Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

PolarUnite_kansikuva.png

 

Suomalainen urheilukelloja valmistava Polar julkaisi eilen 30.6. uuden fitnesskellonsa Polar Uniten, joka on nyt saapunut myös meidän verkkokauppaamme. Tästä älykellosta löytyvät muistakin Polarin urheilukelloista tutut ominaisuudet, kuten päivittäinen treeniopas FitSpark, palautumista seuraava Nightly Recharge, integroitu GPS, Precision Prime -rannesykkeenmittaus sekä ohjattu hengitysharjoitus Serene. Nightly Recharge mittaa palautumisesi joka yö ja FitSpark -treeniopas antaa sinulle henkilökohtaista treeniopastusta.

Polar on tämänkin mallin kohdalla jatkanut samaa simppeliä ja tyylikästä linjaa. Kello painaa vain 32 grammaa ja siinä on ohut sekä siro muotoilu. Pelkistetyn ulkonäkönsä myötä kello sopii niin arki- kuin treeniasuusi.

 

Unite-fitnesskello on tehty kestämään kovempaakin käyttöä: kellotaulun pinta on lasikuidulla vahvistettua polymeeriä ja ohjauspainike materiaaliltaan ruostumatonta terästä. Kello on vedenkestävä, joten sen voi ottaa mukaan myös uintiharjoituksiin.

 

 

PolarUnitepic.png

 

 

Polar Unite-fitnesskello on suunniteltu ympärivuorokautiseen käyttöön. Tätä tukee muun muassa sen pitkäkestoinen akku. Akun luvataan kestävän jopa 20 tuntia treenitilassa, ja jopa neljä päivää kellotilassa jatkuvan sykeseurannan ollessa päällä. Kello toimii kosketusnäytöllä, jonka myötä voit vaihtaa nopeasti näkymää eri toimintojen välillä.

 

Kellotaulun vasemmassa alakulmassa olevasta ohjauspainikkeesta painamalla pääset valitsemaan haluamasi urheilutilan, kuten voimaharjoittelun, juoksun, kävelyn tai uinnin. Treenisuorituksen saat keskeytettyä tai päätettyä painamalla uudestaan ohjausnäppäintä. Pyyhkäisemällä kellotaulua oikealle näet muun muassa päivän aktiivisuustason, senhetkisen sykkeesi sekä dataa viimeisimmästä treenistäsi. 

 

Silikonirannekkeella varustetusta Unite-urheilukellosta on saatavilla kattava valikoima eri värejä. Polarin mukaan ranneke on valmistettu kierrätetystä PET-langasta. Silikoninen ranneke on valmistajan mukaan myös joustava, joten sen pitäisi istua napakasti ja mukavasti ranteesi ympärille. Halutessasi voit myös personoida Unite-kellosta haluamasi näköisen vaihtamalla rannekkeita ja kellotaulun väriteemoja. Niinkuin muissakin Polarin kelloissa, myös Unite-fitnesskellosta löytyy kaksi eri kokovaihoehtoa: S ja M/L. Molemmat koot tulevat myyntipakkauksen mukana. S-kokoisessa rannekkeessa ranteen ympärysmitta on 130–185 mm ja M/L-koon rannekkeessa ranteen ympärysmitta on 155–210 mm. 

 

 

Untitled.png

 

 

Kellon käyttöönotto onnistuu iOs- ja Android-puhelimella, tietokoneella tai suoraan kellosta. Käyttöönoton yhteydessä kello kysyy sinulta muutamat kysymykset, joiden tarkoituksena on tehdä kellosta juuri sinun käyttöösi sopiva. Pääset valitsemaan muun muassa uni- sekä aktiivisuustavoitteesi. Lisäksi voit valita haluamasi kielen, ajan esitysmuodon sekä ilmoittamaan kummassa ranteessa pidät kelloa.

 

Kellon käyttöä tukee Polar Flow -sovellus, josta pääset seuraamaan tarkempaa dataa liikuntasuorituksistasi ja palautumisestasi. Kun käytät harjoittelun aikana Polar-urheilukelloa, saat synkronoitua harjoitustietosi suoraan Polar Flow -ohjelmaan. 

 

Tehokkaan ja tavoitteellisen treenaamisen avaintekijät ovat fiksusti suunnitellut urheiluharjoitukset sekä riittävä palautuminen. Näiden tavoitteiden optimoimisessa urheilukello on loistava apuväline! Polar Unite -fitnesskello sopiikin erityisesti kaikille niille, jotka haluavat aktiivisesti seurata urheilusuorituksiansa, oman kuntonsa kehittymistä sekä palautumisen tilaa.

 

Kommentoi alle mitä odotuksia tämä kello herätti sinussa, ja käytätkö sinä treenaamisen yhteydessä urheilukelloa? 🙂

 

Tilaa Polar Unite -fitnesskello tästä

 

 

 

Unite.png

 

 

 

Lue lisää:

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Esittelyssa-uusi-Polar-Unite-fitnesskello/ba-p/207957
Linkki kopioitu
1 kommentti 👇