Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

OnePlus 8 sarjan lanseeraus Telia.jpg


Edit 15.4.2020. OnePlus 8 Series on nyt ennakkomyynnissä verkkokaupassamme. Toimitukset alkavat seuraavasti:

OnePlus 8 Onyx Black 8 + 128 GB  Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Interstellar Glow 12 + 256 GB Tilattavissa & Toimitukset arviolta 4.5.

OnePlus 8 Pro Onyx Black 8 + 128 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.
OnePlus 8 Pro Glacial Green 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.

OnePlus 8 Pro Ultramarine Blue 12 + 256 GB Tilattavissa & toimitukset 21.4.


-------

OnePlus vahvisti lanseeraavansa uuden 8 Series -mallistonsa 14. huhtikuuta suorassa livestream-lähetyksessä. Julkistustilaisuus starttaa klo 18 Suomen aikaa.

Järjestämme yhteistyössä OnePlussan kanssa OnePlus 8 -sarjan online pop-up -myyntijonon täällä Yhteisössä. Jos siis haluat saada OnePlus 8:n hyppysiisi ensimmäisten joukossa, klikkaa linkkiä ja ilmoittautu jonoon. Näin pääset tilaamaan uutuuspuhelimen ennen muita sekä saat myös OnePlus-lahjoja pop-up-laatikon kera. 

Lanseeraussivuston mukaan kaikki OnePlus 8 Series -laitteet tukevat 5G:tä, jonka lisäksi OnePlus kertoo julkaisevansa vuoden 2020 parhaan 120 Hz:n näytön, joka tarjoaa ennennäkemättömän sujuvan katselukokemuksen varsinkin videoita toistettaessa. Valmistajan mukaan uusi kasisarja tulee olemaan myös kaikkien aikojen tehokkain ja kaunein lippulaivamallisto, jonka OnePlus on koskaan julkaissut.

Seuraamme livestreamia myös täällä Yhteisössä. Toivottavasti liityt mukaan fiilistelemään uutuuksia kanssamme. Päivitämme tänne myös tietoa myynnin aloituksesta sekä saatavuuksista lanseeraustilaisuuden jälkeen.


 

Osallistu keskusteluun ja voit voittaa Bullets Wireless 2 -kuulokkeet!

 

***

Edit 20.4.

 

Kilpailu on nyt päättynyt. Voittajat on arvottu ja kaikki heidät on nyt tavoitettu ja he ovat:

 

@Mikroautouuni 
@Lasipuu 

@pVeli81 

 

Onneksi olkoon voittajille ja kiitos kaikille valvojaisiin osallistuneille 🙂

 

***


Lanseeraustilaisuuden kunniaksi arvomme kaikkien keskusteluun osallistuneiden kesken kolme paria OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita (arvo 99€)!

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun osallistut keskusteluun ennakkoon ja/tai lanseeraustilaisuuden aikana. Voit kertoa esimerkiksi mitä odotat uudelta OnePlus 8 Series -mallistolta tai ensifiiliksesi lanseerauksen yhteydessä.

Kun osallistut keskusteluun saat arpalipukkeita seuraavasti:

 

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (kun kirjoitat vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)


Skaba on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, niin liity mukaan täällä. Klikkaa LUE LISÄÄ -painiketta ja pääset tutustumaan arvonnan sääntöihin tarkemmin. 

Muista myös Telia & OnePlus 5G laitelähettiläs-skaba, jonka äänestykseen voit osallistua vielä tämän viikon ajan. Samalla osallistut arvontaan, josta voit voittaa OnePlus 7T -puhelimen tai Bullets Wireless 2 -kuulokkeet.


Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Osallistu keskusteluun ja arvontaan: OnePlus 8 Series -lanseeraus 14.4.2020


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 31.3. – 14.4.2020 kello 20:00 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan kolme (3) kappaletta OnePlus Bullets Wireless 2 -kuulokkeita. Yhdet kuulokkeet/voittaja. Palkinnon arvo: 99€/kpl. 

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla tässä keskusteluketjussa mitä odottaa OnePlus 8 Series -malliston laitteilta ja/tai miltä julkistuksessa esitellyt uutuuslaitteet vaikuttavat.

