Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

OnePlus7series.PNG

 

Suurempi, parempi, nopeampi ja sulavampi. Näin OnePlus hehkuttaa pian lanseerattavaa uutuuttaan, OnePlus 7 -sarjaa. Julkistustilaisuus Go Beyond Speed pidetään Lontoossa 14.5. klo 18. jota pääset seuraamaan artikkelin lopussa olevan YouTube-streamin kautta.

 

Uudesta puhelimesta on tipahdellut tiedon murusia jonkin verran. Huhujen mukaan perusmallin rinnalle olisi tulossa myös Pro-versio, joka sisältäisi 5G -ominaisuuden. Puhelimen näytön on sanottu olevan jotain ennenkuulumatonta. Valmistajan mukaan siihen on panostettu kolme kertaa enemmän kuin aiempina vuosina. Ennakkotietojen mukaan näytössä olisi käytetty suurempaa 90Hz virkistystaajuutta, joka mahdollistaa esim. sulavamman videokuvan. Samanlainen taajuus on käytössä esim. Asus Rog -puhelimessa. OnePlussan toimitusjohtajan lausahdus ”new display has to be seen to be believed” – antaa odottaa todella paljon.

 

Puhelimien keskeisimmät erot ovat tietojen mukaan kameran ominaisuuksissa ja toki 5G:ssä joka löytyisi vain Pro -mallista. OnePlus -puhelimissa on aiempina vuosina ollut hinta-laatusuhde kohdillaan ja laitteet ovat olleet hyvinkin ystävällisiä kukkarolle. Huhujen mukaan Pro-mallin hinta voisi olla samaa luokkaa Huawein lippulaivamallien kanssa. Nähtäväksi jää millaiseksi hintaluokka muodostuu näiden uutuuksien myötä. Ennakko-odotuksia ja spekulointeja voit halutessasi lukea myös The Verge -sivuston kirjoittamasta artikkelista. 

 

Millaisia odotuksia sinulla on lanseeraukselle? Odotatko erityisesti jotain tiettyä ominaisuutta tai mitä ajatuksia uutuusmalli sinussa herättää?

 

 

 

Viime marraskuussa julkaistusta OnePlus 6T -mallista voit lukea arvostelun täältä.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/OnePlus-7-lanseeraus-lahestyy/ba-p/185858
Linkki kopioitu
6 kommenttia 👇