Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Biocase.png

Key Biocase näyttää ensisilmäykseltä katsottuna aivan tavalliselta puhelimen suojakuorelta. Sitä se ei kuitenkaan ole, sillä se poikkeaa valmistusmateriaaleiltaan huomattavasti valtaosasta markkinoilla myydyistä kuorista.

 

Biocase on vehnänoljista sekä kierrätetystä muovista valmistettu kevyt puhelimen suojakuori iPhone-puhelimille. Tämä ekologinen ja biohajoava puhelimen kuori ei sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja, joten se on ympäristöystävällinen valinta. Värivaihtoehtoina Biocase-suojakuorista löytyy vaalean beige (beige hiekka) ja harmaa (tumma kivi).

 

Siisti ja tyylikäs kuori suojaa puhelinta pudotuksilta ja kolhuilta antaen samalla hyvän pidon kädessä. Kuori pehmentää etenkin puhelimen takaosaan sekä kulmiin kohdistuvat iskut ja tuo sen myötä huolettomuutta laitteen käyttöön. Puhelimen liitännät sekä muut näppäimet ovat käytettävissä myös suojakotelon kanssa. Arvosteluiden mukaan kuoret pysyvät hyvässä kunnossa pidemmälläkin käyttöajalla. Koska suojakuori on biohajoava, sen voi kuitenkin hyvällä omalla tunnolla laittaa kierrätykseen sitten, kun aika siitä jättää.

 

Biocase -suojakuorien arvoista ja valmistusmateriaaleista heijastuu tärkeä viesti luonnon ja ympäristön tärkeydestä. Lähes jokainen teko vaikuttaa luontoon. Yksittäinen ihminen voi vaikuttaa ympäristöasioihin esimerkiksi ostopäätöksillään, joten tämä kuori on ympäristöystävällinen lahja niin itsellesi kuin ystävälle. 🙂

 

 

Lue lisää:

 

 

 

 

 

 

HannaSu
Telialainen
Telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Key-Biocase-suojelee-puhelintasi-ja-luontoa/ba-p/220852
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