Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Galaxy Unpacked 2021.png

 

Edit Tero: kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Kiitos kaikille 🙂

 

Arpaonni suosi seuraavasti:

 

Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello --> @jaypekka 

Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet --> @Moikkelis92 

Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke --> @mnmnmn 

 

----

 

Edit MinnaLN: Samsung Unpacked 2021 -tilaisuudessa paljastettiin seuraavat tuotteet:

 

 • Galaxy S21 5G, 8+128 Gt.
 • Galaxy S21 5G, 8+256 Gt.
 • Galaxy S21+ 5G, 8+128 Gt.
 • Galaxy S21+ 5G, 8+256 Gt.
 • Galaxy S21 Ultra 5G, 12+128 Gt.
 • Galaxy S21 Ultra 5G, 12+256 Gt.
 • Galaxy S21 Ultra 5G, 16+512 G

 

Samsungin huippupuhelin kolmikko vaikuttaa todella lupaavalta ja ne ovat nyt ennakkotilattavissa verkkokaupastamme. Toimitukset ovat alkaneet 29.1. ja laitteet toimitetaan tilausjärjestyksessä. S21-sarjan esittelyssä kerromme tarkemmin uutuus trion ominaisuuksista.

 

Lisäksi Samsung julkisti uudet täyslangattomat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet sekä esineisiin kiinnitettävissä olevat Galaxy SmartTag -paikantimet. Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden esittelyssä on kerrottu tarkemmin tämän uutuuden ominiaisuuksista.

 

samsung S21 ennakkotilaajan etu.jpg

 

Ennakkotilaamalla Galaxy S21 Ultra 5G:n saat Galaxy Buds Pro -kuulokkeet ja Galaxy SmartTagin yhteishintaan 9,90 €. Ennakkotilaamalla Galaxy S21 tai S21+ 5G:n saat Galaxy Buds Live -kuulokkeet ja Galaxy SmartTagin yhteishintaan 9,90 €. Tarjous on voimassa 28.1.2021 saakka.

 

---

 

Samsung vahvisti järjestävänsä 2021 Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden verkkotapahtumana 14.1. kello 17 Suomen aikaa. Julkistustilaisuutta pääset seuramaan livenä Samsungin sivuilta tai alta löytyvästä YouTube-videosta. 👇

 


Ennen virallista julkistusta olemme saaneet lukea ja nähdä paljolti spekulointia mitä Samsungin uutuudet tulevat olemaan, vaan miten nämä huhut pitävät paikkansa jää nähtäväksi. Jatketaan spekulointia ja keskustelua täällä Yhteisön puolella!

 

liity keskusteluun ja osallistut arvontaan

 

Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme Samsungin tuotetta:

 

 

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi odotuksistasi Galaxy Unpacked -julkistustilaisuudesta sekä ensifiiliksistä lanseerauksen yhteydessä.


Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16.59 mennessä).
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana).
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17.00 - 20:00 välisenä aikana).

 

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Galaxy Unpacked -julkistustilaisuus 14.1.2021


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 8.1. – 14.1.2021 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan:
-Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 459 euroa.
-Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 169 euroa.
-Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 49 euroa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16:59 mennessä)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)


Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 18.1 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 8.1.2021

Mitä tuolla blurratussa boksissa Samsungin teaser-videolla mielestäsi siintää?

 

 

Tulemme julkaisemaan tarkempaa tietoa uutuuslaitteista, hinnoittelusta ja saatavuudesta tänne Yhteisöön heti julkistustilaisuuden jälkeen, eli pysyhän kanavalla.

MinnaLN
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Galaxy-Unpacked-2021/ba-p/216600
Linkki kopioitu
121 kommenttia 👇
kiisseli67
Kunniajäsen

On kyllä hyvin blurrattu tuo video 🤔, en saa selvää tuon perusteella mitä on tulossa. Pitää olla varppeillaan ja osallistua ensi viikolla tilaisuuteen 😊

sannaz
Uusi keskustelija

Hmmm, vaikea sanoa, ihan uudenlainen puhelinmalli.. pitää seurata, kiinnostaa kovasti 👍😃

kustaa1967
Konkari

Eipä tosiaan aloituksen tuotteesta oikein selvää saa , mutta kyllä se selviää hyvin pian. 😀

EMILLIA
Rekisteröitynyt ☆

Tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ennakkotiedon perusteella. Samsungilla yleensä on mielenkiintoisia tuotteita jotka ovat tutustumisen arvoisia. 

soooffeli
Tutustumassa

Mielenkiintoista! Hyvin on blurrattu, ei kyllä saa selvää mikä siellä on, tuli mieleen kauitinkin. Jännityksellä jään odottamaan 🙂

amggotleir
Kommentaattori

Siirrettävä kaiutin 🙂

Moikkelis92
Uusi keskustelija

Toivonmukaan nyt parantaisivat niitä kameroita.

