Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

OnePlus 8 sarjan lanseeraus Telia.jpg


Edit 15.4.2020. OnePlus 8 Series on nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Toimitukset alkavat seuraavasti:

OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB  Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB Tilattavissa & Toimitukset arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.

OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.


-------

OnePlus vahvisti lanseeraavansa uuden 8 Series -mallistonsa 14. huhtikuuta suorassa livestream-lähetyksessä. Julkistustilaisuus starttaa klo 18 Suomen aikaa.

Järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa OnePlus 8 -sarjan online pop-up -myyntijonon täällä Yhteisössä. Jos siis haluat saada OnePlus 8:n hyppysiisi ensimmäisten joukossa, klikkaa linkkiä ja ilmoittautu jonoon. Näin pääset tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sekä saat myös OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. 

Lanseeraussivuston mukaan kaikki OnePlus 8 Series -laitteet tukevat 5G:tä, jonka lisäksi OnePlus kertoo julkaisevansa vuoden 2020 parhaan 120 Hz:n näytön, joka tarjoaa ennennäkemättömän sujuvan katselukokemuksen varsinkin videoita toistettaessa. Valmistajan mukaan uusi kasisarja tulee olemaan myös kaikkien aikojen tehokkain ja kaunein lippulaivamallisto, jonka OnePlus on koskaan julkaissut.

Seuraamme livestreamia myös täällä Yhteisössä. Toivottavasti liityt mukaan fiilistelemään uutuuksia kanssamme. Päivitämme tänne myös tietoa myynnin aloituksesta sekä saatavuuksista lanseeraustilaisuuden jälkeen.


 

Osallistu keskusteluun ja voit voittaa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet!

 

***

Edit 20.4.

 

Kilpailu on nyt päättynyt. Voittajat on arvottu ja kaikki heidät on nyt tavoitettu ja he ovat:

 

@Mikroautouuni 
@Lasipuu 

@pVeli81 

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille valvojaisiin osallistuneille 🙂

 

***


Lanseeraustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme paria OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita (arvo 99€)!

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus 8 Series -mallistolta tai ensifiiliksesi lanseerauksen yhteydessä.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)


Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

Muista myös Telia & OnePlus 5G laitelähettiläs-skaba, jonka äänestykseen voit osallistua vielä tämän viikon ajan. Samalla osallistut arvontaan, josta voit voittaa OnePlus 7T -puhelimen tai Bullets Wireless 2 -kuulokkeet.


Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus 8 Series -lanseeraus 14.4.2020


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 31.3. – 14.4.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita. Yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 99€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa OnePlus 8 Series -malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 31.3.2020


Lue lisää:
OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – suurempi, nopeampi ja sulavampi

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/OnePlus-8-Series-julkaistaan-14-4-Osallistu-keskusteluun-ja/ba-p/203006
Linkki kopioitu
126 kommenttia 👇
Poistettu käyttäjä
 

Mielenkiinnolla odotan julkaisu ja sitä, että saako OnePlus vihdoinkin langattoman latauksen ja IP68-suojauksen, niinkuin huhuissa on asiasta huhuiltu.

JoonasPNieminen
Kunniajäsen

IP68 alkaa olemaan standardi älypuhelimissa, olisi kummallinen peliveto olla lisäämättä tätä ominaisuutta. Vahinkoja sattuu ja mielellään sitä haluaisi esim. rannalla ottaa kuvia puhelimella - eikä tarvitsisi pelätä sitä että se lipsahtaisi kädestä veteen ja puhelin sanoisi kaput...

jaypekka
Kunniajäsen

Mahtavaa, että alle satasen tuote voi saada EISA Awardsin palkinnon. Todistaa, että hyvän tekniikan ei tarvitse olla kallista!

Sekunti
Kunniajäsen

Upeaa! Jännityksellä odotetaan mitä kaikkea uuteen Oneplus mallistoon on ahdettu 💪

Sazuuka
Rekisteröitynyt

Mielenkiinnolla odotan millaista "ulkoista ja sisäistä" kauneutta sieltä pukkaa tulille😀

feher
Uusi keskustelija

Enpä oo koskaan katsellut minkään laitteen julkistamistilaisuutta, taidan tulla hankkimaan uuden kokemuksen. 

killuminatibitc
Kommentaattori

Haluaisin voittaa puhelimen-

Tämä puhelin tykkäyksillä.

Oneplus 7.

Voisin myös osallistua kuulokkeiden arvontaan.

