Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

SonyLinkbuds.png

 

Sonyn julkaisema uusi kuulokekonsepti Sony Linkbuds WF-L900 ovat kuulokemaailman uusinta uutta. Ulkoisesti ne ovat täysin erilaiset kuin markkinoilla aiemmin on nähty. Muotoilultaan kuulokkeet ovat avoimet rengastyyppiset, ikään kuin kaksi ympyrää päällekäin, joista alimmainen on donitsin muotoinen. Reikämäinen kaiutinelementti päästääkin ympäristön äänet helpommin korvaan, ja voit pitää kuulokkeita korvassasi vaikka koko päivän ilman, että se häiritsee normaalia kanssakäymistä.

 

Sen jälkeen kun esittelimme ensimmäiset korvanappikuulokkeet vuonna 1982, olemme perehtyneet tarkasti korvien muotoihin. LinkBuds on tuon työn tulos.”

 

Älykkäitä ominaisuuksia keveässä paketissa

 

Valmistajan mukaan uudet LinkBudsit istuvat korvaan napakasti, ja ne ovat rakenteeltaan pienet ja kevyet. Rengasmuotoilun ansiosta kuulet musiikin, puhelut sekä ympäristön äänet samaan aikaan. Voit siis kuunnella musiikkia ja keskustella ystäviesi kanssa yhtä aikaa. Painoa kuulokkeilla on vain neljä grammaa ja ne mukailevat korvan muotoja ergonomisesti. Wide Area Tap -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse koskettaa kuulokkeilta lainkaan. Musiikin toiston hallitsemiseksi riittää, että napautat korvan edustaa kahdesti tai kolmesti. Äänenvoimakkuuden säätö taas mukautuu älykkäästi ympäristön mukaan. Hiljaisessa ympäristössä äänen voimakkuus on pienempi, ja melun keskellä voimakkuus kasvaa automaattisesti. Kun puhut jollekin, Speak-to-Chat -ominaisuus voi halutessasi pysäyttää musiikin toiston automaattisesti. Kun puhelu päättyy, musiikki jatkuu automaattisesti. Speak-to-Chat -ominaisuutta voit hallinnoida Headphones Connect -sovelluksessa. Kuulokkeita voit ohjata myös ääniavusteisesti Googlen tai Alexan ääniavustajan avulla.

 

Parempi äänenlaatu uudenlaisen tekniikan ansiosta

 

Sonyn mukaan uutuuskuulokkeissa on panostettu nimenomaan tekniikkaan, joka parantaa äänenlaatua. Kun musiikki pakataan, siitä häviää korkeita taajuuksia jotka rikastavat äänimaailmaa. Kuulokkeissa oleva DSEE (Digital Sound Enhencement Engine) -tekniikka palauttaa pakatun musiikin äänenlaadun ja musiikki kuuluu korkealaatuisena. Lisäksi ne on varustettu V1-prosessorilla, joka valmistajan mukaan toistaa musiikin yksityiskohdat ilman vääristymiä, jolloin kuuntelukokemus on aidompi. Äänen on kerrottu olevan myös kylläinen ja tasapainoinen. Äänenlaatua parantaa myös vakaa bluetooth-signaali, joka lähetetään molempiin korviin yhtä aikaa. Se vähentää viivettä ja mahdollistaa vakaamman ja nykimättömän äänen.

 

Aidosta ja ainutlaatuisesta äänikokemuksesta voit nauttia myös kosteammissa olosuhteissa. Kuulokkeissa on IPX4-luokitus, joka tarkoittaa sitä, että ne kestävät roiskeita ja hikeä. Täydellä latauksella niissä riittää virtaa viideksi ja puoleksi tunniksi, eli lähes koko työpäivän ajaksi. Lisäksi latauskotelossa on virtaa 12 tunnin ajaksi. Jos kuulokkeista loppuu virta, saat kymmenen minuutin pikalatauksella 90 minuuttia kuunteluaikaa. Jo aiemmin mainittu Headphones Connect -sovellus ilmoittaa, kun kotelon lataustaso laskee alle 30 prosenttiin.

 

Tekniset tiedot:

 

Kuulokkeen tyyppi: True Wireless

Pakkauksen koko: (S x L x K) 92 x 70 x 153 mm

Paino: 4.1 grammaa

Yhteys: Bluetooth

Maksimi käyttöetäisyys: 10 metriä

Bluetooth-tyyppi:  Bluetooth 5.2

Latausjohdon tyyppi:  USB-C

Akun kesto: 5.5 tuntia + latauskotelo 12 tuntia

Latausaika:  1.5 tuntia

Digitaalinen vastamelunpoisto: Kyllä

Min. taajuusvaste: (Hz) 20

Maks. taajuusvaste: (Hz) 20000

Magneetti: Dynaaminen Neodyymi

Ääniohjaus: Kyllä

Vedenkestävyys: IPX4-suojaus

 

 

 

Sony Linkbuds WF-L900 -kuulokkeet ovat tilattavissa verkkokaupastamme. Värivaihtoehdot ovat harmaa ja valkoinen. Myyntipakkaus sisältää kuulokkeiden lisäksi matkakotelon, latauskaapelin ja erikokoisia korvasovitteita. 

 

 

Lue myös nämä:

 

 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Laiteuutiset/Sony-Linkbuds-WF-L900-uudenlainen-design-yhdistyy-alykkaisiin/ba-p/235350
Linkki kopioitu