 

Itse vähän pettynyt viime vuonna.

AsiakasY
Vakiokalustoa ☆☆

Olisko uusi S21-puhelin tulossa nyt esittelyyn.

somettaja
Uusi keskustelija

Innolla odotan, vaikuttaa hyvältä! 😊

Wazza
Rekisteröitynyt ☆

Uutta puhelinta sieltä pukkaa tulemaan..mielenkiintoista😀

puussa
Uusi keskustelija

Oliskohan uus Samsung puhelin🙄

timohattunen
Uusi keskustelija

@puussa@  kirjoitti:

Oliskohan uus Samsung puhelin🙄


Suurella mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Skkeus
Uusi jäsen

Eiköhän lie jonkun sorttinen kaiutin

Rytilyyli
Uusi keskustelija

Mielenkiintoista! 😁

Lypite
Uusi keskustelija

Hiisi että on vaikeeta tänne kirjoittelu 🤔
Luulempa että videolla on Samsung CalaxyS21 Ultra,mene ja tiedä

 

rop07
Uusi keskustelija

 

Uutuus puhelin kiiNnostaa. Seuraan innolla!

Tindeloo
Uusi keskustelija

Jännityksellä odottaen ja toivottavasti kerkeän osallistumaan myös julkistustilaisuuteen, riippuu ihan millä tuulella vauva päättää olla.. 😄 Luulisin sen olevan jonkunlainen bluetooth kaiutin. 

Mkr81
Uusi jäsen

Uudella teknologialla toivottavasti tulee taas uusia hyödyllisiä ominaisuuksia ja kestävää laatua.

Blindeyex
Uusi jäsen

uuden sukupolven taitttuva puhelin

Jeje2
Uusi keskustelija

Mielenkiinnolla odotan mitä tulee 🙂 

Annasdi
Rekisteröitynyt ☆

@MinnaLN@  kirjoitti:

Galaxy Unpacked 2021.png

 

 

Samsung vahvisti järjestävänsä 2021 Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden verkkotapahtumana 14.1. kello 17 Suomen aikaa. Julkistustilaisuuteen pääset osallistumaan Samsungin sivuilta.


Ennen virallista julkistusta olemme saaneet lukea ja nähdä paljolti spekulointia mitä Samsungin uutuudet tulevat olemaan, vaan miten nämä huhut pitävät paikkansa jää nähtäväksi. Jatketaan spekulointia ja keskustelua täällä Yhteisön puolella!

 

liity keskusteluun ja osallistut arvontaan

 

Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme Samsungin tuotetta:

 

 

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi odotuksistasi Galaxy Unpacked -julkistustilaisuudesta sekä ensifiiliksistä lanseerauksen yhteydessä.


Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16.59 mennessä)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17.00 - 20:00 välisenä aikana.

 

Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: Galaxy Unpacked -julkistustilaisuus 14.1.2021


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 8.1. – 14.1.2021 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot

Palkintona arvotaan:
-Samsung Galaxy Watch 3 45 mm 4G -älykello yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 459 euroa.
-Samsung Galaxy Buds Live -bluetooth-kuulokkeet yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 169 euroa.
-Samsung Galaxy Fit2 -älyranneke yksi (1) kappale. Palkinnon arvo: 49 euroa.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa Galaxy Unpacked -julkistustilaisuuden malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

 1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 8.1. - 14.1. kello 16:59 mennessä)
 2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)
 3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.1. kello 16:59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.1. kello 17 - 20:00 -välisenä aikana)


Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 18.1 ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 8.1.2021

Mitä tuolla blurratussa boksissa Samsungin teaser-videolla mielestäsi siintää?

 

 

Tulemme julkaisemaan tarkempaa tietoa uutuuslaitteista, hinnoittelusta ja saatavuudesta tänne Yhteisöön heti julkistustilaisuuden jälkeen, eli pysyhän kanavalla.


