Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

MotoG_kansi.png

 

 

Motorola on julkaissut uusia puhelinmalleja yhä kiihtyvällä tahdilla ja yksi uusimmista tarjolle tulleista malleista on Motorola G Pro. Se poikkeaa muista saman hintaluokan puhelimista erityisesti kynä-ominaisuutensa ansiosta. Puhelimen mukana tuleva Stylus-kynä on totuttu näkemään vain harvoissa puhelimissa ja tableteissa, mutta nyt se on mukana tässä uutuuspuhelimessa.

 

Ulkoisesti Motorola G Pro muistuttaa paljon Moto G8 Plus -mallia ja niissä on hyvinkin paljon samoja piirteitä. Puhelin on tyylikäs, siinä on alumiinikehys sekä kauniit lasipinnat. 6,4” näyttö on Full HD+ -tasoa ja etukamera on sijoitettu huomaamattomasti vasempaan yläkulmaan. Näin näyttö on hyödynnetty kauttaaltaan, kun siinä ei ole erillistä kameralovea.

 

 

Unohda kynä ja paperi - integroitu Stylus-kynä on aina mukana

 

Puhelimen sydän on ehdottomasti integroitu Stylus-kynä, jota harvemmin nähdään puhelimien mukana. Kun vedät sen pois puhelimen rungosta, avautuu samalla pikavalikko, josta pääset helposti kynällä käytettäviin sovelluksiin. Puhelimesta löytyy esim. Moto Note -sovellus, johon voit kirjoittaa muistiinpanoja. Näin sinun ei tarvitse erikseen avata puhelinta vaan riittää, että otat kynän pois rungosta ja valikot aukeavat samaan aikaan. Kosketuskynällä voit myös muokata kuvia, piirtää, kopioida ja liittää sekä lisätä merkintöjä tallennettuihin ruutukuviin. Esimerkiksi kaavion tai muun elementin jakaminen onnistuu kopioimalla se kynällä, ja liittämällä sen sähköpostiin, Power Point -tiedostoon tai muuhun vastaavaan. Jos tarvitset tämän tyyppisiä toiminteita joko työssä tai vapaa-ajalla, kannattaa tämä malli ottaa ehdottomasti lähempään tarkasteluun.

 

Motorola G Pro -mallin Stylus-kynä sijaitsee huomaamattomasti laitteen sivussa.Motorola G Pro -mallin Stylus-kynä sijaitsee huomaamattomasti laitteen sivussa.

 

Kirkkaat kuvat kolmoiskameralla

 

 

Myös kameraominaisuuksiin on panostettu. Puhelimen takaa löytyvän kolmoiskameran linssit on sijoitettu allekkain vasempaan reunaan. Pääkameran 48 megapikselin lisäksi laitteessa on 16 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä kahden megapikselin makrokamera. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että saman suuruinen pääkamera löytyy myös esim. huippusuositusta Samsung Galaxy A51 5G -puhelimesta. Takakameroista löytyy lisäksi lasertarkennus ja 4K videokuvaus -ominaisuus. Etukamerassa on puolestaan 16 megapikseliä. Pääkamera hyödyntää Quad Pixel -tekniikkaa, joka valmistajan mukaan varmistaa sen että kuvat ovat kirkkaita. Lisäksi Night Vision -yötilan avulla myös hämärässä otetut kuvat ovat tarkkoja ja värikkäitä. Ultralaajakulmakamerasta kerrottakoon, että se on tarkoitettu vain videoiden tallentamista varten, sillä ei siis voi ottaa ultralaajakulmakuvia vaan ainoastaan videoita.

 

isosta akusta riittää virtaa moneksi päiväksi

 

G Pro on varustettu Android 10 -käyttöjärjestelmällä ja pinnan alla sykkii Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri. Kaiken perustana on iso 4000 mAh akku, josta Motorolan mukaan riittää virtaa jopa kahden päivän ajaksi yhdellä latauksella. Käytännössä se tarkoittaa esim. 143 tuntia musiikkia ja 19 tuntia videoita. Vapaalla ollessa voi siis huoletta kuunnella musiikkia tai katsoa videoita ilman että laitetta täytyisi jatkuvasti latailla. Kaksoisstereokaiuttimet varmistavat myös sen, että äänenlaatu on kirkasta ja muhkeaa, kuin isommallakin äänentoistolla varustetussa huoneessa.

 

Tarkemmat tekniset tiedot:

 

 • Näyttö: 6,4", LCD 
 • Resoluutio: 1080 x 2300 pikseliä, FHD+
 • Etukamera: 16 Mpix
 • Takakamerat: 48 Mpix pääkamera + 16 Mpix ultralaajakulma + 2 Mpix makrokamera
 • Tallennustila: 128 Gt
 • Suoritin: Snapdragon 665
 • Käyttöjärjestelmä: Android 10
 • Keskusmuisti: 4 Gt
 • Akku: 4000 mAh
 • Mitat: 158.6 x 75.8 x 9.2 mm
 • Paino: 192 g
 • Liittimet: USB-C + 3,5 mm kuulokeliitäntä 
 • Muuta: Dual SIM, Sormenjälkitunnistin, Roiskevesisuojaus, Stereokaiuttimet

 

Tilaa Motorola G Pro tästä

 

 

Puhelin on tilattavissa verkkokaupastamme sinisenä ja se kulkee nimellä Mystic Indigo. Myyntipakkaus sisältää puhelimen lisäksi laturin, USB-C -kaapelin, pikaoppaan ja SIM-työkalun. 

 

Onko sinulla käytössä puhelin, jossa vastaavanlainen kynä kulkee mukana? Mitä ominaisuuksia pidät itse parhaana tällaisessa laitteessa ja kuinka hyödynnät kynää? Jaa vinkkisi myös muiden luettavaksi. 

 

Lue myös nämä esittelyt:

 

- Esittelyssä Motorola Razr 5G -puhelin

- Motorola G 5G Plus - Markkinoiden edullisin 5G-puhelin

- Esittelyssä Motorola Edge+ 5G ja Motorola Edge 5G - Raikasta muotoilua ja tehokasta tekniikkaa

 

 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Motorola-G-Pro-on-erinomainen-kumppani-luovaan-tyoskentelyyn/ba-p/216517
Linkki kopioitu