Remotella.

 

 

Uusi Apple TV Remote -kaukosäädin ja Bionic A12 -siru

 

Apple TV Remote -kaukosäädin on saanut uuden Apple TV:n yhteydessä päivityksen. Uuden kaukosäätimen avulla voit klikata otsikoita, selata soittolistoja pyyhkäisemällä ja etsiä haluamasi kohdan tekemällä pyörivää liikettä ulommalla ympyrällä. Kaukosäätimessä on myös mykistyspainike ja virtapainike, jonka avulla voit kytkeä television päälle tai pois päältä. Uudesta Apple TV Remotesta löytyy lisäksi tuki ääniohjaukselle, eli Sirille. Uuden kaukosäätimen on myös kerrottu olevan mukavampi käyttää edeltäjäänsä verrattuna.

 

Apple TV:n ytimessä sykkii A12 Bionic ‑siru, jonka ansiosta pelit ovat Applen mukaan entistä toden­tuntuisempia. Uusi siru tarjoaa merkittävän parannuksen graafiseen suorituskykyyn ja videon- sekä äänenkäsittelyyn. Halutessasi voit tilata lisämaksullisen Apple Arcade -palvelun, josta löydät jopa yli 180 peliä. Mukana on uutuuspelejä, palkittuja pelejä ja App Storen suosikkeja, ilman mainoksia tai apin sisäisiä ostoja. Voit pelata Apple Arcaden pelejä Apple TV:n lisäksi myös iPhonella, iPadilla, iPod touchilla ja Macilla. 

Jos pelejä löytyy jokaiselle perheenjäsenelle, niin televisiotarjonta on myös erinomainen. Voit katsella sisältöä lisämaksullisesta Apple TV+:sta, josta löytyy koko 
Apple Original tuotanto. Tarjolla on palkittuja sarjoja, kiehtovia draamoja, uraauurtavia dokumentti­elokuvia, viihdettä lapsille ja komedioita. Apple TV+ -palveluun tulee lisää sisältöä joka kuukausi. Apple TV+:n ohella voit katsoa sisältöjä esimerkiksi Amazon Prime Videosta, Netflixistä ja Disney+:sta.

 

Apple TV 4K 2021.jpg

Innovaatista teknologiaa ja kierrätettyjä materiaaleja

 

Innovatiivisen väritasapainoprosessin avulla Apple TV parantaa iPhonen ja edistyneiden antureidensa avulla television kuvanlaatua. Apple TV käyttää iPhonen valosensoria verrattaakseen väritasapainoa elokuvantekijöiden maailmanlaajuisesti käyttämiin alan standardeihin. Näiden tietojen avulla Apple TV räätälöi automaattisesti videolähdön tuottamaan paljon tarkempia värejä ja paremman kontrastin ilman, että sinun tarvitsee koskaan säätää televisioasetuksia Apple TV:tä käyttäessäsi. Laitteessa on lisäksi tuki Dolby Atmos -surround-äänitekniikkaan, joka tarjoaa mukaansatempaavan kolmiulotteisen äänikokemuksen. Dolby Vision HDR -teknologia puolestaan mahdollistaa uskomattoman kirkkauden, värin, kontrastin, yksityiskohdat ja ulottuvuuden HDR-formaatilla tuotetuissa elokuvissa.

 

Laitteen valmistuksessa on otettu ympäristöasioita huomioon, sillä Apple kertoo, että Siri Remote -kotelossa on käytetty 100-prosenttisesti kierrätettyä alumiinia ja päälogiikkalevyn juotteessa on 100-prosenttisesti kierrätettyä tinaa. Apple TV on myös vapaa haitallisista aineista, erittäin energiatehokas ja pakkauksissa on käytetty puukuituja, jotka ovat kierrätetty tai peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä


apple tv tarjonta.JPG


Tekniset tiedot:

  • Prosessori: A12 Bionic
  • Portit ja liitännät: HDMI 2.1, 802.11ax Wi‑Fi, Ethernet, Bluetooth 5.0 ‑teknologia, Infrapuna­vastaanotin, USB‑C huoltoa ja tukea varten, Sisäinen virtalähde
  • Järjestelmävaatimukset: Ostosten tekeminen ja vuokraaminen sekä Kotijako edellyttävät App Storessa ja muissa Applen palveluissa käyttämääsi Apple ID:tä, edellytyksenä langaton 802.11-verkkotoiminto, Ethernet-verkko tai laajakaistayhteys, edellytyksenä HDMI-kaapeli (myydään erikseen)
  • Yhteensopivuus: Apple TV on yhteensopiva HDMI:llä varustettujen 4K-­televisioiden sekä Bluetooth-näppäimistöjen kanssa
  • Myyntipakkauksen sisältö: Apple TV 4K, Apple TV Remote, virtajohto, Lightning-USB-kaapeli, dokumentaatio
  • Takuu: 12 kk

 

 

TILAA UUSI APPLE TV

 

 

Jokaisen Apple TV:n mukana tulee ilmainen 90 päivän tekninen puhelintuki Apple TV:n ostopäivästä alkaen. Lisäksi Apple TV:tä ja kaikkia sen mukana toimitettuja lisävarusteita suojaa virheiden osalta yhden vuoden ajan ostopäivästä alkaen rajoitettu laitteistotakuu.

 

 

Lue myös:

SaJoonas
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-uusi-Apple-TV-4K/ba-p/222717
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Olen viihtynyt Telialla noin 7 vuotta eri työtehtävissä. Vapaa-aika kuluu pitkälti kuntosalilla, ulkoillessa, sarjojen äärellä ja tärkeiden ihmisten seurassa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla suorittamassa tietojenkäsittelyn opintoja.