Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 Spotify.JPG

 

Olen Spotifyn suurkuluttaja. Tein Spotifyn 2014 a year in music -"testin" ja se kertoi että kuuntelin Spotifyn kautta musaa viime vuonna yhteensä 28 300 minuutin verran. 471 tuntia, sama kuin että kuuntelisi musaa yhteen putkeen 20 vuorokautta. "Ihan hyvä" ajattelin, mutta sitten kuulin että kaveripiirissäni kovimmat lukemat oli melkein 40 000 minuuttia...

 

No anyways, kuuntelen siis Spotifyä todella paljon, varsinkin työpaikalla. Laitan luurit päähän ja laitan musan soimaan kun haluan keskittyä vaikka blogikirjoituksen kirjoittamiseen ja sulkeutua muulta maailmalta mutta ennenkaikkea taustamelulta. Autossani on AUX-liitäntä ja kun liitän siihen puhelimeni ja niin pääsen kuuntelemaan Spotifyä myös autoillessani. Reissaan töiden puitteissa jonkin verran lentokoneella Vaasa <-> Helsinki -väliä ja Spotify Premium on ihan ehdoton koska voin kuunnella samoja biisejä myös 33 000 jalan korkeudessa.

 

Käytän Spotifyn "Selaa" -valikon kautta löytyvää "Top-listat" -toimintoa. Siellä on listattuna suosituimpia valmiita soittolistoja, jaettuna eri genreihin ja kategorioihin.

 

Spotify1.jpg

 

Samalla kun kuuntelen näitä valmiita soittolistoja niin poimin sieltä hyviä biisejä omalle soittolistalleni. Alla olevissa kuvissa poimin Antti Tuiskun "Peto on irti" -biisin omalle soittolistalle. Täppäsin ko. biisin kohdalla tuosta ympyrästä jossa on kolme pistettä ja ruutuun aukesi pikavalikko josta valitsin "Lisää soittolistaan".

 

Spotify2.jpg

 

Minulla on muutama oma soittolista mutta valitsin tämän biisin "Tähdellä merkityt" -listalleni ja näin biisi on nyt kyseisellä listallani. Ja kun olen täpännyt tuon soittolistan kohdalla päälle että "Käytettävissä offline-tilassa" niin voin tosiaan kuunnella näitä biisejä myös lentokoneessa.

 

Spotify3.jpg

 

Silloin kun haluan keskittyä muuhun tekemiseen ja musiikki vain soi taustalla niin valitsen omista soittolistoistani tilanteeseen sopivan ja laitan musan soimaan. Täydennän sitten aika-ajoin omia listojani noiden muiden käyttäjien tai Spotifyn tekemien listojen biiseillä.

 

Paljonko sinä käytit Spotityä viime vuonna? Kuten suosikkilistaltani näkyy niin musiikkimakuni on pop/dance-painotteinen, mites sinulla? Onko sinulla hyviä niksejä Spotifyn käyttämisen suhteen, laitahan vinkkisi jakoon 🙂

 

---

 

Spotifystä yleisesti:

 

Spotifyn kautta voit kuunnella musiikkia melkein millä laitteella tahansa; puhelimella, tabletilla, tietokoneella, telkkarilla Sonera Viihteen kautta, Smart TV:llä ja niin edelleen. Spotifystä on olemassa kaksi erilaista versioita:

 

  • Spotify Free
  • Spotify Premium

Näistä kahdesta suosittelen ehdottomasti Premiumia koska:

 

  • Voit kuunnella musiikkia rajattomasti, siten että voit itse valita biisit fiiliksen ja tilanteen mukaan. Ilman mainoksia biisien välissä.
  • Se toimii kaikilla laitteilla.
  • Voit kuunnella musaa myös offline-tilassa, 30pv jaksoissa (esimerkiksi tosiaan lentokoneessa, ulkomaanreissulla jne).
  • Yhdellä maksulla saat samat soittolistat usealle eri laitteelle (kuuntelu toimii kuitenkin yhdellä laitteella kerrallaan).
  • Spotity Connect-ominaisuus tekee Spotifystä kaukosäätimen, eli voit ohjata esim. puhelimellasi tietokonetta ja voit valita puhelimellasi mitä musaa tietokoneen kautta kuuluu.

Saat Spotify Premiumin meidän kautta kolmen kuukauden ajaksi maksutta jonka jälkeen hinta on 9,95eur/kk ja kun hankit Spotifyn meiltä niin silloin saat sen samalle laskulle esimerkiksi kännykkäliittymän kanssa, helppoa. Jos hankit Premiumin Spotifyn kautta niin laskutus toimii silloin luottokortin kautta.

 

Spotify Free-versio on nimensämukaisesti ilmainen ja biisien lomassa kuulet Spotifyn yhteistyökumppaneiden mainoksia. Nykyään myös Free-versio toimii puhelimilla ja tableteilla. Puhelimessa Free-versio toimii siten että voit valita artistin/albumin/soittolistan ja sovellus soittaa näiden biisejä satunnaistoistolla. Et siis voi itse valita kappaletta jota kuuntelet. Tablet-laitteessa Spotify Free mahdollistaa minkä tahansa kappaleen kuuntelemisen mutta biisien välissä kuuluu siinäkin Spotifyn yhteistyökumppaneiden mainoksia.

 

Linkit:

Spotify Premium Soneralta 3kk ajaksi maksutta, nykyisille ja uusille asiakkaille.

Ohjeet Soneran Spotify-edun aktivoimiseksi Omien Sivujen kautta.

Yleisimpiä kysymyksiä Spotifystä ja niihin vastauksia.

 

Lataa Spotify iPhonelle/iPadille.

Lataa Spotify Android-laitteelle.

Lataa Spotify WindowsPhonelle.

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Mina-ja-Spotify/ba-p/100146
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.