Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Huawei MediaPad -tuotesarjan tabletit ovat oivia viihdelaitteitaHuawei MediaPad -tuotesarjan tabletit ovat oivia viihdelaitteita

 

Huawein tabletit ovat tunnettuja tyylikkäästä muotoilustaan, edullisesta hinnastaan sekä laadukkuudestaan. Tabletteja yhdistää myös keveys ja mahdollisuus kuljettaa tablettia näppärästi mukana missä tahansa. Pintaa syvemmälle kurkattaessa laitteista paljastuu kuitenkin paljon eroja, joten itselle sopivan laitteen löytäminen voi olla haastavaa. Vertailussamme ovat mukana Huawein MediaPad -sarjasta mallit T3, T5 ja M5, ja kerromme edempänä tarkemmin eri mallien välisistä eroista, jotta osaat valita parhaiten tarpeitasi vastaavan tabletin. 

 

Huawei MediaPad T3 10" – Laadukas perustabletti

 

Malli ei ole enää myynnissä Telian verkkokaupassa

 

Huawei MediaPad T3 on monikäyttöinen perustabletti, joka sopii hyvin esimerkiksi videoiden katseluun, nettisurffailuun sekä kevyeen työskentelyyn. Kevyt ja ohut tabletti kulkee näppärästi mukana niin repussa kuin bussimatkallakin. Alumiinirakenne on tyylikäs ja samalla vankan tuntuinen. 

 

Tabletissa on pitkäkestoinen akku, joka riittää helposti vaikka koko päiväksi, ja tabletin käyttö sujuu helposti yksinkertaisen käyttöliittymän ansiosta. Lastentilan avulla voit varmistaa turvallisen tablettikokemuksen myös perheen pienimmille käyttäjille.

 

T3 on ehdottomasti hintansa väärti. Se sopii esimerkiksi ensimmäiseksi tabletiksi ja luku- tai viihdelaitteeksi peruskäyttöön. Jos kuitenkin kaipaat esimerkiksi tarkkaa Full HD -kuvaa, kirkkaampaa äänentoistoa tai tehokkuutta, suosittelen tutustumaan myös seuraaviin vaihtoehtoihin.

 

Huawei MediaPad T5 10" – Tehokas viihdelaite

 

Hinta: 249 €

Tutustu tarkemmin verkkokaupassa

 

Huawei MediaPad T3 ja T5 muistuttavat ulkonäöltään valtavasti toisiaan, mutta T5 kätkee sisäänsä muutamia parannuksia, jotka ovat hintaeron arvoisia. Huawei MediaPad T5 on hieno osoitus siitä, että markkinoilla on saatavilla hyvinvarusteltu, tyylikäs ja toimiva tabletti edulliseen hintaan. 

 

Verrattuna MediaPad T3 10:een, Huawei MediaPad T5:ssä on selkeästi parempi tekniikka äänentoiston ja kuvanlaadun osalta. Huawei Histen -teknologialla toteutetut kaksoiskaiuttimet ja Full HD -näyttö tekevät tabletista monipuolisen viihdekeskuksen, ja lisäksi tehokkaampi prosessori tuo käyttöön napakkuutta. 

  

Huawei MediaPad M5 10,8" – Elegantti premium-tabletti laatutietoisille 

 

Malli ei ole enää myynnissä Telian verkkokaupassa

 

Huawei MediaPad M5 edustaa tablettien kärkiluokkaa. Metallinen runko, pyöristetyt kulmat ja laitteen ohuus luovat mukavan saumattoman tuntuman laitteeseen. Huawei MediaPad M5 vastaa laatutietoisemmankin käyttäjän toiveisiin.

 

Huawei MediaPad M5 soveltuu nimensä mukaisesti media- ja viihdekäyttöön. Huomattavaa on, että M5:n näyttö on speksien mukaan tarkempi kuin esimerkiksi vastaavankokoisessa iPad Prossa, ja WQHD näytön kontrasti ja värit ovat myös viritetty kuntoon. Tabletin neljä Harman Kardon -sertifioitua kaiutinta näytön takana ylä- ja alanurkissa komppaavat viihdekäyttöä kirkkaalla ja tarkalla äänellä. 4 gigatavun keskusmuisti ja tehokas 8-ydinprosessori mahdollistavat sovellusten toimimisen sujuvasti ilman takkuilua. Laitteessa on myös näppärä sormenjälkilukija, jonka avulla käynnistys käy sutjakkaasti.

 

M5 taipuu viihdekäytön lisäksi hyvin myös työntekoon, sillä sen saa asetettua näppärään työpöytätilaan, joka luo näytölle tietokonemaisen tuntuman. Tabletin akku puolestaan latautuu tyhjästä täyteen noin kahdessa tunnissa M5:n varustukseen kuuluvan pikalautauslaitteen avulla ja akku kestää käytössä kymmenisen tuntia. 

 

Huawei MediaPad M5 sopii erinomaisesti kaikille laatua arvostaville. Huawein lippulaivatabletti eroaa hintaluokassaan selkeästi laadukkuudellaan, ja vetää vertoja jopa kalliimmillekin laitteille. Alla olevasta taulukosta voit vielä vertailla laitteiden eroja tarkemmin.

 

Tekniset tiedot

 

  MediaPad T3 MediaPad T5 MediaPad M5
Näyttö:

9.6”

1280 x 800 pikseliä

HD

10,1"

1920 x 1200 pikseliä Full HD

10.8”

2560 x 1600  pikseliä WQHD

Mitat: 230 x 160 x 8,0 mm 243 x 164 x 7,8 mm 259 x 172 x 7,3 mm
Käyttöjärjestelmä: Android Nougat 7.0 Android Oreo 8.0 Android Oreo 8.0
Muisti:

2 Gt keskusmuisti

16 Gt tallennustilaa

2 Gt keskusmuisti

16 Gt tallennustilaa

4 Gt keskusmuisti

64 Gt tallennustilaa

Suoritin:

Quad Core A53

4-ydinprosessori

4 x 1.4 GHz

Huawei Kirin 659

8-ydinprosessori

4 x 2.36 GHz

+ 4 x 1.7 GHz

Huawei Kirin 960

8-ydinprosessori

4 x 2,1 GHz

+ 4 x 1,8 GHz

Takakamera: 5 megapikseliä 5 megapikseliä 13 megapikseliä
Etukamera: 2 megapikseliä 2 megapikseliä 8 megapikseliä
Akku: 4800 mAh 5100 mAh 7500 mAh
Paino: 460 g 460 g 498 g
Sormenjälkitunnistin: Ei Ei Kyllä

 

Lue myös: 

EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Matkakokoista-viihdetta-ja-premiumlaatua-Vertailussa-Huawein/ba-p/181679
Linkki kopioitu
4 kommenttia 👇