Aluksi mietin että puhelin mutta kuitenkin näyttää joltain kaiuttimelta. Puhelin ja kaiutin yhdistetty ? 😄

Dexbaxter
Uusi jäsen

Wautsi wau!! 😄 Odotan kyllä jo enemmän kuin innoissani tulevia uutuustuotteita. Pidetään nyt sitten myös peukut vahvasti pystyssä ja jäädään iloisia voittouutisia nyt siis odottelemaan myös itse tästäa arvonnasta. 👍👍

taina20
Uusi jäsen

mielenkiintoista, odotellaan innolla

Kukka12345
Uusi keskustelija

Uskoisin, että tuolta paljastuu taitettava puhelin.

 

Jännittyneenä odotan mitä lanseerataan, kun tilaisuutta on niin paljon etukäteen hypetetty! 

Markkuseta
Uusi jäsen

Jotain huippua tulossa ehdottomasti 🙂

mixuccc
Rekisteröitynyt ☆

Älykaiutin voisi olla tulossa. 

parsakaalikeitto
Uusi jäsen


Bluetooth-kuulokkeet

feher
Uusi keskustelija

Mielenkiintoista tulee olemaan, nää julkistamisjutut on kivoja, joku puhelinhan siellä varmaan on 🙂 

Ike73
Uusi jäsen

Uutuus puhelin joka on aivan erimallinen mihin totuttu 🤘😎🤘 kolmoiskameralla 👍

Laguu
Tutustumassa ☆

Blurratussa boksissa on uuden s21-sarjan kameramoduuli. Olen kalunnut jo netin puhki tämän unpacked eventin sisällöstä ja 3 uutta luuria, kuulokkeet ja galaxy tag paikanninhan sieltä tulee. Galaxy buds prot lähtevät heti ostoon kun saataville tulevat!

Laguu
Tutustumassa ☆

@amggotleir@  kirjoitti:

Siirrettävä kaiutin 🙂


Blurratussa laatikossa uusi kameramoduuli.

 

Edit MinnaLN: korjattu lainausta hieman.

Eve95
Uusi jäsen

On kyllä loistavasti blurrattu, jännityksellä odotan mitä sieltä paljastuu 🙂 

Touhokas
Uusi keskustelija

Jokin älylompakko 😏

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Puhelimien kestävyys ja vesitiiviys on itselläni uudessa puhelimessa tärkeää.

Sekunti
Kunniajäsen

@MinnaLN  kirjoitti:

Mitä tuolla blurratussa boksissa Samsungin teaser-videolla mielestäsi siintää?


Galaxy S21 -puhelimelle suunniteltu upouusi laajakulmakamera. Huhujen mukaan sen valmistaja on Sony 🤗

laplau
Kommentaattori

Näyttää vähän paksulta puhelimeksi. Vaan jospa ovat innostuneet paksuista puhelimista! 

makitus
Uusi jäsen

Eipä oikein saa selvää, seurataan tilannetta kiinnostuksella

jaypekka
Kunniajäsen

Odotan jotain uutta ja erilaista! 5G ei ole itselle se suurin valttikortti, vaan ehkä enemmänkin kamerapuolen osasto. 🆕🌟📸📱

jaypekka
Kunniajäsen

jaypekka_0-1610394200028.png


@jaypekka@  kirjoitti:

Odotan jotain uutta ja erilaista! 5G ei ole itselle se suurin valttikortti, vaan ehkä enemmänkin kamerapuolen osasto. 🆕🌟📸📱


Odotan samalla vaha parempa kaannos Samsungi 😂

 

semilanceata
Uusi jäsen

Toivottavasti joku uudentyyppinen erittäinhyvä soundinen kaiutin puhelimelle.

Mikroautouuni
Kommentaattori

Sellainen tuntuma on, että uutta Samsungin huippumallia sieltä on tulossa. Toki jotain oheislaitettakin voi olla. Kuulokkeet tai kaiutin vaikka.

miljaka
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla ja jännityksellä jään odottamaan mitä videolta paljastuu! 

huippu
Uusi jäsen

Jopas, kolme pesänen pesispeli.... no ei ehkä, - oisko ämyri??

Terok66
Tutustumassa

Uusi kamera moduuli varmaankin

Teliailija
Tutustumassa

Uusi taittuvamallinen taitaa olla tulossa.

jesodes
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla odottelen, josko Samsungin oma Exynos vihdoin ja viimein veisi Snapdragonia tehoissa 😄 

Hellallen
Tutustumassa

Vaikea sanoa, mun uus kello rikkimenneen tilalle =D

tubaa
Rekisteröitynyt ☆

Todennäköisesti matkakaiutin

pepea44
Uusi jäsen

Uusi puhelinmalli?

Lilyana
Uusi jäsen

Uusi Galaxy?

 

Edit MinnaLN: poistettu quote-merkintä.