Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kaikki värit Harman Kardon 5.png

 

Mikä Harman Kardon?

 

Harman Kardon -kaiuttimet ovat osa Harmania, joka on Samsungin tytäryhtiö. H/K on keskittynyt tekemään nimenomaan äänilaitteita kotiin ja autoihin. Kaiuttimet ovat tunnettuja klassisesta ja tyylikkäästä muotoilustaan, joka on yhtenevä ja tunnistettava laitteesta riippumatta.

 

Harman Kardonin kaiuttimia näkee kodin lisäksi autoissa.Harman Kardonin kaiuttimia näkee kodin lisäksi autoissa.

 

Kaiuttimen ulkomuoto hurmaa

 

Kaiuttimessa on edeltäjäänsä näkyvämpi ja tukevampi alumiininen kantokahva, ja sen muotoilu kannustaakin kaiuttimen mukana kuljettamiseen. Uusittu muotoilu on erityisesti suunniteltu ihmisille, jotka haluavat kantaa ja kaiuttaa musiikkiaan myös kodin ulkopuolella. Laitetta ei ole painollakaan pilattu, koska se painaa vain hitusen alle kolme kiloa – mikä sekin tekee siitä erinomaisen kantaa mukana. 

 

Laite on muodoltaan symmetrisen pyöreä, ja se sopii nätisti koristamaan kotia muiden laitteiden sekaan tai vaikka hyllylle ihan itsenäisesti. Kaiuttimen materiaalipaketti on laadukas yhdistelmä alumiinia ja tekstiiliä, joka tekee siitä laadukkaan ja ainutlaatuisen. Korkealaatuinen ulkonäkö takaa sen, että kaiutin sopii jokaiseen kotiin ja näyttäytyy äänitoimintojensa lisäksi design-elementtinä.  Laite on saatavilla Telian verkkokaupasta kolmessa eri värissä: harmaana, sinisenä ja mustana. Omaan silmään sinisen ja kullan yhdistelmä on erityisen houkutteleva.

 

Kaiuttimien värit ovat tyylikkäitä ja sopivat kaikenlaisiin koteihin.Kaiuttimien värit ovat tyylikkäitä ja sopivat kaikenlaisiin koteihin.

 

Tärkeimmät speksit

 

Harman Kardonista lähtevä ääni on vahvan basson kyllästämää ja puhdasta. Kaiutin soi langattomasti Bluetoothin välityksellä, ja sen saakin näppärästi yhdistettyä äly- ja  audiolaitteisiin, kuten Bluetoothia tukevaan vinyylisoittimeen. Rikas äänimaisema sopii isompaankin tilaan, etenkin jos kaiuttimia nappaa mukaansa kaksin kappalein. Voit nimittäin yhdistää kaksi kaiutinta toisiinsa langattomasti luodaksesi mahdollisimman kattavan ja tasaisen äänen. 

 

HK 5.jpg

 

Musiikkia voi vaihdella kahden kaiuttimeen langattomasti yhdistetyn älylaitteen välillä. Tämä voi toki aiheuttaa kilpailuasetelman kavereiden kesken, mutta sopu sijaa antaa ja lempimusaa voikin kuunnella näppärästi vuorotellen molempien puhelimista. Musiikin soittamiseen soveltuu muun muassa maailman suosituin musiikkipalvelu Spotify.

 

Laitteessa on omat nappinsa äänenvoimakkuuden säätämiseen sekä Bluetoothin kytkemiseen ja toisen kaiuttimen langattomaan yhdistämiseen (Wireless Dual Sound pairing). Saat jo soivan kaiuttimen yhdistettyä toiseen painamalla pitkään Bluetooth-näppäintä. 

 

Bluetoothin välityksellä saat lempimusiikkisi soimaan langattomasti.Bluetoothin välityksellä saat lempimusiikkisi soimaan langattomasti.

 

Akunkesto on laitteessa jopa 8 tuntia, eli ihan heti ei tarvitse olla pistorasiaakaan metsästämässä. Latausaika sen sijaan on 5 tuntia. Itse olen pitänyt omia Harman Kardoneitani aina kotona seinässä kiinni, koska ikinä ei tiedä milloin musiikin haluaa napata mukaansa - ja silloin akun on hyvä olla täydessä valmiudessa.

 

Ominaisuudet listattuna

Harman Kardon 5 speksit.JPG

 

Lue lisää: 

 

 

LauraWn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Harman-Kardon-Onyx-Studio-5-lla-saat-taytelaiset-soundit-mukaan/ba-p/190550
Linkki kopioitu
1 kommentti 👇