Kukka12345
Uusi keskustelija

Odotan laitteiden IP68-suojausta ja laitteiden mahdollisia muita uusia ominaisuuksia. 

 

 

kiisseli67
Kunniajäsen

Langaton lataus ja IP68 ovat ne joita eniten odotan 🤗

AliSarmad
Uusi keskustelija

OnePlus ei ole tähän asti vielä antanut pettymystä puhelimistaan. OnePlus kasiin tulevaan 120 Hz näyttö on aika jännä ajatus, ja olisi hienoa jos puhelinta vihdoin optimoidaan hyvin raskaan näytön kanssa.

Mix79
Uusi jäsen

Langattoman latauksen soisi yleistyvän kaiken tasoisissa puhelimissa. Toki myös 5G-ominaisuudet kiinnostavat tulevaisuuden kannalta.

SuviVah
Uusi jäsen

Langaton lataus kiinnostelee 🙂 

Sirja666
Uusi jäsen

Pitääpä laitta kalenteriin 14.4 tuo julkaisutilanne! Itselläni ei ole koskaan ollut minkäänlaisia kuulokkeita joten olisihan tuo jo aika hommata 🙋‍♀️

NtiKJ
Kommentaattori

Eniten odotan IP68- suojausta, sillä kuljen sellaisissa paikoissa jossa kosteutta ja pölyä riittää. Yksi kokemus on myös siitä, kun puhelin tippui vessanpönttöön... Olen ostanut kosteussuojatun puhelimen aikoinaan, mutta sepä oli maanantai kappale, joka meni palautukseen kuukauden käytön jälkeen. Enkä siis päässyt kunnolla testaamaan kosteus ominaisuuksia. 

Toinen ominaisuus mitä odotan, on tietenkin odotettu 5g yhteyden mahdollisuus.. 

MattiViikate
Kommentaattori

Mielenkiintoinen uutuus.

Mikroautouuni
Kommentaattori

Toivoisin että pop up -etukamera, jollainen oli  OnePlus 7 Pro:ssa, nähtäisiin joskus vielä uudestaan OnePlus-mallistossa. Olin aika yllättynyt, kun sitä ei ollut seuraavan vuoden puhelimessa. Se on kiinnostava yksityiskohta, jota kovin monelta kilpailijalta ei löydy.

 

OnePlus 8:n osalta olisi mukava nähdä uusia, erottuvia värivaihtoehtoja.

susannaplitmanen
Rekisteröitynyt ☆

120 Hz:n näyttö, kuulostaa hyvältä. 👍🏼 En usko että tälläkään kertaan tullaan pettymään kameran kuvalaatuun, 1+:n otokset on aina niin ällistyttäviä. 

ISTIN
Tutustumassa

Odotan langatonta latausta sekä iMaailman tyylistä superhelppoa backupin ottamismahdollisuutta 😀

Samupeh
Uusi keskustelija

Innolla odotan mitä uutta OnePlus jälleen keksii

Kanelikukka
Uusi keskustelija

Odotan eniten langatonta latausta.

Riituska91
Uusi jäsen

Vau! Upeaa! Odotan innolla 🙂 

Tonttuko
Uusi keskustelija

Tämähän on mielenkiintoinen..täytyypä seurata tilaisuutta 🙂

Milvas
Tutustumassa

Nykyinen OP3 alkaa olla sen verran vanha että uudelle puhelimelle tulee tarvetta, pitääkin seurata minkälainen tämä OP8 on! Bullets kuulokkeita tosin olin ensin ostelemassa, mutta kokeillaas täällä onnea ensin 🙂

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
Toimitusjohtajamme Pete kertoo miten varmistamme, että OnePlus 8 -sarja tarjoaa mahdollisimman nopean ja sulavan käyttökokemuksen :)
Lasipuu
Uusi jäsen

Olisin kovasti toivonut valkoista väriä.

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus
snow28
Kunniajäsen

Toivon, että OnePlus 8:n X55 Qualcommin 5G-modeemi on nopea ja löytyy hyvät kombot Suomen verkkoihin. Lisäksi parannetut kamerat aina hyvä juttu!

teletappi16
Kommentaattori

Minä odotan huimia valokuvausominaisuuksia.

henkkasd
Uusi jäsen

Eniten odotan 120hz näyttöä ja kameran ominaisuuksia 👍

Miksu8Pro
Uusi jäsen

Vanha hyvin palvellut 3T alkaa olla jo eläkeikäinen ja mielenkiinnolla odotan 8 Pro mallia ja sen lanseerausta, olisiko nyt sopiva hetki vaihtaa uuteen. 

