Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

HonorBandWatch.png

 

Älykellot ja -rannekkeet ovat tulleet jäädäkseen ja yhä useamman ranteesta löytyykin treenikaveri, joka mittaa ainakin askeleita, sykettä ja kuljettua matkaa. Tässä artikkelissa esittelyvuorossa ovat edullisemman hintaluokan kellot, jotka sopivat mainiosti perusliikkujalle ja liikunnan aloittelijalle. Molemmista löytyy paljon ominaisuuksia, joten hinta-laatusuhde on varmasti kohdillaan.

 

Honor Band 5 -älyranneke tukee sinua aktiivisempaan elämään

 

Honor Band 5 on kevyt ja huomaamaton fitness-ranneke, joka edullisesta hinnastaan huolimatta sisältää paljon eri ominaisuuksia. Rannekkeen avulla saat dataa päivän aktiivisuustasostasi, sykkeestäsi, askeleistasi sekä unen laadusta ja sen määrästä. Kirkkaasta AMOLED-näystöstä voit valita omaan tyyliisi sopivia kellotauluja tilanteen ja mielesi mukaan.

 

True Sleep -sovelluksen avulla voit seurata unen laatua ja määrää. Se tunnistaa kuusi yleistä uniongelmaa ja tarjoaa niin unenlaatuarvioita, kuin suosituksia syvemmän ja terveyttä edistävämmän unen saavuttamiseksi. Liikkujalle on tarjolla kymmenen erilaista Fitness-tilaa ja näiden avulla voit seurata sykettä, kuntoiluaikaa, etäisyyttä, askelnopeutta, vauhtia, kaloreiden kulutusta, ja voit pitää sitä mukana myös uidessasi. Se nimittäin tunnistaa neljä yleisintä uintivetoa automaattisesti, ja laskee uimasi matkan ja uintinopeuden. Ranneke on vesitiivis 50 metriin asti, joten voit huoletta pitää sitä kädessäsi myös vesisateella tai käsiä pestessä.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: AMOLED Full Color 240 x 120 pikseliä, kellotaulun koko 0,95”

Akun kapasiteetti: 100 mAh

Valmiusaika: 14 päivää yhdellä latauksella

Rungon materiaali: muovi

Ranneke: silikonia

Mitat: 43 x 17,2 x 11,5 mm

Paino: 22,7 g

IP-luokitus: 5 ATM

Myyntipakkauksen sisältö: Honor Band 5, lataustelakka, latauskaapeli, turvallisuusohjeet, takuukortti

 

Tilaa Honor Band 5 tästä

 

 

Honor Band 5 seuraa mm. askeleitasi, kuluttamiasi kaloreita ja kulkemaasi matkaa.Honor Band 5 seuraa mm. askeleitasi, kuluttamiasi kaloreita ja kulkemaasi matkaa.

 

 

Honor Watch ES sopii hyvin ensimmäiseksi älykelloksi

 

Watch ES fitnessrannekeessa on ominaisuuksia hieman enemmän kuin aktiivisuusrannekkeessa, ja se sopiikin mainiosti vaikka ensimmäiseksi älykelloksi. Tätä mallia onkin kutsuttu puoliksi aktiivisuusrannekkeeksi ja puoliksi älykelloksi, ja sitä se varmasti onkin. Muotoilultaan se poikkeaa paljonkin perinteisestä älykellosta ja aktiivisuusrannakkeesta. Suorakaiteen muotoinen kello-osa on hieman pyöristetty, joten sen on sanottu istuvan ranteeseen hyvin. Kirkas 1,64” AMOLED-näyttö toistaa värit kirkkaasti, jolloin tarpeelliset tiedot hahmottaa hyvin nopeallakin vilkaisulla. Kellotaulujen valikoima on suuri, joten jokainen käyttäjä löytää varmasti itselleen sopivan tyylin.

 

Erilaisia urheilutiloja kellosta löytyy 95 kappaletta. Lisäksi siinä on 12 animoitua treeniohjelmaa ja 44 animoitua kuntoiluliikettä, joiden avulla liikkuminen on varsinkin aloittelijalle mielekkäämpää. Miltä kuulostaa esim. toimiston pikatreeni tai vatsalihas-harjoitus? Harjotteita on kaiken tasoisille liikkujille ja niiden lyhyt kesto myös motivoi tekemään treenit kiireisenkin elämänrytmin lomassa. Automaattinen kuntoilun tunnistus tunnistaa, kun juokset tai kävelet ulkona tai sisällä, soudat tai käytät elliptistä kuntoilulaitetta. Watch ES seuraa harjoitteluasi ja antaa henkilökohtaisia ohjeita ja suosituksia, jotka perustuvat mm. sykkeeseen ja kulutettuihin kaloreihin. Sykkeenmittaus toimii 24/7 ja se ilmoittaa myös kohonneista tai epätavallisista sykkeistä. TrueSleep- ja TrueRelax -toiminteet puolestaan seuraavat unenlaatuasi ja stressitasojasi. Kello sisältää myös Hengitys-sovelluksen, jonka hengitysharjoitukset auttavat mielen rauhoittumisessa.

 

Aktiivisuusrannekkeesta poiketen Watch ES kautta voit myös tarkistaa saapuvat puhelut, viestit ja kalenterin tapahtumat. Tämä edellyttää toki että laite on paritetty Bluetooth-yhteydellä puhelimeesi. Lisäksi voit tarkistaa kellosta sääennusteen, hallita musiikkia ja pysyä perillä esim. kuukautiskierrostasi. Varsin monipuolinen laite siis kyseessä.

 

Tärkeimmät tekniset tiedot:

 

Näyttö: AMOLED 1,64”, 456 x 280 pikseliä, kosketusnäyttö

Valmiusaika: Jopa 10 päivää

Rungon materiaali: Tekninen muovi

Ranneke: Silikoni Mitat: 46 x 30 x 10,7

Paino: 21g ilman ranneketta

IP-luokitus: 5ATM

Muisti: 4Gt

Yhteensopivuus: Android 5.0 tai uudempi

Muuta: SpO2 – happisaturaation mittaus

Myyntipakkauksen sisältö: Honor Watch ES, latausalusta ja kaapeli, pikaopas, turvallisuusohjeet ja takuukortti

 

Tilaa Honor Watch ES tästä

 

Honor Watch ES on tilattavissa kolmessa värissä, valkoisena, mustana ja pinkkinä.Honor Watch ES on tilattavissa kolmessa värissä, valkoisena, mustana ja pinkkinä.

 

Lue myös nämä

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Honor-Band-5-ja-Honor-Watch-ES-edulliset-ja-monipuoliset/ba-p/217731
Linkki kopioitu