Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei FreeBuds Lipstick kansi.jpg

 

Huawein uutuus FreeBuds Lipstick -kuulokkeet erottuvat massasta kauniilla muotoilullaan ja eritoten kuulokkeiden latauskotelo pistää silmään. Se on nimittäin tehty muistuttamaan huulipunapuikkoa! Näistä täysin langattomista kuulokkeista löytyy paljon muutakin kuin vain kaunis design. Huawei kertoo kuulokkeissa olevan kehittynyt melunvaimennustekniikka, täyteläinen äänentoisto sekä voit yhdistää ne kahteen laitteeseen samanaikaisesti. Voisi sanoa, että nämä kuulokkeet tarjoavat arjen luksusta niin ulkomuodoltaan kuin käytettävyydeltäänkin. Käydään tässä artikkelissa tarkemmin läpi, mitä kaikkea FreeBuds Lipstick -kuulokkeet tarjoavat käyttäjälleen.

 

Kevyet ja kauniit kuulokkeet mukautetulla äänenvaimennuksella

 

FreeBuds Lipstick -kuulokkeiden runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja pinta on kiillotettu niin, että se on yhtä sileä kuin peili. Huawei on kiinnittänyt erityistä huomiota kuulokkeiden ja kotelon värimaailmaan, ja kotelo onkin klassisen värinen – siinä yhdistyvät musta ja kulta. Avaamalla kotelon, paljastuu sisältä punaiset kuulokkeet, aivan kuten huulipunassa ollaan perinteisesti totuttu näkemään punaisen eri sävyjä. Kuulokkeiden kotelo on kompakti, joten se sujahtaa helposti pieneen tilaan esimerkiksi laukkuun tai taskuun.

 

FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat paljon muutakin kuin vain kiillotettua pintaa ja muotoilua. Molempien kuulokkeiden sisällä on suuri 14,3 millimetrin LCP-dynaaminen ohjain, jonka avulla saavutetaan poikkeuksellisen hyvä äänenlaatu. Taajuusalueena on 40 kHz, joka valmistajan mukaan mahdollistaa suosikkikappaleiden sointujen ja melodioiden kuuntelun aivan uudella tavalla. Huawei kertoo kuulokkeissa olevan oma bassoa tehostava moottori, joka lisää kalvon tärinää ja tuottaa sen myötä syvän basson.

 

Kuulokkeiden muotoilussa on otettu huomioon ergonomia ja Huawei ilmoittaakin kuulokkeiden käyttämisen olevan aina miellyttävää. FreeBuds Lipstick -kuulokkeet ovat myös kevyet – yksi kuuloke painaa vain 4,1 grammaa. Kuulokkeet tunnistavat älykkäästi myös sisäkorvasi muodon sekä yksilöllisen käyttötapasi, ja valmistajan mukaan kuuloke tarjoaa juuri sinulle parhaiten sopivan ja mukautetun melunvaimennuksen. Mukautettu melunvaimennus vähentää matalataajuisten ympäristömelujen vaikutusta, samalla tarjoten nautinnollisempaa kuuntelun maailmaa juuri sinulle. Kuulokkeissa on 30 milliampeerin akku ja Huawei kertoo akun kestävän jopa neljä tuntia jatkuvaa toistoa. Latauskotelolla akunkesto on jopa 22 tuntia, joten voit käyttää kuulokkeita huoletta pitkin päivää.

 

Huawei FreeBuds Lipstick kuulokkeet.png

 

Tekniset tiedot:

 

 • Kuulokkeen tyyppi: Täysin langattomat kuulokkeet
 • High-Resolution Audio: Kyllä
 • Aktiivinen melunpoisto: Kyllä
 • Aktiivinen melunvaimennustekniikka: Open-Fit Active Noise Cancellation 2.0
 • Äänentoistotila: Stereo
 • Himmennin: 14.3. mm
 • Säädöt: Volyymi, vastaus/loppu, toisto/tauko, seuraava/edellinen kappale, puhelun hylkäys, ääniohjaus, melunvaimennus päällä/pois
 • Akunkesto: 30 mAh, Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois): jopa 4 h, Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä): jopa 2.5 h, Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus pois) (sisältää latauskotelon): jopa 22 h, Jatkuva toisto (aktiivinen äänenvaimennus päällä) (sisältää latauskotelon): jopa 14 h
 • Yhteydet: Bluetooth 5.2
 • Suojaus/IP-luokitus: Roiskeenkestävä, dust-resistant, vedenkestävä, IPX4
 • Mitat ja paino: Latauskotelo: 2.74 cm x 2.74 cm x 7 cm / 85.4 g, Korvanappi: 1.68 cm x 1.85 cm x 4.14 cm / 4.1 g
 • Sisältyvät lisävarusteet: USB-C latauskaapeli, Latauskotelo (410 mAh)

 

Lue lisää:

 

 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Huawei-FreeBuds-Lipstick-Kaunis-muotoilu-tarjoaa-arjen-luksusta/ba-p/235391
Linkki kopioitu