  1. Kaikki ennen julkistustilaisuutta keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan yhden arpalipukkeen (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 31.3. - 14.4. kello 17.59 -välisenä aikana)
  2. Kaikki julkistustilaisuuden aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kaksi arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 18-20 -välisenä aikana)
  3. Kaikki ennen julkistustilaisuutta ja sen aikana keskusteluun osallistuneet saavat arvontaan kolme arpalipuketta (henkilö kirjoittaa vähintään yhden viestin tähän keskusteluun 14.4. kello 17.59 mennessä sekä vähintään yhden viestin 14.4. kello 18.00 - 20.00 -välisenä aikana)

Henkilö voi kuitenkin osallistua keskusteluun niin usein kuin haluaa. 1 osallistuminen / henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 15.4. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Osallistumalla kilpailuun henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 31.3.2020


Lue lisää:
OnePlus 7 ja OnePlus 7 Pro – suurempi, nopeampi ja sulavampi

IlariJR
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/OnePlus-8-Series-julkaistaan-14-4-Osallistu-keskusteluun-ja/ba-p/203006
Linkki kopioitu
126 kommenttia 👇
Juha255
Uusi jäsen

Malttamattomana odottelen vanhan Oneplussan upgreidaamista. Yllätyksiä odotellen 😎

M0FF3
Uusi jäsen

Innolla odotan huomista julkaisua ja osallistun samalla kuulokkeiden arvotaan 😉

Maaria88
Uusi jäsen

Innolla odotan huomista oneplus 8 sarjan julkaisu tilaisuutta ja myös miten toimii se langaton lataus. Osallistun samalla kuulokkeitten arvontaanHymiö Onnellinen Sydän

bikingbookworm
Uusi keskustelija

Eniten olen odottanut IP68-luokitusta ja paremmat kameraominaisuudet. Ja vanha kolmonen saa vihdoinkin jäädä eläkkeelle... Kuulokkeet kyllä kiinnostavat kanssa.

Pepperri
Uusi jäsen

Huomenna! Kohta pääsee tilaamaan LOL-robotti

PPH1976
Uusi jäsen

Jonkin aikaa harkinnut uuden Samsungin ostamista, mielenkiintoista nähdä jos tästä olisi sille kilpailijaksi. Toistaiseksi Samsung on ollut kiinnostavampi vedenpitävyyden takia.

Prtho
Uusi jäsen

OnePlussassaa ensimmäisistä kutsuilla myydyistä puhelimista seuranneena, on hauskaa nähdä miten se on kasvanut.

 

Jälleen odotettavissa laadukas puhelin, tosin hintavaltti ei ole enää toki sama mitä se oli ennen suhteessa kilpailijoihin. Toki edelleen hinta-laatusuhteeltaan ruukaa olla kärkipäätä. Innolla odotan mitä paljastuu. 😀

sonjatynnila
Uusi jäsen

Kohta pääsee uuden puhelimen ostamaan! Samalla kuulokkeet kiinnostavat myös 😄

Hammeri
Uusi jäsen

Odotan tulevilta oneplus puhelimilta erityisesti langatonta latausta sekä hyvää kameraa.

pehtoori555
Kommentaattori

Mielenkiinnolla odotan esim. kameraominaisuuksia.

Eiger
Tutustumassa

Kymppituumaista näyttöä odotellessa...

oreol
Uusi jäsen

Tuleeko IP68-suojaus

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus

@Eiger@  kirjoitti:

Kymppituumaista näyttöä odotellessa...


saattaa olla että joudut hieman pettymään 😕

Maseratti
Uusi jäsen

Eniten odotan uudelta oneplus 8- pro mallilta sen IP68-luokitusta, langatonta supernopeaa latausmahdollisuutta, sekä 120Hz näyttöä!! Tai oikeastaan koko pakettia tottakai Hymiö Yllättynyt!!

Juleri
Uusi jäsen

Innolla odotetaan OnePlus 8 Series -malliston suoraa livestream-lähetystä illalla klo. 18! Tulee olemaan huippu luuri!

Tepin
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla odotellaan julkistuksen alkua. Pitänee kammata tukka ja lähteä ajoissa grillin kulmille kurvailemaan että saa jokapäiväisen ranskalais tyylisen ruokansa ja ehtii vielä ajoissa lähikaupan kautta kotiinkin.

Pysytään terveenä ja ostellaan uusia luureja, puolittaisessa karenssissahan niihin olisi aikaa nyt tutustua.

joenordpe
Rekisteröitynyt ☆

Uskon että tuo näyttö tulee olemaan vakuuttava. Ja koko luuri muutenkin! Innolla odotellaan=) Tuo varmasti piristystä tähän aikaan!

