JBL Link 10 on kompakti älykaiutin joka kulkee menossa mukana

  • 16 November 2021
  • 1 kommentti
  • 23 katselukertaa


Oletko miettinyt kaiuttimen ostamista, mutta valinnanvaikeus iskee samantien, kun pitäisi valita se oikea monen eri valmistajan ja laitteiden väliltä? Jos musiikin kuuntelu on lähellä sydäntäsi, niin tässä on kaiutin, joka on oivallinen valinta.


 


JBL Link on ääniaktivoituva ja kannettava Bluetooth-älykaiutin, joka on varustettu langattomalla verkolla. Kattavalla stereosoundilla toimiva Link 10 mahdollistaa valmistajan mukaan vaikuttavan ja kristallinkirkkaan hifi-äänentoiston. Nauti siis musiikin tunnelmasta tällä sykähdyttävällä soittimella, joka täyttää äänentoistollaan tilan kuin tilan!


 


Kaiutin kulkee näppärästi menossa mukana pienen kokonsa myötä


 


Link 10 -kaiutin on kooltaan pienikokoinen ja siro. 0,7 kg painoinen laite kulkee kätevästi laukussa ja on siten helppo kantaa mukana paikasta toiseen. Kaiutin on vesitiivis (IPX7) materiaalien ansiosta, joten sen voi ottaa huoletta esimerkiksi rannalle tai uima-altaalle mukaan ilman pelkoa sen kastumisesta. Kaiuttimen valmistuksessa on käytetty kestävää kangasta ja kumia, jotka suojaavat kaiutinta pölyltä, vedeltä sekä likaantumiselta.


 


JBL Link 10 on varustettu 4000 mAh akulla. Kaiutin ladataan sen mukana tulevalla laturilla ja yksi neljän tunnin latauskerta mahdollistaa jopa viisi tuntia yhtäjaksoista musiikin kuuntelua. Kaiutin on saatavilla mustana sekä valkoisena, ja se on myös loistava sisustuselementti tyylikkään ulkonäkönsä puolesta. 


 


Android ja iOS puhelimiin saatavan Google Home -sovelluksen avulla voit ohjata ja hallita kaiutinta. Kaiuttimen käyttöönotto ja asetuksien muuttaminen tapahtuu Google Home -sovelluksen kautta.


 


 



 


Sisäänrakennettu Chromecast ja Google Assistant


 


Kaiuttimessa on sisäänrakennettuna Google Assistant sekä Chromecast. Google Assistantille voit esittää pyyntöjä muun muassa englanniksi tai ruotsiksi. Sanot vain "OK Google" ja pyydät sitä soittamaan musiikkia. Esität vain kysymyksen, niin JBL Link 10 vastaa. Sinun ei tarvitse siten painaa enää näppäimiä, vaan ohjaus tapahtuu äänelläsi. Pyynnöstä saat kaiuttimen vaihtamaan kappaletta, hakemaan tiettyä artistia tai voit vaikka kysyä siltä sääennustetta. Kätevää eikö?


 


Chromecastin ansiosta voit soittaa kaiuttimessa musiikkia suoraan puhelimestasi helposti ja vaivattomasti. Voit soittaa kaiuttimen kautta suoratoistopalveluja, kuten Google Play Musicia, Spotifyta, Deezeriä tai Pandoraa, sekä kuunnella radiota tai podcasteja.


 


Jos yksi kaiutin ei riitä, niin halutessasi voit parantaa kuunteluelämystäsi entisestään ja kuunnella musiikkia useasta eri kaiuttimesta. Chromecastin ansiosta voit rakentaa useammalla JBL Link -älykaiuttimella monipistejärjestelmän ja näin soittaa musiikkia samanaikaisesti useassa huoneessa kristallinkirkkaalla 24-bitin / 96 kHz:n surround-äänenlaadulla.


 


Tekniset tiedot


 



  • Lähtöteho: 2 x 8W

  • Taajuusvaste: 65 Hz-20kHz

  • Akku: 3,7V, 4000 mAh

  • Akun latausaika: 4 tuntia (5V 1A -latauksella)

  • Akunkesto: jopa 5 tuntia (riippuu äänenvoimakkuudesta ja sisällöstä)

  • Langaton verkko: 802.11b/g/n/ac (2,4/5 GHz)

  • Bluetooth: v. 4.2

  • Tuetut äänimuodot: HE-AAC, LC-AAC, MP3, Vorbis, WAV (LPCM), FLAC, Opus

  • Mitat: 86 x 169 mm

  • Paino: 710 g


 


 



 


 


Katso myös:



1 kommentti

Kunniamerkki +9

Hei

Ostin JBL Charge 4 -kevyen kannettavan lisäkauttimen. Musiikin takia tietysti,

 

Teknisiä tietoja on tässä.

Bluetooth.  4.2

Paino.       965 g

Mitat.        220 x 95 x 93

Kaiutinelementti.          50 x 90 mm

Taajuusvaste.         60 Hz - 20 KHz

Akun latauaika.       4 tuntia. (5 V/2,3 A)

Toistoaika.              jopa 20 tuntia riippuen ...

UBS-latauslähtö.    5 V / 2 A

 

Lyhyen kokeilun jälkeen olen tyytyväinen. Sitä voi käyttä matkapuhelimella tai tabletilla

(minulla iPhone ja iPad). Kotona en sitä tarvitse, koska minulla on siellä kertaluokkaa isompi ja tehokkaampi laite. Tämä tuli mökkikäyttöön. 

 

 

Vastaa