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Näyttö ja kamera kiinnostaa. Vanha puhelin yli 3 vuotias ja kohta alkaa uuden katselu. Tämä puhelin alkaa saamaan mielenkiintoa nyky puhelinmarkkinoilla.

Poistettu käyttäjä
 

Nyt on hintojakin tuleville uutuksille huhuissa liikkeellä. Näyttäisi kehitys olevan vahvasti muiden valmistajien korotusten mukaisesti huomattavasti ylöspäin.

Esitetyt hinnat uutuuksille olivat:

  • OnePlus 8, 8 + 128 Gt: 719 / 729 euroa
  • OnePlus 8, 12 + 256 Gt: 819 / 829 euroa
  • OnePlus 8 Pro, 8 + 128 Gt: 919 / 929 euroa
  • OnePlus 8 Pro, 12 + 256 Gt: 1009 / 1019 euroa
Tomqpel1
Uusi jäsen

Toivottavasti OnePlus on saanut vihdoin kameran kilpailijoidensa tasolle, kun hintakin näyttää nyt nousseen jo samoihin mittaluokkiin! 

jeanetta
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla odotan  🤍 

OLLISAVI
Uusi jäsen

Sitten tuleekin paha päätös Pron väristä. Musta, vihreä vai sininen?

vepsu00
Uusi keskustelija

Toivon todella että OP olisi panostanut kameraan ja kilpailisi tänä vuonna muiden lippulaivojen rinnalla myös sillä osa-alueella!

lehtinenjoona
Uusi jäsen

Pöytätasoon integroitava malli langattomasta laturista voisi olla kätevä. Lisäksi 5G:n tuomat mahdollisuudet kiinnostavat.

Jackieboy
Uusi keskustelija

Itsellä siirtyminen 2 vuotta loistavasti palvelleesta oneplus kutosesta on luonnollinen valinta siirtyä uuteen kasiin.. Meinasin painaa jo entteriä 7t pro mc larenin kohdalla mutta maltoin onneksi mieleni 🙂

 

Paljon on taas mennyt puhelimien tekniikka kahdessa vuodessa eteenpäin, joten jään innolla odottamaan omaani, jonossa ollaan 🙂

 

 

KimbleK
Uusi keskustelija

Harmi, kun tuo liukuväri ei tule Pro malliin 😐

Kraftwerk
Uusi jäsen

Harmi, että orjan on oltava työksi kutsutussa pakkopullassa juuri kasin virallisen ensiesittelyn aikana. 

kribu
Rekisteröitynyt ☆

Onkohan kamera jo luvatulla tasolla.

Heka112
Uusi jäsen

Meinasin jo ostaa 7T Pron, mutta onneksi tajusin tarkastaa onko uutta mallia tulossa.

Jospa olis hinta kohdallaan, että raaskin ostaa 8 sarjalaisen

Maitomimmi
Tutustumassa

Jess tänks, uus OnePlussa ennen muita härpäkkeineen kiinnostaa!

Santtujuhana
Uusi jäsen

Odotan Oneplus 8 Pro:lta hyvää kameraa, joka olisi verrattavissa Samsungin S20 ultran kameraan. Langaton lataus ja IP-luokitus tuovat lisää arvoa puhelimelle.

pVeli81
Uusi jäsen

Nyt ois aika päivittää puhelin uuteen ja ihanaan 8 Prohon. Hieman hinnakkaalta vaikuttaa, vaan silti hankin...jos tuohon ensimmäisten joukkoon vaan pääsee. Jos ei pääse, niin 😥

Tepin
Uusi jäsen

Toivotaan että uusi 8 kestää paremmin betonille pudotusta kuin nykyinen Vernee:ni. 

SammyN
Uusi jäsen

OnePlus 5 ollut luotettava ja mieluinen puhelin, käytössä pian 3v. Päivitys 8 tai 8 Pro nyt edessä, kumpikohan🤔

JoonQ
Uusi jäsen

Langatonta latausta odotan. 

SaraKuu
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla odotan, miten uusi kamera sekä 120Hz näyttö toimivat! Langaton lataus iso plussa!

JoEme
Uusi jäsen

Innolla odottelen langatonta latausta ja 120Hz näyttöä! Toivottavasti tiistaina puhelin tilaukseen 🙂