Makeling
Uusi jäsen

Mielenkiinnolla odotellaan minkäslainen paketti sieltä tulee 🙂

Eremita
Seuraamassa menoa

Erityisesti kameraominaisuudet kiinnostavat uudessa 8 Prossa. 

Nannalaa
Uusi jäsen

Kamera ominaisuuksia odotan eniten. Toki kaikki muutkin ominaisuudet kiinnostaa. Varsinkin nyt kun ei oikee huaweita uskalla hankkia kun ei saa läheskään kaikkia sovelluksia. 

PaFinen
Uusi keskustelija

IMG_20200414_173025.jpg

Kohta se alkaa, katsomo jo valmiina

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

 

Tepin
Uusi jäsen

Jännitys tiivistyy, saadaanko sitä mitä halutaan.

OLLISAVI
Uusi jäsen

Ja sitten mennään!

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus

IT'S SHOWTIME - Beetlejuice Meme - quickmeme

lehtinenjoona
Uusi jäsen

Nyt nähdään tarkat tiedot uusista puhelimista!

AliSarmad
Uusi keskustelija

Ettäpä jännittää, enkä usko että OnePlus tälläkään kerralla petä.

Poistettu käyttäjä
 

Nyt se sitten virallisesti esitellään. Toivottavasti hinta/laatu-suhde ob kohdallaan.

spezza16
Uusi keskustelija

Toivottavasti ei vielä maaginen tonnin raja ylity hinnassa. Hymiö Erittäin onnellinen

JoonQ
Uusi jäsen

Hyvältä näyttää puhelin🤤

kribu
Rekisteröitynyt ☆

Matta parempi.

patavaltti
Uusi jäsen

Toivotaan nousevaa kameraa kuten 7 pro

joenordpe
Rekisteröitynyt ☆

On hienoja hetkiä!

retsuga9292
Uusi jäsen

Hienolta näyttää uusi Oneplus.

Mikroautouuni
Kommentaattori

Kyllähän tätä on odotettu. Toivottavasti esitellään uuden puhelimen tehoja jonkun näyttävän pelin kanssa.

 

Julkistustilaisuus ensin. Tulee myös olemaan kiintoisaa nähdä, minkälaiset arviot vaikka Android Authority ja MrMobile tekevät uutuudesta.

Tepin
Uusi jäsen

Näyttö on loistava!

Kamera mun käyttöön hyvä.

Todella mielenkiintoinen uutuus on nyt kyseessä!

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus

You like what you see? groovy baby - Groovy Austin Powers - quickmeme

SammyN
Uusi jäsen

Komialta näyttää!

Supermasi
Uusi jäsen

kumman aiotte ostaa?

SHIGENTZU
Uusi jäsen

Odotan mielenkiinnolla hintaa puhelimelle....

Max11
Uusi keskustelija

No Johan ne luurin lykkäs 🤤🤤 ip68 ja langaton lataus😍😍👌

Tepin
Uusi jäsen

OnePlus 8  on ihan Pro kamaa.

Nyt panee mietityttämään ihan tosissaan että olisiko tuo se mun uus puhelin, vai satsaanko kuitenkin ihan tosissani mummon wanhaan Doroon.

NtiKJ
Kommentaattori

Kyllähän nämä uutuudet on aina jännittävän upeita..alkaa tehdä mieli vaihtaa uutuuteen!

MSVain
Asiantuntija⎮OnePlus
Asiantuntija⎮OnePlus

@Max11@  kirjoitti:

No Johan ne luurin lykkäs 🤤🤤 ip68 ja langaton lataus😍😍👌


Leonardo Dicaprio Cheers Meme - Imgflip

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Hyvä tuota on tavoitella,ehkä hinnasta riippuen joutuu odottamaan uutuuden hinnan pudotusta.

feher
Uusi keskustelija

Ihana uus vihree väri. Aika reippaastihan nuo vertaa iphoneen, eipä siinä mitään, ihan hyvä. 

Sirekitheman
Uusi jäsen

20min ja pääsee tekee pro tilausta, NICE! 

escore
Uusi keskustelija

En ollut täysin vakuuttunut haluanko vaihtaa Oneplus 6T McLarenista 8 Prohon. Jatkuva iPhone 11 Prohon vertailu vakuutti kyllä tilaamaan uuden 😄

mattu36
Uusi keskustelija

Loistavalta vaikuttaa Sydän

Juleri
Uusi jäsen

Mielenkiintoinen esittelytilaisuus! Kyllä kelpaisi jo päästä näpräämään tuota lippulaivamallia!!